Nostalgiaa! Voiko bloggaamalla vielä menestyä?

We are back!

Ja puhun meistä, koska useampi meitä täällä jo on! Vanhin lapsemme on täyttänyt jo 10 ja nuorempikin neljä.
Koiriakin on matkalla tarttunut mukaan jo kaksi, ovelasti nimettyinä tietysti, Julius ja Brutus. Ovat muuten nimensä veroiset luonteet, vaikka en toki alkuperäisiä hahmoja tunne historiankirjoja enempää.

Jätin vanhat postaukseni näkyviin. Ne ovat lähes yhtä vanhoja kuin vanhin lapsemme! Ja ah niin nostalgisia! Olin niin nuori, että mielessäni oli vielä kirkkaasti yläasteen äidinkielen opettajan kehut kirjoitustyylistäni ( Terveisiä Ullalle! ) ja hänelle tuottamani pettymys kun en mennytkään lukioon vaan suuntasin ammattikoulun puolelle! Tämäkin toki muuttui myöhemmin, tuuliviiriksi kun olen syntynyt.

Vuonna 2010/2011 blogit olivat suosittuja ja minä halusin mukaan! Kuvat on kuin perunalla otettuja ja mielipiteet parikymppisen naiviuteen kallistuvia. Toisaalta jo lähes kymmenen vuotta sitten olen puhunut myynnistä ihan samalla tavalla kuin puhuisin siitä nytkin! Ihmislaji ja sillä siisti! Mutta! Vaikka olin ihan uusi, taitamaton ja ”häpesin” itseäni, enkä siksi mainostanut blogiani, on siellä ollut lukijoita ja kommentteja!

Oliskohan musta tullut bloggari jos olisin jatkanut? Jossittelu sinällään on turhaa, loppu tuli kun mieheni ja maailma kutsui! Uusi työ, muutto ulkomaille, uudet harrastukset… Siinä laitettiin koko elämä uusiksi ja koska Blogista ei vielä ollut tullut lottovoittoa se haudattiin menneiden projektien laatikkoon. En tiedä bloggaamisen maailmasta enää mitään, enkä juuri ole seurannut skeneä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, mutta kertokaa minulle; Jos joku aloittaa bloggaamisen nyt niin mitä vaaditaan menestykseen? Tai edes siihen, että joku kuuntelee? Vai onko maailma siirtynyt kokonaan eteenpäin? Onko insta ja youtube homman nimi tällä vuosikymmenellä?

Miksi nyt?

Aliisa on toinen nimeni. Se on kuitenkin lähes kaikille foorumeilla, palstoilla ja muilla ollut varattuna jo sen viimeiset kymmenen vuotta. Aliica oli aina vapaana ja se on kulkenut mukanani jo ainakin sen kymmenen vuotta, ehkä enemmänkin. Nimi on tämän blogin alkuperäinen, sitä ei ole päivitetty nykyaikaan. Nykyään tämä nimi koristaa myös yhden yrityksen ja yhden harrastuksen nimeä kun keväällä avattu Aliica Kids jatkaa Aliica Gaminging jalanjäljissä perheemme vapaa-ajan viikatemiehenä. Kummastakin lupaan juttuja tulevaisuudessa, sillä haluan käsitellä blogin kautta ”uutta” yrittäjyyttäni ja siihen nivoutuvaa työ- ja perhe-elämää.

Oikeasti yrittäjyys ei ole minulle uutta, muttä tällä kertaa yritys on sellainen, että itsellä on paljon mielenkiintoista opittavaa! Haluan jakaa tämän oppimiskäyrän kanssanne.

Ps. Mulla on muuten edelleen säilössä tuo kehuttu Jones&Jones mekko! Itse en siihen enää sovi, mutta se on nähnyt jo pikkusiskoni rippijuhlat ja  odottaa oman lapseni kasvamista niihin mittoihin! Kuinka hyvän löydön on joskus voinut tehdä? Muistatteko kun TV-Sarjoista piti ostaa vielä fyysiset boksit jos niitä halusi katsoa putkeen? Ei siitäkään nyt niin kovin kauaa olekaan aikaa 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *