Joululahjatoiveita

Alohair

Olen vähän ajoissa joululahjatoiveissa,mutta aika tuntuu juoksevan ohi tällä hetkellä.En tajunnut ollenkaan että mennään jo lokakuussa nyt.Äitiysloma ja vauvan kanssa hengailu on pääosin sitä että tarvitsee muistaa vain neuvolakäynnit ja nekin unohtaisin jos ei tulisi edellisenä päivänä muistutustekstaria!Vaikka pääsääntöisesti tämä joulu on vauvan eka joulu ja keskityn hänen lahjomiseen niin itse toivoisin hyvää fööniä koska ammattilaisföönini poksahti ja omistan vain matkaföönin ja viimeisiään vetelee myös ilmakiharrin(tuo maailman kätevin ja aliarvostetuin kapine).

Tässä muutama ihana fööni.Ihanuus edellä lähestyn asiaa taas.Remingtonin retrohenkinen fööni ja ihana matkapakkaus tulee Stockmannille myyntiin jouluksi ja I love me messuilta voi myös heidän osaltolta bongata.Tästä löytyy myös ihana pinkki!6d50 on Remingtonin messupaikka, itse ainakin suunnistan sinne.

En tiedä saako Amikan muotoiluvälineitä vielä Suomesta mutta tässäkin ihanaa retrofiilistä,aina niin tyylikkäässä mustassa värissä.

Jumatsuikka kuinka hieno ilmakiharrin myös Amikalta!Amikalla on nettikauppa ja en perehtynyt onko mahdollista Suomeen tilata mutta eiköhän kaikki ole mahdollista jos rahaa löytyy. Luulen että se unelmieni luonnollinen balayage värjäys olisi myös saatavilla jos rahaa ja aikaa kampaajalla istumiseen löytyisi.Nyt täytyy olla vaan ilonen jos tukassa ei ole kauheasti kakkaa tai puklua,tai ettei kukaan tule liian lähelle haistaakseen niitä.

Ostin perus Ghd.n melkein 10v sitten ja se on toiminut moitteitta sekä urani läpi ammattikäytössä että kotioloissa,pelkään että se joskus hajoaa joten unelmoin jo uudesta.Ghd.ltä tulee aina "kauden sävyissä" uusia kauniita rautoja ja olisihan joku kuvan kaltainen aika ihana.

Toki joululta toivon eniten yhdessäoloa ja vauvan eka joulu on sekä perheelle että isovanhemmille erityinen juttu mutta tuosta voi napata muutkin tukkahifistelijät vinkkejä!

Kommentoi