Mistä tietää että on kasvanut aikuiseksi?

Alohair

Täytän pian 35v mikä on tänä päivänä uusi 25.Ennen kaksvitoset oli nuoria aikuisia,nyt ne on vaan nuoria.Siinä missä kolmevitonen oli ennen keski-ikäinen niin eipä ole enää,melkein väittäsin että tämä ikä on vähän kuin uusi musta!Mutta...mistä tietää että on jo sen varsinaisen nuoruutensa ohittanut?

-Ei enää tiedä bändejä ja artisteja ketkä on pinnalla.Ennen ties vaikkei ois ees tykänny.Nykysin kaikki vaan kuulostaa samalta ja no...on tärkeimpiäkin juttuja kun listahitit.

-Nuorison jutut joita ei ymmärrä,ärsyttää.Et ymmärrä lyhenteitä,sanoja etkä trendejä.

-Et myöskään ymmärrä kuinka vuosimalli 2000 pääsee baariin,nehän on jotain,mitä ala-asteella?

-Viet kierrätykseen baarista mukaan lähteneet tuopit ja eripari shottilasit.

-15sentin korkkarit joilla kakskymppisenä juoksit(näin tein), on silmissäsi yhtäkkiä kauheimmat kidutusvälineet mitä voit keksiä.(Myös joskus kävelin kesät talvet korkkarit kädessä kotiin.)

-Muistelet nuoruutta kaihoisasti vaikka päiväkirjojen mukaan kaikki ahisti,rahaa ei ollut ja sydän oli hajalla koko ajan.Näin se reilu 15vuotta kultaa muistot!

-Tajuat mitä tarkottaa että päivät vaan katoaa,kuukaudet katoaa,kohta ne vuodetkin katoaa.Vain nuorena kerkeää pitkästyä.

-Et enää toimi spontaanisti.Et mene pikkusiidereissä kylpyyn suihkulähteeseen.Koska...aikuiset juo punaviiniä.

-Nuorena(nuorempana,korjaan)oli parasta laittaantua tyttöjen kanssa ja lähteä ulos ja siitä nakkarin kautta jatkoille josta joskus jopa suoraan duuniin.Nykysin jo se tuntuu seuraavana aamuna jos käyt yhdellä(sellasella yhdellä mikä on oikeesti se yks)ja olet jo kympiltä sängyssä.

-Tajuat että elämä onkin liian lyhyt murehtimiseen selluliitista,bad hair daysta tai finnistä otsassa.Toista se oli sillon parikymppisenä.

 

No,ihan hyvä näin!

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Aamen! Osuvasti kirjoitettu! Allekirjoitan joka kohdan! (paitsi, etten ole uinut suihkulähteessä).

Alohair
Alohair

Idea lähti siitä kun katoin Emma-gaalaa ja en vaa tuntenu esiintyyjiä enää 

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Hehehee, silloin harvoin kun kuuntelen musiikkia, niin kuuntelen niitä vanhoja 20 vuotta vanhoja tuttuja kipaleita. Justin Timberlake esiintyi Super Bowlin väliajalla, yksikään sen esittämä biisi ei ollut edes etäisesti tuttu. :D Silloin viimeistään tajusin, että peli on menetetty. LOL

Alohair
Alohair

Kirjotin tossa muutamia vuosia sitten fb.hen i love justin,niin pari teini-ikäistä koulukaverii kirjotti et eikse oo vähä nuori yms.Miun ikäsille the Justin on Timberlake,ei Bieber lol nimenomaan!

Sanna / Smoky Eye Candy-blogi (Ei varmistettu) http://smokyeyecandy.blogspot.fi

Heh, voin samaistua ainakin osaan näistä. Siltikään en tiedä oonko mä "oikea aikuinen", vaikka täytän tänä vuonna kuitenkin jo 39... Jaiks! Mulla itselläni ei ole lapsia, mutta tuntuu hassulta ajatella, että mulla voisi olla jo täysi-ikäinen lapsi ilman, että olisin ollut teiniäiti. :D

Alohair
Alohair

Luulen kans etten oo ihan oikee aikuinen vielä hetkeen!Tai toivotaan ainaki...

Kommentoi