Benecos for men only

Alohair

Harvoin törmään miesten tuotteisiin joiden pakkaukset vetoaa itseeni näin paljon!En osaa sanoa mikä näissä on SE juttu mutta nää on niin hyvännäköiset pakkaukset että!

Kyseessä on Saksalaisen luonnonkosmetiikkamerkin Benecosin For Men Only sarja.Benecos on erikoistunut enemmän naisten tuotteisiin ja erityisesti edulliseen värikosmetiikkaan.

Benecosin tuotteet kynsilakkoja lukuunottamatta on BDIH-sertifikoituja ja tuotteista on riisuttu mm.silikonit,parabenit,parafinit sekä synteettiset säilöntäaineet.

Sain testiin miesten sarjan Face&After-shave balmin  ja Body wash 3 in 1 pesutuotteen.Sarjassa on myös partaöljy sekä deodorantti.Koska en ole mies enkä edes parrakas nainen,pääsi koekaniiniksi pikkuveljeni.

Testasin rauhoittavan sekä kosteuttavan kasvovoidetta säärille itsekin mutta varsinaisen testailun teki siis veljeni.27vuotias velipoika on tiedostava nuorimies ja häntä kiinnostaa kovasti ympäristön tila sekä luonto ja näin ollen myös luonnonmukainen kosmetiikka.

Veljeni kuntoilee paljon,peseytyy usein ja toivoo kosmetiikalta helppoutta,hellävaraisuutta ja miellyttäviä tuoksuja.Näissä tuotteissa kuulema yhdistyi nämä kaikki.Tuoksu näissä on itseäkin miellyttävä,mieto ja hieman yrttinen ja jopa hyvin sukupuolineutraali.(Itse vihaan perinteisiä miesten suihkugeelituoksuja.)Pesuteho riittävä,ei kuivata eikä kutise oli suora lainaus testaajalta kun mielipidettä 3 in 1 Body washista kysyin.Tällä pesee siis kasvot,kropan ja hiukset,ja miehet erityisesti arvostavat tälläisiä simppeleitä ja nopeita tuotteita.

Kasvovoide, joka rauhoittaa parranajon jälkeen sai veljeltä arvion että ihan hyvin kosteuttaa,imeytyy nopeasti eikä iho jää rasvaisen näköiseksi.

Pakkaukset oli muuten veljenkin mielestä poikkeuksellisen hyvännäköiset(itse asian mainitsi,en pyytänyt mielipidettä ulkonäöstä).

Lyhyet arvostelut tuli mutta mitäpä sitä turhaan puhkianalysoimaan jos tuotteet hyvin asiansa ajaa.

Itsekin siis kokeilin kasvovoiteen ja koostumus on ohut,levittyy helposti ja säärilläkin rauhoitti ihoa höyläämisen jälkeen.

Benecos on ihastuttanut itseäni kovasti ja luvassa on postauksia lisää merkin tuotteista(mm.uudet lempihuulipunani löytyvät tältä brändiltä).

Tuotteet saatu testiin NHS.ltä.

 

Kommentoi