The Ordinary ihonhoitotuotteet

Alohair

Tilasin, koska kaikki muutkiin.Tilasin suoraan ordinaries.comista josta sai ilmaiset postikulut 25e ostoksesta, ja sain heti sähköpostiin viestin että kaupassa on ruuhkaa, toimitus viivästyy.Ajattelin että kyse olisi pitkästäkin ajasta mitä joutusin odottelemaan tilausta mutta...noin kahdessa viikossa paketti tuli.Aika nopeaa mielestäni, kun rapakon takaa saapui.Tuotteet on siis olleet blogeissa siihen malliin että mietin viitinkö edes kirjoittaa näistä, en yleensä jaksa postailla niistä tuotteista mitkä on kaikkialla esillä, ja muuten selvennyksenä en yleensä kirjoita tuotteista joista en pidä. 

Idea ordinarylla on että tuotteissa on ainoastaa tuotteen toimivuuden kannalta pakolliset raaka-aineet sekä pelkistetyt pakkaukset sekä koruttoman infopläjäysmäiset nettisivut.Selasin nettisivut useaan otteeseen koska en rehellisesti ihan ymmärtänyt sen olevan verkkokauppa myös.Tuotteet ei avaudu jos et ymmärrä raaka-aineiden vaikutusta ihoon, ja täytyy sanoa että jouduin miettimään aika tovin mitä tilata.

Tilauksessa tuli tälläinen pläjäys: c-vitamiinivoide, kosteusvoide,turvotusta poistava seerumi silmänympäryksille sekä hyaluroonihapposeerumi. Koko setti oli n.26 e ja tosiaan niitä postikuluja ei tullut.Vaikka edullisuus aina houkuttaa niin myös pistää epäilemään että voiko halvalla saada toimivaa ja mistä sitten maksamme kalliiden tuotteiden kohdalla. Vaikka näiden pullojen ulkonäköön ei ole panostettu, niin itse pidän kovasti visuaalisesta ilmeestä tai ilmeettömyydestä, kummin vaan.

Ensin kerron hämmentävästä c-vitamiinivoiteesta nimeltä vitamin c suspension 23%.Tuote on paksua ja rakeista ja alkuun mietin että onko tämä jäätynyt jossain kohtaa, vai kuuluuko sen olla tälläistä.Ilmeisesti kuuluu, moni muukin on asiaa ihmetellyt. C-vitamiini puhdistaa huokosia, kirkastaa ihoa sekä voi pelastaa jopa pahaltakin aknelta.En oikein tiennyt mitä odottaa tämän kanssa, purkissa luki että aamuin illoin käytettäväksi mutta ainakin tuote on kihelmöinyt iholla vähäsen ja en ole tämän päälle halunnut meikata, joten olen käyttänyt tätä vain iltaisin.Ihoni on ollut raskauden takia nyt superkuiva ja samea joten mielenkiinnolla otin kirkastavan tuotteen käyttöön.C-vitamiini on tunnettu antioksidantti, ja olen muutamia vastaavia tuotteita testaillut hyvällä menestyksellä.Kuitenkin hieman pelkäsin että ihoni kuivaisi tai reagoisi jotenkin muuten negatiivisesti mutta eiii...olen aiemmin höllännyt iltaisin sellasen satsin kosteuttavia tuotteita naamaan että luulis jo korpunkin pehmenevän mutta ei sitä ole aamuisin peilistä kuitenkaan huomannut,  kuitenkin tämä c-vitskuli yksinään on saanut ihon pehmeäksi sekä terveen sävyiseksi. Tässähän on mukana hyaluroonihappoa ja kombo tuntuu olevan superhyvä omalle iholle.Luin monen saaneen avun tästä laajentuneisiin huokosiin sekä mustapäihin, mutta itsellä on vasta niin lyhyt aika takana testailua etten näe vielä kun tuon terveemmän sävyn kasvoilla, ja tunnen pehmeyden ihollani.Toisaalta, mennäänhän me pidemmällä kevättä että voihan sekin tehdä oman osuutensa ihon kuntoon mutta usko(ja toivo) tähän alle kuuden euron voiteeseen on jo hetkessä muuttunut vankkumattomaksi. 

Natural moisturizing factors+ha on siis kosteusvoide.Mm. aminohappoja, hyaluroonihappoa, ureaa sekä glyseriiniä sisältävä voide on paksua jankkia, ja on hieman hankala levittää mutta olen käyttänyt apuna suihkutettavaa kasvovettä.Suihkaus kasvovettä ja ripeästi voide naamaan nin sillon saa tasaisesti levitettyä.Tämä on hyvä voide, kosteuttaa sekä toimii meikin allakin, hinta passeli myös.Kaikin puolin hyvää tavaraa.

Hyaluroonihappo on hyaluroonihappoa, loistava hinta-laatusuhde, ja toimiva tuote.Aika tiukkaa tavaraa tämäkin mutta kuitenkin helppo annostella sekä imeytyy hyvin.Tämäkin on alle 6 euroa joten tulen tätä tilaamaan lisää jatkossa varmasti.

Pipetit on aina kivoja.Jännä kuinka tuote on heti kiinnostavampi kun siinä on pipetti. 

C-vitskulin lisäksi ihastuin kovasti caffeine solution 5% silmänympärysseerumiin.Idea on vähentää turvostusta silmänympäysiholla sekä tasoittaa sävyä.TÄMÄ ON LOISTAVA TUOTE!Noin, nyt se on huudettu ilmoille.Tuotetta käytetään aamuin illoin pieni määrä määrä kevyesti hieroen sy-iholle.Tämä tuote oli näistä kallein ja huiman n.7e maksanut seerumi kestää luultavasti fo-evaaaa.

Tulen kokeilemaan muitakin tuotteita tältä merkiltä ja ainakin muutamaa näistä ehdottomasti tilaan lisää. Hypetys ei siis ole ihan turhaan merkin päälle laskeutunut.

Kommentit

SariF (Ei varmistettu)

Hei

Minäkin olen tilannut tuolta noita The Ordinaryn tuotteita ja eniten minuakin ihastuttaa tuo caffeine solution 5% silmänympärysseerumi. Tekee ihmeitä minun eskoahoille, en olisi uskonut.

Alohair
Alohair

Täytyy sanoa etten itekään uskonut että näin ihastuisin tuohon seerumiin. Olen kokeillut todella monta (ja moninkertaisen hintaista) tuotetta huomaamatta  mitään eroa, joten olen tosi iloinen siitä että tän löysin!

Kommentoi