Clean,puhtaita tyylikkäitä tuoksumuistoja

Alohair

Olen aiemminkin kertonut olevani CLEAN-tyttö, mitä tuoksuihin tulee.En ole ikinä innostunut raskaista tai mausteisista tuoksuista ja muistan yhän sen päivän kun tuoksuttelin ensikertaa CLEANeja.En muista ostinko Shower Freshin vai Warm Cottonin ensin mutta molempia käytin useamman pullon,Fresh Laundry on yhä käytössä.Tuoksujen lisäksi olen hankkinut mm.liinavaatetuoksua merkiltä,jossain kohtaa hullaannuin niin kovaa näistä.

Taustoista näille parfyymiosaston kummajaisille sen verran että, CLEAN tuoksujen kehittäjä Randi Shinder halusi tehdä tuoksun, joka tuo käyttäjälleen mieleen palasaippuan puhtauden sekä suihkun jälkeisen raikkauden.Näin syntyi CLEAN original. 

Avaan hiukan myös muita CLEAN-lemppareitani:

Shower Fresh on raikas, freesi, hillitty ja hieman saippuamainen tuoksu, josta voi bongata sitrushedelmiä,kieloa,appelsiininkukkaa, jasmiinia,myskiä ja hennon puun tuoksun.Tämän tuoksun käyttämisestä on jo aikaa mutta se yhtäkkiä tuntuu todella todella ajankohtaiselta ja haluaisin hankkia sen taas tuoksukaappiini.

Warm Cotton on pehmeä ja rauhoittava tuoksu, jossa myös on aavistus puhtaan pyykin fiilistä mukana.Freesi yhdistelmä merellisyyttä sekä eleganttia hedelmäisyyttä.Tuoksussa on sitrusta,päärynää,rautayrttiä,merellisyyttä, appelsiininkukkaa,saniaista,meripihkaa sekä valkoista myskiä.

Fresh Laundry, tämä tuoksu on ollut minulla niin monta vuotta käytössä että olen tottunut siihen kun minut pysäytetään kaupassa ja kysytään mitä huuhteluainetta käytän.Eli ilmeisen hyvin puhtaan pyykin tuoksu saatu pulloon.Moni tosin ihmettelee tätä tuoksuvalintaa, mutta jotenkin itse koen tämän äärimmäisen tyylikkääksi tuoksuvaihtoehdoksi.Tässä tuoksussa yhdistyy meksikon lime, brasilian appelsiini,tuore leikattu ruoho, ruusuöljy,jasmiini,heliotrooppi sekä puinen myski.Tämä menee mielestäni myös unisex-tuoksuna mainiosti.

CLEAN tuo markkinoille aina kausituoksuja myös, ja sain pr-näytteenä muutaman uutuuden itselleni.

Ultimate beach day on saanut inspiraation täydellisestä rantapäivästä, auringosta,hiekasta sekä tuulenvireestä.Tuoksussa voi alkuun löytää mandariinia, italian bergamonttia,sitruunaa sekä ryppylimettiä.Sydäntuoksuna on valkoista ruusua, tuberoosaa,nerolia, jasmiinia,karhunputkea,afrikkalaista appelsiininkukkaa,laventelia sekä meren nuotteja.Pohjatuoksuna ja vastapainona raikkaille elementeille tuoksucoktailista löytyy myski, ambra ja hiekka.Tämä ei tuoksuna ole ihan niin simppeli mielestäni kun muut käyttämäni cleanit, mutta tässä on raikkauden ja puhtauden lisäksi aavistuksen enemmän naisellisuutta sekä jopa hieman seksikyyttä mukana.Ihastuin tähän tuoksuun jo aiemmin mutta en kerennyt hankkia sitä itselleni ja satuinkin saamaan sen täydelliseen saumaan. 

Lovegrass taas on todella erilainen tuoksu verrattuna ultimate beach dayhyn, ja hyvä niin.Näistä kahdesta kesätuoksusta varmasti löytää CLEAN-fanit omansa.Itse ihastuin ensin tuohon ubd.tuoksuun mutta tämä nyt saattaakin kiivetä suosikikseni näistä kahdesta.Äärimmäisen raikas ja nykyaikainen tuoksu, pienellä hienostuneella kukkaisnuotilla tuo luonnon ja heleän kesäpäivän mieleen,silloinkin kun aurinko ei paista.Alkutuoksuna tässä on sitruunan kukka, klementti,setripuu sekä mustapippuri(huomaan muuten että usein lempituoksuissani on sitruselementtejä sekä mustapippuria).Sydäntuoksuna on iiris, appelsiininkukka ja ruusun terälehti.Pohjatuoksuna vaalea puu,ambra,ihon myskit, patsuli sekä labdanum-pihka.Uutuudet on ihania, freesejä, kesäisiä tuoksuja joissa haluaisin kylpeä.

Josko raskauden/hormoonien aiheuttama tuoksuahdistus olisi väistymässä tässä kohtaa kun pystyn nauttimaan hajuvesistä, tai sitten kyseessä on juuri minulle tehdyt tuoksut.

Sokoksen nettikaupassa hinnat ovat Lovegrass 30ml/49,90e ja Ultimate beach day 60ml/59,90e.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Mä rakastan Cleanin Fresh Laundrya, se on puhtaista tuoksuista ehdoton oma lempparini. :) Näistä kahdesta olen tuota Lovegrassia tuoksutellut, se on musta hyvinkin erilainen Clean. :)

Alohair
Alohair

Molemmat on erilaisia verrattuna noihin klassikoihin mutta raikkaampia kun aiemmat kausituoksut. Ootko jo päässyt tuoksuttelemaan syksyllä julkaistavaa uutuutta?

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Beach day kuulostaa ihanalta! :) Mulla ei ole ollut ikinä yhtään Clean tuoksua, mutta paljon oon näistä kuullut.

Alohair
Alohair

Näähän ei kaikkien tuoksukaappiin eksy koska on vähän hassuja tuoksuja saippuanuotteineen mutta välillä,väsyneenä(mm.tänään) aamuna on ihana edes tuoksua raikkaalle ja puhtaalle. 

Look by Mari (Ei varmistettu) http://lookbymari.com

Clean tuoksut on mulle täysin tuntemattomia ja en oo kyllä kaupoissakaan niihin törmännyt. Kuullostaa kyllä tosi hyviltä! <3

Alohair
Alohair

Kannattaa käydä vähän nuuhkasemassa ohimennen!

Maria / Maria Glow -blogi (Ei varmistettu) http://so-up.fi/mariaglow

Mulle Cleanin tuoksut on aina ollu vähän njääh. Ymmärrän kyllä, että ne on toisille juuri niitä parhaita tuoksuja, mut itse en ole koskaan innostunut. Toisaalta olen hirvittävän nirso tuoksujen suhteen :D Näistä tosin kumpaakaan en ole vielä nuuhkinut, joten en voi torpata ennen kuin olen haistanut :) Tiedä vaikka olisikin mieleeni! :)

Alohair
Alohair

Suurin osa omista kavereista on sitä mieltä että on järetöntä maksaa saippuan tuoksusta:D 

Kommentoi