Nainen! Tätä et tiennyt kesästä!

Auringonkukka, Keltainen, Core, Sininen

 

Miehen elämä on raskaampaa

Kesä on miehelle raskasta aikaa, vaikka siihen kuuluu paljon hyvää. Naiset kaunistuvat ja ulkonakin näkee eteensä, mikä voi olla muka pielessä?

Oletko itse kokeillut koskaan kulkea vatsa sisään vedettynä ja rintakehä ylhäällä koko kesän? Napa kun painaa selkärankaan pari kuukautta, niin voin kertoa että se koskee. Jos siis olet joskus miettinyt, niin tuosta johtuvat miesten yleiset alaselkäkivut, kun me raukat pidätämme hengitystä kesä- ja heinäkuun.

 

Arvosta siis tästä lähtien paidatonta miestä, joka on terassilla istuessaan laittanut mahansa pöydälle ja nauttii rauhassa kylmää olutta. Näky ei todellakaan ole inhottava, vaikka niin ensin luulet. Katso uudelleen, niin ymmärrät hänen olevan onnellinen, eikä miehellä ole myöskään ole tarvetta esittää kenellekään mitään.

No tietysti voit hieman tuomita mahan alla näkyvän vyölaukun, joka ui mahakarvojen seassa. Ole silti kiltti sedälle, sillä hän on nyt vapaa.

 

 

Antakaa minun selittää

Jotkut nuoremmat naiset eivät pidä siitä, että me hieman vanhemmat miehet katselemme heitä kesäisin kaupungilla. Haluan nyt selventää teille, kyse ei ole pelkästä kuolaamisesta ja parittelun tarpeesta.

Kyse on tehokkuudesta, koska moni ikäisemme nainen on päässyt jo lihomaan sen verran, että kun tissit kääntyvät talon nurkan taakse, niin persaus tulee vasta edelliselle pihalle. Nuori nainen on taas yleensä mukavassa kompaktissa paketissa, joten nopea vilkaisu riittää.
Ei tämän ikäisen miehen sydän enää kestä sitä jännitystä, jonka vanhempi nainen luo. Sitä kun näkee nänninpään, niin harva pystyy pumppu hakaten odottamaan, että koko paketti menee ohi. Siinä on liikaa erotiikkaa yhdelle päivälle.

 

side-view-lilac-ice-cream-cone-in-a-melting-process-on-blue-picture-id1162456409?b=1&k=6&m=1162456409&s=170667a&w=0&h=JW6qFt5_mxtVVIRlNdpWKQF2g9n46bKe7_QUHZoYD7Q=

 

Jäätelöä!

Tuosta miehestä kesäisellä terassilla mieleeni tuli se, että tunnen myötätuntoa perheitä kohtaan, jotka ovat jäätelökioskilla. Siellä kun lapset tiputtavat jatkuvasti maahan arvokkaita palloja, niin näen monesti vanhempien kasvoilta ahdistuksen ja tuskan, joka tuhoaa mukavan päivän.

Täyttä kusetusta koko jäätelöbisnes. Mielestäni olisikin sama myynnin nostamiseksi myydä terassilla tuoppeja, joissa olisi pieni reikä pohjassa. Toisaalta kuka jaksaisi kuunnella sen keski-ikäisen miehen itkua, kun olut onkin maassa, eikä lasissa?

 

 

Lopuksi vielä muutama ajatus

Ei kesä onneksi pitkä ole ja siitäkin on puolet pilalla. Päivät ovat ihan mukavia, mutta illalla esiin tulevat itikat.
Saattaa meissä toki olla mukana ihmisiä jotka pitävät siitä, että nämä hyönteiset imevät jalkaasi samalla innolla, kuin himokkaat teinipojat? Toisaalta pitäähän joku niistä pojistakin, joten ehkä minun ei pitäisi tuomita itikoita suoraan?

 

Kesä on jotain, josta pidän. Nytkin tätä kirjoittaessa parvekkeella, heitin housut pois jalasta ja annan karvaisten säärieni nauttia lämmöstä. Ne kun voivat olla kaikessa kalpeudessaan aivan rauhassa. Niitä ei imeskele itikat, eikä teinipojat.
Nyt kun saisi vielä kylmän oluen, niin kaikki olisi hyvin. Mielellään sellaisen, missä ei ole reikää pohjassa.

 

Kommentit (7)
 1. I don´t speak Polish
  11.6.2021, 08:07

  Tsemppiä kesälle Antti! Koita jaksaa vetää vatsaa sisään vielä muutama kuukausi. Teidän miesten onneksi Suomen kesä on lyhyt! 🙂

  1. Ei! En ole Antti!

   Kukaan ei tiedä kuka olen. Niin hyvin olen piilossa nimimerkin takana. Olenhan? 😂

 2. Joskus on toisinkin päin, jotta mahan piilottelun sijaan pitäisikin saada jokin osa vartaloa kasvamaan.
  Kerran Oulun Nallikarin rannalla seurasin kahta nuorukaista, miespuolista, jotka tulivat rannalle. Katseet metsästi silmäpareja joiden huomion he halusivat kiinnittää. Sellaiset tuntuivat löytyvän. Toinen nuorukaisista alkoi hetken perään harmittelemaan ”voi hitsi, olisi sittenkin pitänyt nostella niitä painoja ennen kuin tultiin rannelle” jatkaen itsensä arvostamista ”olis saanut rintaa ja hauiksia isommaksi, jotta olisi mitä näyttää”. Sitten nuorukaiset näyttivät siltä, että peli oli pelattu, ”ei tässä kannata huomiota yrittää saada, kun jäi hauikset aamulla herättelemä. Hävisivät sitten jonnekin rannan ihmispaljouteen herättämättä sen enempää huomiota

  1. Pojat ovat oppineet kuntosalin perusteet oikein. Pelkkä hauiksen bodaaminen riittää esimerkiksi baaritiskillä pullisteluun mainiosti 🙂

   Tästä lähtien en itsekkään lähde mihinkään ilman pientä pumppailua. Jos nuo nuoret miehet tiesivätkin elämästä jotain, mitä minä en? Miten paljon mukavampi se olisi käydä kaupassakin kiinteiden rintalihasten kanssa. Ilkeisi sitä halpaa makkaraakin ostaa muiden ihaillessa, kun ei olisikaan vain lihava keski-ikäinen mies. 😂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *