Treffailua ja romantiikan kaipuuta

 

Punaviini, Lasit, Nuotio, Punainen

 

”Treffeille! Voi kuinka ihanaa se olisikaan!”

Tästä lauseesta lähti keskustelupalstalla pohdinta, jossa eräs nainen haikaili treffien perään.
Siis ihan vain romantiikan takia. Kyseessä eivät olisi missään tapauksessa haaveet seksistä, vaan nyt haikailitiin kaikesta muusta, mitä ulkona käyminen voisi tuoda tulleessaan. Tämä olkoot siis myös blogini aihe.

 

Olen joskus ennenkin kirjoittanut aiheesta tai ainakin sivunnut sitä. Kammoksun näet ajatusta treffeistä.

Ehkä kuitenkin olisi oikeampaa todeta, että inhoan ajatusta siitä, kuinka kaksi ihmistä tutustuu väkinäisesti toisiinsa, jossain ennalta sovitussa paikassa.
Ymmärrän siis ajatuksen siitä jännittävästä romantiikasta, jota moni haavekuvissaan treffeiltä kaipaa. Voi syy toki olla joku muukin. Esimerkiksi tarve tutustua uusiin ihmisiin, se kun on kuulema hauskaa. (Kauhea ajatus se on)

 

Mikä niissä treffeissä on sitten niin kamalaa? Minäpä kerron, kun kerta tuli puheeksi. Joten hyvä keskustelupalstan nainen, laita jotain kivaa päällesi ja hajuvettä ihoosi, sillä nyt mennään.

 

Punainen, Sydän, Terveyttä, Rakkaus

Valmistautuminen iltaan

Miten tässä näin kävi? Lähdettävä se on silti, ja onhan hän kieltämättä kaunis nainen. Ettei nyt olisi vain jopa liian kaunis, sillä itse olen vain tällainen mörökölli, joka kurkkii maailmaa takkuisen tukan keskeltä?

Peloista huolimatta olen panostanut tähän tapahtumaan. Onhan tämä ilta on häntä varten.
No ainakin sen verran, että kävin ostamassa parin uusi sukkia, kun en viitsinyt vanhoissa tennissukissa lähteä.
Ahdistavaa tämä on silti, koska olen tottunut kulkemaan collegehousuissa, sekä vaatteissa joissa näkyy ja tuoksuu vuosien kokemus. Ei minusta ole pukupelleksi tai edes merkkivaatteissa kulkijaksi.

 

Punainen, Sydän, Terveyttä, Rakkaus

 

Kyseessä on sellaiset kivat mielikuvitustreffit, joissa ei ole tarkoitus päätyä mihinkään fyysiseen. Tämä nainenkin on naimisissa, joten kyse on vain haaveesta nauttia romantiikasta.
Eli ajatus on nauttia toisen seurasta ja tämä on fantasiaa. Sellaista kilttiä ja ihanaa, ei sellaista jossa lopulta tutkitaan toisen osapuolen alusasujen sisältöä.

 

Ei minun kalsareissa, saati sisällössä paljoa tutkimista edes olisi. Alushousut ovat vuosia vanhat ja satojen käyttökertojen kuluttamat.Sisältökin on uponnut johonkin vatsamakkaroiden alle.

Tietysti, jos sitä houkuttelisi sokeripalalla ja pinseteillä, niin tiedä vaikka pikkuveli heräisi eloon sen verran, että makean himossaan tuli kurkistamaan ulkomaailmaa?
Epäilen vain, että ahne vatsani söisi tuokin sokerin, vaikka sitten sulattamalla sen ulkokautta vatsalaukkuun.

 

 

Tästä se lähtee

Kuvitellaan, että nämä treffit ovat Kuopiossa. Oikeasti kun tämä nainen asuu paikassa, jonka nimeä en luultavasti osaa edes lausua. Tästä saankin lisää painetta, sillä hän on tottunut liikkumaan limaisten latinoiden keskellä, jotka uhkuvat paskalla ollessaankin enemmän romantiikkaa, mihin koskaan pystyisin.
En kuitenkaan luovuta ja olen laittanut itseni niin komeaksi kuin pystyn. Tämä sisältää jopa deodorantin, jonka tuoksuun meinaan tukehtua. Mitä pahaa olenkaan tehnyt herra Rexonalle, jotta joudun kärsimään tästä lemusta?

 

On siis aika vetää kengät jalkaa ja lähteä. Bussi numero seitsemänkin lähenee jo pysäkkiä, joten on pidettävä kiirettä. Turha siis odottaa, että tulisin paikalle kiiltävällä Audilla.

Olenkin ajoissa ja odotan sinua torin kulmalla. Saavutkin hetken päästä upeana paikalle ja lähdemme kävelemään kohti sovittua kohdetta. Sydämeni hakkaa, koska olet kaunis ja kiinnostava. Se hakkaa myös sen takia, koska kompastelemme keskustassa makaaviin narkkareihin. Olen toisaalta tottunut tähän käydessäni K-kaupassa, mutta ei tämä kaunis tapa ole aloittaa treffejä.

 

Punainen, Sydän, Terveyttä, Rakkaus

 

Treffipaikkana toimii ravintola, koska se olisi minulle painajainen. Elokuvateatterin vielä kestäisin, koska siellä pitää istua hiljaa pimeässä. Se peittäisi mukavasti epämukavan oloni, ja mikäli ahdistuisin liikaa, voisin työntää korvani ja suuni täyteen popcornia. Näin keskustelu tyrehtyisi ainakin hetkeksi.

Olen kuitenkin pulassa ja joudun olemaan kasvotusten tuntemattoman kanssa. Se tarkoittaa kevyttä keskustelua, sekä nokkelana olemista. Kumpikaan ei vain ole parasta osaamistani, joten työnnän pääni ruokalistan sisälle. Kuinka mielellään mietinkään ateriaani seuraavat viisitoista minuuttia, ihan vain sen takia, ettei minun tarvitsisi poistua turvapaikastani.

 

Aika loppuu piilossani ja joudun tekemään liikkeen, jota pelkään. Katson sinua ja olet vielä kauniimpi, mitä hetki sitten. Haluaisin silti mielummin vilkuilla vaikka kännykkääni, jotta pääsisi karkuun. Sieltä hauskojen videoiden ihmiset eivät sentään katso takaisin.
No vaarana on tietysti Facebookin kaltaiset firmat, jotka saattavat seurata sinua kameran kautta, mutta nyt se tuntuu vähemmän pelottavalta ajatukselta.

Miten edes voisin katsoa sinua koko ajan? Jos silmäni ovat silmiäsi kohti, vaikuttaa se siltä, että tuijotan. Jos taas katson alemmaksi, niin se vaikuttaa siltä, että olisin kiinnostunut vain rinnoistasi. Vaikeaa tämä silmien käyttö!

 

 

Onneksi ruoka saapuu, mutta hermoilen senkin kanssa. En uskaltanut tällä kertaa ottaa haluamaani lehtipihviä, koska tarjoilija vittuili minulle viimeksikin, kun tilasin sen. Tämä johtuu kait siitä, että  pienikokoinen seuralaiseni otti jättimäisen pihvin ja  minä vain kevyen annoksen. Olin kai tarjoilijan mielestä huvittava näky.

Tilaan siis tyhmänä spagettia. Pelkäänkin, että se sinkoaa otsaani, kun ryystän sitä sisuksiini, tai tyrin kaatamalla lasin viiniä pöydälle. Olenkin mielummin juomatta, kuin  kosken koko juomaan. Kaiken pitää olla täydellistä.
Näiköhän sinä muuten pidit viinistä, jonka valitsimme? Minulle kun kelpaa yleensä makuaistin puolesta halpa punaviini, mutta ei kuitenkaan se halvin. Ottaisin mielelläni Alkosta halvempaakin, mutta en vain taivu kyykkyviiniosastolla lattian tasalle.

 

Punainen, Sydän, Terveyttä, Rakkaus

 

Nyt pitäisi keskustella. Kertoisinko sinulle ajatuksiani päivän polttavista aiheista, vai kenties toisen vitseistä jonka osaan. Tarkemmin miettien, se ensimmäinen vitsi päättyy jääkarhun kanssa paritteluun ja toista en enää muista. Jätän siis vitsin välistä.

Valitsen aiheen, joista olen nähnyt ihmisten keskustelevan netissä. Kadun tätä vain pian, koska tajuan Facebookin olevan sisällölltään sontaa, Instagramin olevan täynnä mainoksia ja Tik Tokin täynnä outoja tansseja. Minähän en tanssimaan käy, sillä Suomessa ei ole sellaista tanssilattiaa, johon jäykät jalkani mahtuisivat kääntymään.

Onneksi kuitenkin olet puheliaampaa sorttia, joten keskustelu ei tyrehdy täysin. kyllä tämä tästä lähtee, jollet pakene paikalta ennen sitä.

 

 

Punainen, Sydän, Terveyttä, Rakkaus

Olen vielä elossa

Selviän treffeistä ja kai me viihdyimme ihan kivasti? Ainakin otat minua kädestä kiinni, kun poistumme ravintolasta. Se ahdistaa ja tuntuu hyvältä, vaikka ravintolassa maksettu lasku ottaakin päähän. Olen köyhä ja pihi, joten en näe siinä mitään hauskaa.

Kaikki on kuitenkin kohtuullisen hyvin, joten ehkä jopa suutelisin sinua? Ei se ollut tapaamisen tarkoituksena, mutta olisi se silti romanttista. Taivutankin sinua selästä niin, että selkänikamat paukkuvat. Eivät kuitenkaan sinulta, vaan minulta.
Tunnenkin silti itseni miehekkääksi, kuin Tauno Palo, joka peittää huulillaan puolet kasvoistasi. Kuinka ihanalta tämä herkkä suudelma tuntuukaan minusta, vaikka tarkoitukseni oli osua vain huuliisi.
Tästä muuten johtuu, että joskus naisilla ei ole baari-illan jälkeen meikit paikoillaan. Paikallinen Romeo, kun on nuollut naamaasi pitkin iltaa sillä tehokkuudella, että nenäontelosikin ovat puhtaana.

 

Punainen, Sydän, Terveyttä, Rakkaus

Lopun ajatukset

Treffit päättyvät ja kumpikin palaa kotiinsa. Olen vihdoin iloinen, koska olen vapaa ahdistuksesta ja olihan meillä ihan kivaakin…kai?
Tuota tunnetta ei vain kauaa kestä, koska alan käymään päässäni läpi, mitä kaikkea teinkään illan aikana väärin?

 

Olen siis pihi, epävarma, huono keskustelemaan, jäykkä ja köyhä. Lisäksi en ymmärrä mitään seurustelusta, pukeutumisesta, käytöstavoista tai oikeastaan mistään, mikä liittyy ihmisten väliseen toimintaa.

Eiköhän tuossa ole syytä tarpeeksi, miksi koskaan en lähtisi treffeille.

 

Yhteinen aika toisen ihmisen kanssa olisi kyllä ok, mutta ei kiitos jäykistelylle.

 

 

 

suhteet parisuhde hopsoa rakkaus
Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *