Goldwellin i-h-a-n-a-t kerasilk hiustuoksut

Alohair

Sain maahantuojalta testiin Goldwellin uusia kerasilk hiustuoksuja, ja en osannut yhtään odottaa millaisia ihanuuksia olisi kysessä.

Näitä on neljä erilaista: kultaisessa pakkauksessa oleva control, hennosti itämainen

Sininen repower, jossa tuoksuu freesia, lilja sekä sitrus

Vaaleanpunainen color, jonka tuoksu tulee ruususta sekä valkoisesta myskistä 

Ja hopeinen reconstruct joka saa tuoksunsa magnoliasta, jasmiinista sekä patsulista.

 

Tuoksukuvaukset luettuani olin varma että suosikkini olisi repower mutta eniten ihastuin controliin ja reconstructiin. Molemmat ovat naisellisia, hienostuneita ja pehmeitä tuoksuja jotka käy oikeastaan tilanteeseen kun tilanteeseen. Controlin itämainen vivahde on todella poikkeuksellisen hienovarainen ja ei puske millään tapaa liikaa esiin vaan tekee tuoksusta sensuellin ja kiinnostavan. Reconstruct on todella ylellisen ja arvokkaan oloinen tuoksu olematta liian päällekäyvä.

Color on jotenkin ihanan tyttömäinen ja siitä tulee mieleen menneiden aikojen romantiikka, en tiedä mistä tämä mielleyhtymä kumpuaa. Ja repower on sporttinen, menevän raikas tuoksu. Pystyn keksimään jokaiselle näistä tuoksuista juuri tietyn tilanteen missä näitä käyttää. Tuote itsessään on siis hiusparfyymi joka tuo hiukseen tuoksun lisäksi kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä.

Ohjeena on että tuote suihkutetaan muotoiltuihin (kuiviin)hiuksiin,eli kyseessä on siis se ihan viimeinen viimeistelytuote  ja näissä on poikkeuksellisen hyvä suutin ja tuote on  todella helppo saada kauttaaltaan hiukseen tasaisesti. Mikäli kuitenkin haluaa hennon tuoksun häivähdyksen, voi tuotteen suihkuttaa kämmeniin ja viedä näin hiuksen pintaan. Näissä on ihanaa luksusfiilistä ja jotenkin pikkujoulukaudelle nämä sopii erityisen ihanasti! Kun olen näitä testaillut, en malta olla haistelematta hiuksiani pitkin päivää(kyllä, olen se hullu tukanhaistelija) ja olen ollut todella innoissani näistä. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan tuoksuvalikoimaan, nämä kaikki neljä ovat todella erilaisia joten voisin kuvitella että jokaiseen makuun löytyy oma tuoksunsa. Ja pidän suunnattomasti myös pullojen ulkonäöstä. Tuotteita löytyy Goldwelliä myyvistä kampaamoliikkeistä ja 50ml pullolle suositushinta on 34euroa. 

 

Kommentoi