Kivekset

Testosteoriini alhaalla. Miksi minua hävettää se? Tunnen itseni tytöksi, vai olenko nyt vain henkilö, kun syöksyn johonkin omituiseen välitilaan?

 

No ei kai kivesten toiminta minua miksikään muuta. Vai onko vaarana jos minua hoidetaan, että muutun juuri sellaiseksi jota vihaan? Olisin ylimiehekäs ja aggressiivinen mörkö, joka alistaa pienempiään.

Ehkä maailmani on vain aina ollut hieman vääristynyt, kun kaksi pientä pallo housuissa on muuttanut koko maailmankuvan ja muuttanut kaiken?

 

 

Mitä jos kaksi kivestä muuttaa kaiken? Tunnen itseni täysin alkukantaiseksi tämän seikan takia. Olemme lauma apinoita, jotka ovat muka keksineet jotain hienoa. No osa meistä on, suurin osa ei.

Pistäkää meidät metsään asumaan vuodeksi, niin todistan tällä sen helposti, mitä tarkoitan. Väitän, että olemme aivan yhtä alkukantaisia, kuin tuhansia vuosia sitten.

 

 

Elämä on vain outo peli, jos kivekset määräävät aseman yhteiskunnassa. Isot pallit ja olet poliisi, johtaja tai ehkä sotilas. Pienet pallit niin olet vaatesuunnittelija,siivooja tai parturi.

Meneillään on elämänruletti kohdussa, jossa elämäsi suunnitellaan jo valmiiksi, ilman että sinulta kysytään mitään. No liioittelua tämä tietysti on, koska on aikakausia jolloin pallimiehet määräävät yhteiskunnassa ja toisaalta aikoja jolloin tarvitaan pehmeämpiä valintoja.

 

 

En omalla kohdallani tiedä vielä, mikä tilanteeni on. Tämä kaikki pisti vain miettimään elämää. Onko valitsemasi arvot sittenkään sinun omia, vai ovatko ne vain sisuskalujesi valitsemia päätöksiä, jonka mukana yrität keikkua?

Tuntuu, että kivekset nostivat vain hurjan määränä kysymyksiä pintaan. Filosofiset pallit, jotka saivat minut hämilleen. Ei siis ole olemassa miehiä ja naisia. On olemassa vain läjä sisuskaluja, jotka määrittävät meidät jonkinlaiseen kehoon ja mielen sotkevaan soppaan tekemään päätöksiä.

Vaadinkin, että meidät merkitään ruumiinosien koon mukaan sosiaaliturvatunnukseen, kun ovat sopivasti uudistustakin tekemässä. Olisi selkeä mittari, jolla meidät laitettaisiin arvojärjestykseen jo heti nuoresta asti. Sillä järjestystä ihminen kaipaa, halusit tai et.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *