Lähtisitkö kanssani treffeille?

Sydän, Rakkaus, Punainen, Mielitietty

TAHDOIN VAIN RAKASTAA

Olen rakastanut aina naisiani. Jostain syystä olen vain epäonnistunut suhteissani. Ei se siitä ole kiinni, etten olisi yrittänyt. En kai vain osaa olla naisten kanssa. Tässä elämäni tarina siitä miten kävi, kun rakastuin yhä uudelleen ja aina minut jätettiin.

 

ENSIRAKKAUS

Hän oli ensirakkauteni. Ihana kaunokainen, jota tämä teinipoika palvoi. Rakastin aivan kaikkea hänessä. Jopa maa hänen jalkojensa alla oli kauniimpaa, kuin mikään muu näkemäni asia maan päällä.Toivoinkin, että saisin häneltä pian ensisuudelman ja olin tarkasti suunnitellut missä tekisimme sen. Paikkana saisi toimia eräs kukkula, auringon laskiessa keväiseen iltaan, tuoden kauniin tunnelman, vain meille kahdelle.

 

Otin hänet moponi kyytiin ja lähdin kiihdyttämään kohti uutta kokemusta. Alkumatka menikin nauttiessa, kun sain tuntea hänen istuvan takanani, vauhdin huumasta ja rakkaudesta lähes pökertyen.

Oikaisin pian pienen hiekkatien kautta ja huomasin tiellä edessäni kunnon hyppyrin. Tämä hiekkakasa oli mitä mainioin mahdollisuus tuoda hänelle lisää jännitystä elämään ja voisinkin näyttää samalla, kuinka rohkea poikaystävä olin. Painauduin hieman matalammaksi, että saisin mopostani viimeisetkin voimat käyttööni. Se oli mahtava ilmalento ja lähes täydellinen laskeutuminen. Adrenaliinistä huumautuneena ja sitä täynnä olevana, jatkoin matkaani, iloiten kuinka olin onnistunut tempussani.

Pari kilometriä myöhemmin tajusin, että jokin oli vialla. Katsoinkin taakseni ja huomasin hänen puuttuvan. En löytänyt rakastani enää mistään. Ainut mitä kuulin hänestä jälkikäteen oli, että ohikulkija oli löytänyt hänen ruumiinsa puun vierestä aivan hyppypaikan lähettyviltä. Siellä hän oli maannut jalat kohti taivasta koivua vasten. Oli kai päänsä lyönyt kiveen tippuessaan. Ikävöin häntä vieläkin.

 

TALLINNA

Oli minulla yritystä olla naisten kanssa tämän jälkeenkin. Aina he kuitenkin pakenivat paikalta lyhyen tutustumisen päätyttyä. Päätinkin, että miehistyn ja lähdin Tallinnaan maksullisissa naisissa käymään.

Ei ne minusta sielläkään pitäneet. Onneksi kuitenkin yhden pikku baarin vanha venäläinen huora päätti tehdä minulle palveluksen ja lupasi minulle seksiä. Ei hän mikään kaunotar enää ollut ja rintojen terhakkuuskin oli korvattu venäläisestä teräksestä tehdyillä, lähes pyramidin muotoisilla rintaliiveillä. Ei minua silti haitannut ajatus, että roikkuvat rinnat oli rullattuna näiden sisälle.

Suutelin häntä kiihkeästi, kun pääsimme sänkyyn. Siinä me nyt pyörimme vaatteet päällä toistemme kimpussa, hänen lausuessa joitain venäläisiä lauseita, upealla viskin madaltamalla äänellään. Parkaisin muutaman kerran tuskasta, kun hän puraisi hellästi korvastani, samalla rintaliivien painautuen minuun kiinni. Silmiini tuli jo muutama kyynel niiden punoittaessa tuskan, ilon kyyneleiden ja virolaisen vodkan takia. Onnekseni pääsisin kohta riisumaan nuo paholaisen tekeleet hänen yltään pois, joten en antanut pienten teräksen aiheuttamien painautumien haitata.

 

Joku oli ikävä kyllä kuullut tämän lemmenhetkemme ja luullut, että minua pahoinpidellään. Pian jo ovi potkaistiinkin auki ja paikallinen poliisi pidätti kultani tapon yrityksestä epäiltynä. Minun ei auttanut, kuin palata laivalle ja takaisin Suomeen, hänen jäädessä tutkintavankeuteen omaan maahansa.

Pyramidien aiheuttamat arvet ovat vieläkin muistuttamassa minua tästä illasta. Kiitos kaikesta kuitenkin, ehkä vielä tapaamme joskus uudelleen, tummaääninen ja himokas Tatjanani.

Sydän, Rakkaus, Punainen, Mielitietty

 

LAULAJAMME JARKKO

Olin vähän aikaan myös ihastunut bändini laulajaan Jarkkoon. Hän oli paras laulaja, jonka tunsin. Rakastin hänen heavy-tulkintojaan, koska hän pystyi todella laajaan äänialaan. Joku ilkeästi väitti, että Jarkon korkeiden äänien takana, oli housunvyössä oleva kiristin, josta kääntämällä hän sai nahkahousunsa vieläkin kireämmälle. Saihan siinä pallit kyytiä, mutta taiteensa eteen pitääkin hieman kärsiä.

 

Olin päättänyt baarissa järjestettävän keikan jälkeen tunnustaa rakkauteni hänelle. Soitto lähtikin mukavasti kulkemaan ja katselin, kun yleisö suorastaan söi hänen kädestään.

Pahin kuitenkin tapahtui puolessa välissä esitystä. Jarkko hyppäsi yleisön päälle käsillä kuljetettavaksi. Siellä hän makasi heidän armoillaan, suuri hymy kasvoillaan.Näin tämän ilonhetken päättyvän kauhukseni nopeasti, kun yleisö heitti hänet liian korkealle ilmaan, Jarkon pitkien hiusten takertuessa ilmalennossa katossa pyörivään tuulettimeen.

Sinne vahingossa hirttäytyi rakkaani, kuristuen omiin hiuksiinsa.

”Mikä showmies loppuun asti!”

”Mikä rockmiehen tyyli lähteä täältä saappaat jalassa!”.

 

KYLLÄHÄN MINÄ YRITIN

Monta rakasta menetin vuosien varrella vielä tämänkin jälkeen.

Tarjan tapoin vahingossa ajamalla hänen päälleen, tullessani kotipihalleni autolla liian kovalla nopeudella. Näin vain hänen osuvan tuulilasiini, samalla kun hänen kädessään olevat kauppaostokset lensivät ilmaan, ropisten kohta autoni kattoon, kuin lyhyt raekuuro.

Syyrialainen tyttöystäväni taas pakeni kotimaahansa, koska se oli luultavasti turvallisempaa, kuin kanssani olo.

Ritva taas tukehtui ravintolaillan aikana kana-ateriaansa ja Sari samana iltana sai alkoholimyrkytyksen juodessaan liikaa. Yritti kai jotenkin edes kestää minua.

Marjan päähän tiputin vahingossa paistinpannun keittiönkaapista ja Katariina kuoli ulkona kävelyllä, kun hän liukastui koirani jätöksiin.

Naapurin Ainon menetin pimeällä kadulla, kun kävelin häntä vastaan. Oli kai säikähtänyt minua ja sydän oli pettänyt.

Heidi taas jätti minut, kun parantui mielisairaalassa. Oli erehtynyt luulemaan ennen, että olen Englannin prinssi.

Nyt hänkin on muualla lopullisesti, kun Heidi yritti ratsastaa hevosellaan luontani pois. Oli raukka päänsä lyönyt puunoksaan ja tippunut sen selästä. Tämä ei kuitenkaan ollut riittänyt, vaan metsässä oleva innokas metsämies oli erehtynyt luulemaan, häntä hirveksi. Oli pahaksi onneksi saanut kaverinkin paikalle ja niin nämä ylemmän keskiluokan johtajat ampuivatkin, lihavat vatsat tutisten, yhteislaukauksena Heidiini.

KEILAHALLIN TAPAUS

Vei minä yhden naisen myös keilahallille. Hän oli oikein mukava ja pirteä tapaus. Tosin arvata voit miten ilta päättyi. Kesken hohtokeilauksen, hänen teki mieli kurkata pallonpalautuslaitteen sisälle. Onhan se jännän näköistä nähdä, mistähän ne pallot mahtavat takaisin tulla. Valitettavasti en huomannut tätä ollenkaan, vaan olin käynyt heittämässä oman vuoroni. Siinä hän nyt makaa pää hieman murskaantuneena, kun keilapalloni palautui heittopaikalle. Jäi minun ja oman pallonsa väliin onnettomana kitumaan. Onneksi sitä ei kauaa kestänyt.

Harmittaa vain vähän, koska olin ollut siinä sarjassa voitolla. Henkilökunta ei kuitenkaan antanut loppuun asti pelata, vaikka olin varannut radan vielä vähäksi aikaa. Pitivät tapahtunutta kai jotenkin outona.

 

Sydän, Rakkaus, Punainen, Mielitietty

PÄIVI 

Ostin minä pari vuotta myöhemmin, eräälle Päiville kihlasormuksenkin. Oli kai vain liian pieni tuo sormus, kun se jouduttiin irti leikkaamaan kädestä. Joutui siinä samalla hieman myöhemmin kirurgi korjaamaan sormesta jotain vammaa, jonka rakkauden tunnukseni oli aiheuttanut. Sai Päivi siitä operaatiosta kai verenmyrkytyksen ja kuoli leikkauksen jälkeen.

Harvinainen tapaus kuulema suomessa, johan kävi huono onni.

 

LOPUKSI

Ai miksikö kirjoitan tätä tarinaa?

Olen kyllästynyt elämään yksin ja teinkin jopa Tinderiin itselleni tilin. Voit hyvä naislukijani ottaa minuun myös suoraan sähköpostilla yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut treffeistä kanssani.

Toivon, että olet 30-40-vuotias, normaalivartaloinen ja ihan tavallinen suomalainen nainen. Laaja henkivakuutus on oltava voimassa.

 

Itse olen noin 40-vuotias mies, joka etsii ehkä juuri sinua kanssani seikkailuun. Kuvan voit katsoa Tinder tai Facebook profiilistani.

Laitahan viestiä, jotta näemme pian. 💕

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *