hint of peach

Alohair

Sain  Joicoa maahantuovalta Miraculosilta testiin uudet Color Intensity suoravärit. Herkullisia sävyjä on viisi, rose, peach,lilac, sky, ja mint. Näillä saa siis joko ihania pastellisävyjä tai voi taittaa hiuksesta pois epätoivottuja vivahteita.Olen himoinnut puuterista persikkaa jo jonkin aikaa ja aavistuksen liian viileä(satunnaisesti jopa vihertäväksi silvertuotteiden liikakäytön seurauksena muuttunut) latva omassa hiuksessa on tympinyt jo tovin. Joten tuumasta toimeen. Itsellähän ei ole puhtaan valkoinen hius, ja suoravärithän tarttuu parhaiten juuri sellaiseen. Mutta itse pidän jo lähtökohtaisesti enemmän murretuista sävyistä, joten en koko hiusta alkanut blondaamaan. Laitoin muutaman vaalennusaineraidan kasvoja kehystämään, jotta saan enemmän irti suoraväritestauksesta.

Persikka on todella kaunis jo massana, ja kuten kuvastakin näkyy, on siinä hieman jännää hohdetta mukana.

Lisäsin kuitenkin persikkaan hieman ruusun sävyä, ja sekoitin värimassan hoitoaineeseen. Koska oma tyveni on käsittelemätön ja latva rapsakan vaalea,halusin todella miedon persikan sävyn. En mitannut suoravärin ja hoitoaineen suhdetta mutta äkkiseltään sanoisin että väriä 1/4 ja hoitoainetta se 3/4 osaa(persikan ja ruusun suhde oli suunnilleen niin että persikkaa 4/5 osaa ja 1/5 osa ruusua). Vähän näkyvämpikin persikkasuus olisi kyllä toiminut mutta koska on uusi väri kyseessä, päätin pelata varman päälle. Useinhan käy niin että kun latva on huokoinen, imee se sävyä reippaasti ja lopputulos näyttää dippilatvoilta, joita en todellakaan nyt toivo. Vaikutusajaksi purkeissa mainitaan 20 minuuttia ja suunnilleen sen pidin massaa päässäni. Tätähän olisi voinut tehostaa lämmöllä, ja vaikka olen yksi harvoista kenellä on lämpösäteilijä keittiössään, en sitä viritellyt kuitenkaan mukaan :D

Tälläinen siitä tuli sitten:

 

Tosi ihana pehmeä sävy, ja ehkä ensi kerralla uskallan sekoitella rohkeammin sävyä mukaan. Väri oli todella helppo käyttää paksun koostumuksen vuoksi, ja pehmeä tuubi on helppo saada loppuun asti koluttua.

Kommentit

annisavolainen

Vau! Todella kaunis sävy. Nyt haluan itsellekin :D

Alohair
Alohair

Vaikka mulla sävy hiuksessa muuttuu useasti ni ei oo aikoihin näin paljon ihmiset hiuksia kehuneet :D

Kommentoi