COSRX-one step moisture up pads

Alohair

Tukkanörtti on hurahtanut k-beautyyn täysillä.COSRX on uusin merkki mihin olen tutustunut ja ihastunut.Merkiltä löytyy kulttimaineessa oleva mustapäiden poistoon tarkoitettu BHA blackhead power liquid mitä en ole vielä testannut,mutta hankintalistalla sekin on.

Nämä One Step Moisture Up Padit ovat sekä tehokkaasti kosteuttavia että hellästi kuorivia hoitolappuja.Laput sisältävät BHA-happoa,hyaluroonihappoa sekä propolisuutetta ja siinä missä tykkäänkin kerrostaa tuotteita,on nopea ratkaisu vauva-arjessa mieluisampi.

Mikään hillitön happokuorinta ei ole näiden tarkoitus olla vaan laput kevyesti kuorivat ihosolukkoa pois samalla kosteuttaen ihoa.Täydellistä!

Pitkässä juoksussa ihon pinnan luvataan kirkastuvan sekä tasoittuvan.Idea on pyyhkiä puhdistettu iho ensin kuviollisella(karkeammalla)puolella ja viimeistellä sileämällä puolella.Meikin alla nämä myös toimii mainiosti,itse suihkin kosteuttavan kasvoveden(tällä hetkellä lempparini Avené käytössä) ennen sekä jälkeen näiden käytön.Koen että kasvovesi auttaa kosteuden imeytymään ihoon kunnolla.Luin että näitä käytetään myös meikinpoistoon mutta en ite ajatuksesta niin innostu mutta olen aamuisin skipannut vesipesut ja pyyhkinyt vain näillä lapuilla kasvot.

Hoitolaput on todella helppo käyttää, sekä kosteusteho on mieletön.Tosi paljon sanottu ihmiseltä kuka vihaa vanulappuja itsessään.Ainoa minus tässä loistotuotteessa on saatavuus.Eleveniltä tätä sai aiemmin mutta ei enää(Korealaisten tuotteiden kanssa on usein saatavuusongelmia Pohjoismaihin),joten itse tilasinkin I-herbiltä lisää juuri.Hinta on n.15e i-herbillä ja pakkauksessa on 70 lappua.

Pintakuivuuteen nämä auttaa loistavasti juuri tuon kevyen kuorinnan vuoksi ja hyaluroonihappo suorastaan humpsahtaa ihoon.Pakkaus on muuten ihan mieletön myös,aina hymyilyttää kun sitä katson.

Kommentit

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

K-Beauty puolelta löytyy kyllä niin huikeita tuotteita ja innovaatioita ettei siihen voi olla hurahtamatta! :D

Alohair
Alohair

Niinpä! Joukkoon mahtuu kyllä ihan käsittämättömiäkin juttuja

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Mä jaksan aina nauraa tätä purkkia, niin huvittava. :D Mut tuote kuulostaa hyvältä. :)

Alohair
Alohair

Jään välillä tuijottaa tätä ku tuun niin iloseks tosta ukkelista

Sanniijuliaa (Ei varmistettu) http://www.sanniijuliaa.blogspot.fi

Eikä, mahtava purkki! Kuulostaa todella hyvältä :-D

Alohair
Alohair

Tää on kyllä mainio,kaikenkaikkiaan!

Maria Glow (Ei varmistettu) http://so-up.fi/mariaglow

Voi vitsit miten mielenkiintoinen tuote! :) Ihanaa kun K-beautysta löytyy aina yllättäviä ja erilaisia juttuja, kuin mitä länsimaalaiselta kosmetiikalta yleensä odottaa :) Pakko kyllä ehkä testata näitä lappuja, kunhan hapot on taas iholle sallittujen listalla :)

Alohair
Alohair

Nimenomaan! Tavallaan täs tulee kyl vähä suuruudenhulluks ku haluaa koko ajan enemmän ja tehokkaampia tuotteita

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Kuulostaa hyvältä! Mulla on vielä tän brändin tuotteet kokonaan kokeilematta, täytyykin tutustua valikoimaan paremmin :)

Kommentoi