Step-by-step tutorial:rento nuttura kevään juhliin

Alohair

Kevään juhlia ajatellen tein helpon step-by-step tutorialin rennosta nutturasta.Koska kampauksen painopiste on niskassa,käy se hyvin myös lakin kanssa.(Tämä on julkaistu viime keväänä ylioppilas yms.juhlia ajatellen mutta nyt vanhojen päivien lähestyessä nostan tämän uudelleen.)

Aloitin freesaamalla hiukset Batisten XXL volume spraylla ja ihan hiuksen päällisosan tyveen hieroin saman merkin XXL plumping powderia, näin sain napakkaa pitoa sekä raikkaan tunteen tyvialueelle.Batistella on laaja skaala laadukkaita ja edullisia kuivashampoita eri tuoksuissa,voimakkuuksissa sekä eri värisille hiuksillekin omansa.Batistea myy mm.sokos,emotion sekä citymarketit.

Molemmille sivuille tein hieman erilaiset letit.Toisella puolella letissä on myös pienempi letti yhtenä osiona mukana.

Tein taakse kolme löysää lettiä ja aukasin niitä, jotta saan nutturaan lisää volyymia.

Aloitin nutturan muodostamisen viemällä vasemman puolimmaisen letin kahden muun letin päältä pinneillä kiinni niskaan.

Keskimmäinen letti on pinneillä kiinni sykerönä alapuolella.

Kolmas eli oikean puolinen letti tuli myös pinneillä alapuolelle kiinni ja se kiersi keskimmäisen letin ympäri, tavallaan siihen kohtaan mistä ensimmäinen letti alkoi.Näin sain nutturaan pyöreän muodon.

Vasemmalla sivulla olleen letin kiepautin nutturakeon päälle muutamalla pinnillä.

Myös oikealla puolella ollut letti tuli nutturan päälle, ja kiinnitin vielä koko nutturaan muutamia pinnejä sekä hengettömiä tukemaan.Ponnarit pohjalla tekee tästä kampauksesta todella tukevan ja se kestää hyvin myös pienet kesäiset säänvaihtelut.

Ja vielä kooste suunnista kuinka letit asettelin:

Valmiiseen kampaukseen voisi lisätä koristeita tai vaikka luonnonkukkia mutta nyt se jätettiin ihan vain näin.

Batistet saatu blogin kautta testiin.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Vau, miten ihana kampaus! Mulla ei kyllä varmasti riittäisi hiukset noin moneen lettiin! Tosin tällä hetkellä ei riittäis pituuskaan :/

Alohair
Alohair

Ei miullakaan riitä mitta nyt,en saa oikeen mitenkään kiinni hiusta nyt,oon yks kävelevä bad hair day:D (Kuvassa on  lainapää muuten)

Kirsikka W.

Tää on upea! Mulla ei vaan edes letit luonnistu sitten millään, etenkään omaan päähän tehtynä, mutta ehkä avomies vois näitä ruveta mun päähän treenailemaan :) Ei tarvitsis koskaan enää lähteä tylsällä tukalla minnekään.

Alohair
Alohair

Joo! Siippa hommiin! Ihan paras idea ikinä! 

mamafinlandesa

Tosi kiva! Lähtee ehdottomasti testiin! Tykkään muutenkin tehdä lettikampauksia :)

Kommentoi