Mieleenpainuvimmat kommentit omasta ulkonäöstäni

Alohair

Puhuin ystävän kanssa siitä mitä kommentointia ollaan kuultu omasta ulkonäöstä,ja luulen että nuoret/nuorehkot naiset kohtaavat eniten sitä että joku ottaa jollain tapaa ulkonäön puheeksi.Kokosin muutamia lauseita siis ylös.

* On se mukava että on vielä reiteviä nuoria naisia olemassa.-Joku tuntematon iäkkäämpi mies totesi.Öhöm,kuinka tämän nyt sitten ottaa?

*Näytät vähän Jenni Vartiaiselta,siis todella vähän.-Entinen poikaystävä,huumorimies.

*Onko toi sun lapsi,miten noin nuorella voi olla lapsi?-Noin 8-vuotias tyttö naapurista.Olin(ja olen vieläkin)34vuotias kun sain lapsen.Kauniisti sanottu.

*Näytät villiltä.-Ihan random nuori mies baarissa.Oliko kyse ulkonäöstä vai luonteesta?

*Toi on muumien noita.-Ala-asteen pihalla kuultua.

*Olet onnellisen ja lempeän näköinen ja sua on helppo rakastaa.-Yöjunassa oli aika karskin näköinen mies joka tämän sanoi,oltiin tunnettu noin 5 minuuttia.

*Kaikki ryssät näyttää aina samalta.-Lappeenrannassa kauppajonossa kaksi keski-ikäistä rouvaa takanani puhuivat.Lähistöllä ei ollut kuin kaupan kassa ja minä joten luulen että puhuivat minusta.

*Olet tosi pohjoiskarjalaisen näköinen. -Entinen työkaveri.Ensin ajattelin että mitä hittoo mutta...näin taitaa olla.

Toki kaikennäköistä muutakin olen kuullut,nämä nyt tuli ensimmäisenä mieleen.

 

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Nuo sun hiukset <3

Alohair
Alohair

Hiuksiin liittyy kyllä suurin osa kommentointia :D Nyt on joku hormoonijuttu menossa ja tukkaa tippuu tuhottomasti.Sitä on kaikkialla,kivempi olisi päässä kun lattialla.

Jhonker (Ei varmistettu)

Mua on sanottu Mauri Pekkarisen näköiseksi Suomi24-sivulla

Alohair
Alohair

Eikä! No et kyllä näytä, vaikka Pekkarinen on kyllä sympaattinen hänkin.Miutaki on sanottu se Reese Witherspoonin että Rosa Meriläisen näköseks...hmmm.

Suttastiina

Jep, kyllä sulla on selkeästi Itä-Suomalaiset poskipäät!

Alohair
Alohair

Näin täytyy olla! Käytiin äidin kanssa Joensuussa ja äiti sanoi että täällä on ihan meidän näkösiä ihmisiä:D 

HetaR
determined.

Tuli kyllä tukkakateus, mahtava letti sulla. Olen kuullu näyttäväni inuiitilta, Lilli Suomalaiselta (öö?) ja Olavi Uusivirralta. Cis-naisena tuo listan viiminen tuntu ehkä suurimmalta kehulta. :”)

Alohair
Alohair

Kiitos,tukkaa on! Aloin iloita pehkosta vasta kun opin tätä laittamaan eli monta vuotta tuskailua takana.Kun olin lapsi niin Lilli Suomalainen oli miun silmissä maailman kaunein nainen,rohkea ja peloton ja silti lempeä.Kirjotin jopa aikuisena hälle kirjeen kun sattumalta oltiin törmätty.En tiiä menikö kirje ikinä perille tosin mutta ihailu oli suurta lapsena varsinkin.Tuota inuitti-kommentointia kuulin kanssa paljon kun olin tummahiuksinen, ja karvahuppuiset talvitakit tais tukea sitä vielä entisestään :D

Protar Smith (Ei varmistettu)

Kommentoi