Nainen vie vaimoni

 

Auringonlasku, Beach, Silhouettes

 

Toivottu aihe blogiin

Pyydettiin kirjoittamaan unelmista. Tämä onkin hieman hankala aihe, koska itse elän hyvin yksinkertaista elämää. Olen luopunut unelmistani ja olen kohtuullisen sujut sen kanssa. Mistä tällainen olio edes haaveilisi?

Pakotan itseni nyt haaveilemaan väkisin. En vain meinaa oikein keksiä mitään sellaista, mitä tarvitsisin. Olisi vain tylsää toivoa hienoa autoa tai kauniita naisia, kuten moni mies tähän laittaisi. Enhän minä edes osaa ajaa kummallakaan, saati ymmärrä mitään niistä. Ovat vielä kauhean kalliita pitää, paitsi jos sattuu löytämään jonkun yksinkertaisen Suomi-naisen, joka tulee vanhalla Toyotalla Nilsiästä ja pelastaa tylsältä elämältä.
Moni nainen varmasti pelkääkin, että se unelmien prinssi oli sitten sieltä Nilsiästä tai vaikka Forssasta. Moni mies taas toivoisi, että saisi edes sen forssalaisen naisen, jonka kanssa jakaa elämä. Eihän se osaisi F-kirjainta sanoa, mutta onneksi sitä ei hirveästi suomessa tarvita.

Tie, Jalkakäytävä, Vaaka
Kuvassa Forssan keskusta ja sen nähtävyydet.

 

Muuttohaaveita

Rakastan Kuopiota, mutta siitä sentään unelmoin, että asuisin vielä jossain muualla. Kunhan viimeinen kakara muuttaa asunnosta pihalle, niin sillä hetkellä käynnistyy muuttoauto meidän pihalla kahteen kertaan. Menkööt poika mätänemään opiskelijakämppään, kyllä se siellä pärjää. Minä suuntaan johonkin muualle samalla hetkellä.
Ainiin…pitäisi varmaan vaimokin mukaan ottaa? No sitä ei toisaalta tiedä, jos se nainen Forssasta on vienyt hänet siinä vaiheessa. Jäikö minulle todella sitten se Nilsiä? Voi perkele!

 

International, Lippu, Japani

 

No, edes lomalle jos pääsisi

Lomailu olisi varmasti myös mukavaa. Kai jokainen meistä nauttisi vaikka etelän lämmöstä ja hiekkarannoista? Itse olen aina haaveillut Japanista, mutta pettymyksekseni huomasin googlettaessa, että siellä suomenkielen taito on vajaavaista.
Lisäksi eivät raukat ole päässeet edes kunnolla kirjoituksessaan oikeiden kirjaimien käyttöön. Piirtävät vain sekavia kuvia ja väittävät niiden esittävän jotain. En uskonut tuohon edes silloin, kun lapseni toivat eskarista töitään näytille. Hätäpäissään sitten kysyttäessä väittivät, että lintuhan se kuvassa lentää pilvien keskellä. Niinpä tietysti, olisihan minun se pitänyt arvata siitä lyijykynällä tehdystä karvapalloa muistuttavasta omituisesta ympyrästä!

Toisten lapset on muuten aina rumia. Ei tämä mihinkään liity sinällään, mutta tulipa sanottua. Pienet pojat ovat aina sen näköisiä, että olisivat karanneet avaruusolioiden kokeista kesken kaiken ja tytöt ovat vain omituisia. Hyi..kakarasi on kauhea ja sillä sipuli!

 

Perun puheeni

Kai voisin haaveilla kuitenkin niistä autoista tai moottoripyöristä? Toisaalta nuorena törmäsin polkupyörällä, mopolla ja autolla toiseen autoon. Oli se sen verran inhottavaa hommaa, ettei näin vanhemmiten enää uskalla riskeerata liikenteessä. Kävelen mielummin hitaasti ja turvallisesti kotia ja kaikki on hyvin. No viimeeksi kävi vähän hassusti. Siihen tarinaan kuuluu vatsakipu, ripuli, paloaseman piha ja nolona kotiin saapuminen. Ei mennä tuohon kertomukseen silti tällä kertaa.

 

Keskiaika, Kulkuri, Kerjäläisiä, Juoppo
Jos olisikin tulevaisuudessa mielenvikainen merirosvo?

 

Vihdoin joku unelma, jonka haluan

Onko todella näin, että en tarvitse tulevaisuudessa kuin hieman bensarahaa, että pääsen uuden naisystäväni kanssa Nilsiään? Toisaalta jos jätän bensat maksamatta, niin säästyn tuolta kohtalolta.
Voin aina vaikka alkaa kylähulluksi torin reunalle, eikä minun ole pakko mennä Pohjois-Savon korpeen. Minkä kaupungin torilla minut nähdään, niin sitä pitää vielä pohtia, mutta kyllä muutama vapaa hullu joka kaupungissa pitää olla.
Nähtävästi minun ainut haave sitten olikin kuukausikortti paikallisbussiin, jotta päivystäminen torilla helpottuu.

Kommentit (2)
  1. ”Dream big”, sanotaan. Itse ajattelen, että kun uskaltautuu unelmoimaan pienesti, unelma voi jopa toteutua. 🙂

    Haaveilen muuttavani vielä joskus takaisin kotiin, Kuopioon. Ei Helsinkikään kamala ole; lyhyenä vierailukohteena se olisi pari päivää jopa tosi kiva. Mutta jatkuvana arkikaupunkina liian iso, kallis, kolkko ja fiini (joo, lausuvat äffänkin täällä! En opi ymmärtämään Stadin slangia koskaan!).

    Mukavaa Juhannusta! 🙂

    1. Mukavaa juhannusta myös sinne.

      Blogi ei kylläkään siirry juhannuksen viettoon. Menin lupaamaan huomiseksi vielä tekstin. Pitäisi varmaan vain aloitella sen kanssa, sillä en ole saanut vielä kirjaintakaan aikaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *