Juhliin valmistautuminen on puolet riemusta

Alohair

Joulun aikaan on usein paljon juhlia, onneksi pikkujoulukulttuuri on muuttunut älyttömästä humalanhakusuudesta vähän sivistyneenpään muotoon ja paljon on teatterireissuja, teemajuhlia yms. armottoman kännäämisen sijaan.

Oli juhlat millaset tahansa niin yhteistä niille on aina valmistautuminen.Ainakin naiset usein miettii asun, kampauksen ja meikin valmiiksi.Ei toki kaikki meistä ja ihailenkin niitä naisia kellä on huoleton lähtö aina tilanteesta riippumatta.Itse tykkään kuitenkin paneutua,koska se fiilistely on aina se paras osa.Ei se meikki tai kampaus ikinä onnistu kun sen pitäisi ja alkuviikosta kokeiltu mekkokin yhtäkkiä näyttää ihan kauheelta lähtöhetkellä.Aina tulee kuitenkin yritettyä.

Varaudun usein bileisiin erinäkösillä vippaskonsteilla, kuten hiusten tehohoidoilla, kasvonaamioilla ja pikakaunistajilla.Joskus tulee ostettua joku edullinen kynsilakka asuun sopimaan, tai uusi huulipuna.Se on jännä että tylsältä tuntuva luottomekkokin herää henkiin kun kantajalla on kaunis ja itsevarma olo.

Pikkujoulukaudella tulee enemmän laitettua kimalletta ja hohdetta kun taas kesäjuhlissa freesimpi ilme on usein se mitä haen. Minulla kuten varmaan miljoonilla muillakkin naisilla on iltatuoksu uloslähtöä varten ja jo sen laittaminen ylle tuo usein sen tietyn fiiliksen. Hiuksia tulee laitettua hieman pidempään ja kampausta säädettyä monta kertaa, rajauksiakin pyyhittyä ainakin muutamaan otteeseen että on juuri se oikea kulma siellä silmän nurkassa.Vaikka välillä ei millään jaksaisi, niin silti se fiilis tulee siitä että peiliin katsoessa ei ole ihan se sama arkiminä siellä kiireessä meikatussa naamarissa ja hiukset kuivashampoolla freesattuna, vaan että se on se minä 2.0, mitä ei tarvitse kuitenkaan aina olla.

Kommentoi