Ne on neon!

Alohair

Sain testiin Paul Mitchellin uuden Neon-sarjan muotoilutuotteita.

Nuorekas ja pirteä sarja sisältää neljä erilaista muotoilutuotetta sekä shampoon ja hoitoaineen.Yhteinen tekijä kaikille tuotteille on sokeriuute jolla on helppo taikoa rakennetta hiukseen.Rakenteella tarkoitan tuuheutta,hallittavuutta ja jopa hieman karkeutta.Suomalaisilla on usein aika liukas hius, joten nämä tuotteet oikeasti auttavat muotoilupuuhissa.

Esittelen muotoilutuotteet sekä kuinka itse niitä käytin kampauksissa.

Sugar Confection on aerosoliton muotoilusuihke jota voi käyttää sekä muotoilussa että viimeistelyyn.Itse suihkautin tätä kosteaan hiukseen ja föönäsin harjalla pikkasen muotoa latvaan,käytin suihkeen tupeerauksen alla(eli tyvelle suihkutin ja annoin kuivaa ennen tupeerausta) ja vielä viimeistelykiinteenä.Kun kyseessä on aerosoliton tuote eli märkälakka, jää suihkutuksen jälkeen hyvin aikaa työstää kampausta,mm.irtohiukset on helppo siloittaa kampaukseen kiinni.

Sugar Twist on voidemainen tuote erotteluun sekä laineisiin.Elikkä täydellinen luonnontaipusan hiuksen puristeluun tai lettikiharan pohjaksi.

Itse vetäsin tuotteen perinteisten lettien pohjaksi.Eli kosteaan hiukseen tuotetta tyvestä latvaan ja kaksi hollantilaista lettiä yöksi päähän.Tuli kiva pehmeä laine, huomattavasti kivempi tuntuma tässä tuotteessa kun esim.suolasuihkeessa samoin käytettynä(älä käsitä väärin,minähän rakastan suolaisen rapsakkaa tukkaa).Koostumus on pehmeää ja helppo levittää tasaisesti kauttaalleen hiukseen.

Sugar Cream on myös muotoiluvoide mutta sillä haetaan hiukseen kiiltoa ja sileyttä.Hyvin käy föönin pohjalle ja sileisiin lettikampauksiin.Auttaa saamaan hiukseen hallittavuutta sekä napakkaa tukea.

Käytin föönin alla, ja annoin vaan olla.Noh,snadin letin tein rikkomaan liian sileää pintaa.Minähän en varsinaisesti ole sileän hiuksen ystävä mutta, viimeaikoina olen jopa suoristanut hiuksiani.

Sugar Spray on vähän niikuin suolasuihke mutta sokerista, eli sokerisuihke eli siis rakennetta ja volyymia hiukseen tuova suihke.Voi käyttää pohjatuotteena sekä suoraan että kiharaan hiukseen mutta kokeilin myös tämän vanhan kiharan freesaamiseen ja siinäkin toimi hyvin.

Käytin Sugar Sprayn kosteaan hiukseen ja vääntelin hiuksen niin ihmeellisille sormikiharoille etten oikeen osaa enää kertoa mitä tein mutta kiharan latvaan sain kuitenkin aikaan.Vielä kuivana boostasin kiharan isommaksi samalla suihkeella.Tulos mattaisempi kuin muilla sarjan tuotteilla mutta tavallaan pidän enemmän ei-kiiltävästä hiuksesta joten minullehan se passasi mainiosti.

Tuotteissa on hauskat miedon makeat tuoksut joista voi bongata mm.vadelmaa,omenaa,mangoa ja vaniljaa.Melkein sanoisin että sarja ulkoasultaan sekä tuoksuiltaan puhuttelee paremmin nuorempia ostajia mutta pidin minä,melkein keski-ikäinenkin näistä.Hinnat tuotteissa on edullisemmat kun PM tuotteissa keskimääräisesti,kaikkien muotoilutuotteiden suositushinta on 23e/kpl.

Kommentoi