rock it like its hot

Alohair

Saatiin Norlasilta testiin Biozellin sävysprayita, näiden pastellisten lisäksi paketissa oli sekä tumman ja vaalean ruskeat suihkeet. Päätin ihan vaan lähteä testaamaan kuinka paljon näissä on pigmenttiä, ja sitähän on! Vaikka oli idea vaan testata sävyjä niin puolivahingossa syntyi festarikampaus! Koko tukkaa en sateen pelossa lähde spreijaamaan mutta tyvellä se on superhauskan näköinen! Näitä saa edullisesti lähes kaikista isommista markeiteista joten kannattaa käydä hakemassa hetkellinen pastellitukka.

Sumuteltiin vähän sinne ja tänne sekä pinkkiä että laventelia ja tää on just hyvä, ei hieno, ei viimeistelty, vähän rähjänen, niikun kunnon festarihengessä kuuluukin olla. Sillon kun eletään niin peilin voi jättää narikkaan.

Peace and love my friends!

Tein myös toisenlaista festaritukkaa, lettikiharaan pari värikästä lettiä ja voimakas tyvikreppauksen jotta hius nousee päänahasta ja pääsee riennoissa hengittämään. Askartelin kilpikonnatupsun mukaan, ihan vaan hyvän onnen maskotiksi. Varsinkin jos toivot että kampaus kestäisi puhtaan tuntuisena ja ilmavana vaikka viikonloppureissun ajan, tee tyvelle napakka kreppaus jolloin hius nousee päänahasta ja ei hius tunnu niin rasvaiselta. Ja hiuspuuterilla tai kuivashampoolla saa vielä lisänostetta tarvittaessa.

 

Kommentoi