Cocoa Brown by Marisa Carter

Alohair

Sain testiin iloisen värikkäät Cocoa Brown by Marisa Carter tuotteet Kauneutta.comista ja olin todella positiivisesti yllättynyt. Olen lätrännyt itsestäänruskettavilla tuotteilla kohta 20 vuotta ja on todella hankala löytää ir-tuote joka ei muutu iholla inhottavan hajuiseksi ja vieläpä imeytyisi nopeasti. Harvoin olen enää rumaan oranssiin sävyyn törmännyt eli siinä vuosien saatossa ollaan eteenpäin kyllä päästy. Nämä CB-tuotteet on kyllä uskomattoman neutraalin tuoksuiset ja ei iholla kehittyessäänkään ala haista ikävälle. Voisin käyttää kauniimmin sanaa tuoksu mutta haju se pahimmillaan on! Sarjan tuotteet on eläinkokeettomia ja tuotteissa käytetään kasviperäistä DHA:ta joka on hellävaraisempi käyttää myös kasvojen iholla. 

Nämä on olleet kovassa nosteessa tovin jo sosiaalisessa mediassa ja ymmärrän kyllä miksi. Ainakin testaamani tuotteet on juuri päinvastaisia kuin suurin osa markkinoilla olevista tuotteista on. Helppokäyttöisyys, ei tunkkaista hajua ja kauniit luonnolliset sävyt.

Olen kyllä käyttänyt niitäkin ir-tuotteita joiden levitys on hankalaa, kuivamista joutuu odottamaan ja inhottava haju pakottaa aamukiireiden keskellä suihkuun. Ilman itsestäänruskettavia olen aika väritön ja talviaikaan jopa sairaan näköinen. Mutta onneksi markkinoille alkaa tulla tälläisiä helmiä joiden kanssa sävyn hankkiminen on aiempaa mukavampi kokemus. 

Asteittain ruskettavat voiteet on oma lempparikategoriani ir-maailmassa koska olen hieman huolimaton levittäjä ja näin minimoin perinteiset ir-mokat ja voin säädellä helpommin sävyn juuri oikein. Tämä Gentle Bronze on ihan loistava, levittyy kuin unelma ja kuivaa supernopeasti! Raikas tuoksu, kaunis luonnollinen sävy sekä kiva kosteutusteho tekee tästä kyllä todella mahtavan tuotteen. 

Olen aiemmin testannut yksittäinpakattuja itsestäänruskettavia liinoja, hyvinkin vaihtelevalla menestyksellä. Osa on ollut todella tehokkaita, liiankin tehokkaita ja olenkin tällä huoleton hulda-asenteellani saanut ihan järkyttäviä tuloksia aikaan. Nämä Self Tanning Wipesit ovat sekä kasvoille että vartalolle käytettäviä liinoja. Näillä saa kauniin lämpimän hehkun iholle vaivatta. Liinat on helppo ja siisti käyttää ja imeytyvät uskomattoman nopeasti. Oma iho on todella kuiva ja yleensä hoidan ihon superkosteuttavilla tuotteilla itsestäänruskettavien käytön välipäivinä, itsellä ne hellimmätkin tuotteet jonkin verran syö kosteutta ihosta ja ei nämä radikaalia poikkeusta siinä suhteessa tee muttei kuitenkaan ihan älyttömästi ihoa kuivata. 

Vaahdot ei lähtökohtaisesti ole omia lemppareita olleet itsestäänruskettavista mutta olen oppinut oikean levitystekniikan kun tarpeeksi olen treenannut. Vaahto vaatii ehdottomasti levityshanskan kaverikseen ja ehkä hieman enemmän kärsivällisyyttä kuin idioottivarma asteittain sävyttävä voide. Tämä Night & Day 2 in 1 tuo sävyn iholle samantien karttavärin avulla ja syvenee iholla pesuun saakka. Todella kevyt sekä hyvin imeytyvä koostumus ja tällä saakin sävyä enemmän kuin näillä kahdella muulla tuotteella. Tässä on muuten kaunis sävy jo heti levitettynäkin, kätevä esim. bileiltoina(siis niistähän en enää itse edes muista mitä ne on... Nimimerkillä "oisko hyvä päästä vähän ulos joskus?"). 

Todella mieluisa tuttavuus tämä sarja johon kuuluu näiden lisäksi mm. levityshanska, tummempiakin sävyjä, kuivaöljy rusketuksen korostamiseen sekä kuorintavoide. 

Tuotteet saatu pr-näytteenä

Kommentoi