On aika muuttaa blogia

On aika uudistua. Haluan nauttia luovuudestani, joten keinoja sen toteuttamiseksi on muutettava. Sainkin idean bloggaaja tutultani käydä tekemään lyhyitä videoita. Kiitos Unelma 5 ajatuksesta.

Liikkuvassa kuvassa kiehtoo se, että en hallitse sitä ollenkaan. Uskonkin, että minusta ei taida saada millään näyttelijää, mutta kolmen videon kokemuksella ei pidä ihmeitä odottaakkaan.

 

En minä bloggaamisesta luovu, mutta on vain keksittävä nopeampia keinoja toteuttaa itseään. Kirjoittaminen on hidasta, joten on pohdittava, onko se sen arvoista?

Tästä siis Tik Tok tililleni, mikäli tuotokset kiinnostavat.

 

Väsymys iskee

Blogiin pitäisi keskittyä, mutta juuri nyt en oikein jaksa. En käy kuitenkaan itkemään blogini takia, vaikka muut projektit alkavat houkuttelemaan.
Jos kuitenkin kävisin, niin siihen löytyy lääke. Pienin poikani näet kertoi, että jos vauvalle laittaa juuston otsaan, se lopettaa itkemisen. Ehkä tuo toimii minunkin kohdalla?

Kiitos YouTube, että sivistit poikaani!

 

Mitä seuraavaksi?

Minulla olisikin kirjaa valmiina 200 sivua. Ehkä viimeistelen sen, koska jätin tuon projektin blogin takia kesken? Energia ei vain riitänyt kummankin tekemiseen.

Ei tuo ensimmäinen käsikirjoitus ole, kuten olenkin blogissa kertonut. Yhden sain jo valmiiksi, mutta siitä ei puhuta. Kyseessä oli yliväkivaltainen teos, joka haudattakoot samalle mielikuvituksen hautuumaalle, jossa tarinan uhrit makaavat.

 

Vastarannan kiiski

Olen huomannut, että minulla on taito valita harrastuksia, jotka eivät ole suosiossa. Bloggaaminen on hyytynyt kulta-ajoista, samoin keilaaminen. Tai kuka haluaa oikeasti olla basisti?

 

Tiedä sitten, ovatko harrastamani kamppailulaji enää muodissa?

Sen kuitenkin tiedän, ette vaikka kuinka treenaisin, niin ei minusta ninjaksi ole. Leveä perseeni jää vain puunoksiin jumiin, kun vaanin ihmisiä sen latvassa. Palokunta onkin jo kieltänyt puuhun kiipeämisen.

 

Tässä oli tärkeimmät kuulumiset. Seuraavalla kerralla taas jotain erikoisempaa, eli normaalia blogia.

Aikataulusta en vain tiedä mitään

 

Nähdään taas! 

 

 

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan runot-novellit-ja-kirjoittaminen oma-elama
Kommentit (7)
 1. Blogin ylläpito voi muodostua taakaksi. Pyrin itse kahteen kertaan viikossa ja pidän tekstit lyhyinä. Pienenkin tekstin tekeminen vie aikaa, jos sen viimeistelee kaikkinen SEO – ja kuvajuttuineen niin kuin ohjelma pyytää. Ja onhan mukavaa, jos kirjoituksillaan saa lukijoita. Mutta älä lannistu, kirjoita harvemmin, niin jaksat paremmin.

  1. En lannistu. Kyse on vain siitä, että hauskaa pitää myös olla.
   Tekee mielelle vain hyvää, kun haastaa itseään eri tavoilla.

   Blogi jää kuitenkin henkiin, sen lupaan.

   1. Se on hyvä tietää! Voimia!

 2. Blogit eivät tänä päivänä ole enää niin suosittuja kuin esim.kymmenen vuotta sitten. On tullut niin paljon uusia kanavia vanhanaikaisen blogialustan tilalle. Itse tykkään kyllä edelleenkin lukea blogeja. Tsemppiä sulle uusiin tuuliin, ja toivottavasti aina välillä ehdit tännekin vielä kirjoitella. Blogisi on ollut mukava huumorilla höystetty piristys ainakin minun päiviini. 😊

  1. Kirjoitan kyllä. Vähennän vain hieman. 🙂

   Tämä vie vain niin hirveästi aikaa, että muut jutut jää tekemättä. Haluaisin vaikka edes sen kirjan käsikirjoituksen valmiiksi.
   Lisäksi lukijamäärät ovat välillä niin pieniä, että ei ole mitään järkeä käyttää näin paljon tunteja tähän. Vähempi saa riittää.

   Tiedä vaikka se tekisi blogin tasolle hyvää.

   1. Ratkaisusi on täysin ymmärrettävää ja järkevää on myös asioiden priorisointi. Keskity nyt rauhassa kirjan käsikirjoitukseen ja täällä me lukijat kyllä pysymme. 😊 Mahtava juttu tuo kirjan kirjoittaminen!! Onnea siihen ja aikaa siihen!

    1. Olisi jäänyt harmittamaan, jos en tekisi sitä loppuun. Pidän näet siitä tarinasta.

     Jatkuvasti vielä muistuttelee mielessä, että hän on kesken. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *