Fidasta löytyneet

Fidan lähetystoreilla myydään lahjoituksina saatuja tavaroita eteenpäin ja myyntituloilla tuetaan Fidan tekemää työtä kehitysmaissa. Se on myös oiva paikka löytöjen tekemiseen.

Aika ajoin Fida-ketju myy tuotteitaan -50 % normaalihinnoista. Viimeisimmät mylläkkäpäivät olivat eilen ja toissapäivänä. Myöhästyin vähän, koska sain taas tiedon asiasta vasta perjantai-iltana, jolloin suurin osa kaikista houkuttelevimmista tavaroista oli tietenkin jo myyty.

Mukaan tarttui kuitenkin muutama Hans Nyqvistin suunnittelema Riihimäen kotilasin tarjoilumalja. Yhteensä 3,50 €. Nämä maljat ja lohenpunainen maljakko ovat samaa Avanti-sarjaa vuodelta 1986.

Kyllä ovatkin kasaria kuvioineen. Kotilasi-tuotemerkin alla on valmistettu koneellisesti tuotettua edullista käyttölasia vuoden 1976 jälkeen, jolloin Riihimäen lasissa loppui taidelasin valmistus. Kotilasin tarina loppui vuoteen 1990. Alla kuvassa näkyy hyvin kotilasin käyttämä merkki Ultra-kulhon reunassa.

Ensi kerralla pitää olla aikaisemmin liikkeellä. Vinkkaan kaikille teille jotka olette kiinostuneita vanhoista kipoista, kupeista, maljakoista, koruista ja kankaista että Fidasta voi tehdä hyviä ja edullisia löytöjä varsinkin mylläkkäpäivien aikaan. Seuraavia odotellessa...

Kommentoi