Too glam to give a damn!

Alohair

Otsikko joka ei kuvaa yhtään tätä kirjottajaa, olen ehkä antiglamourin ruumiillistuma tällä hetkellä! Väsynyt,harmaa ja ehkä sotkuinenkin mutta pakko ottaa framille upea luomiväripaletti Essenceltä!

Olen tainnut muutamaan otteeseen sanoa etten ole luomivärien ystävä varsinaisesti, ja todellakaan en oo se tyyppi kuka laittaa rahaa palamaan että saa aina jokaisen markkinoille tulevan paletin itselleen. En tajua sitä hamstrausta ollenkaan, siis joo eri sävyt, eri koostumukset ja niin edelleen mutta...ei vaan oo oma juttu. 

Kuitenkin aina sillon tällön innostun luomiväreistä ja tämä testiin saamani Essencen Too clam to give a damn on aivan paletti!

Tämä alle yhdeksän euron (KYLLÄ!!!) paletti sisältää aika lailla kaikki omat lempisävyt ja erityisesti täydelliset murretut lilan sävyt jotka sointuvat hyvin omiin vihreisiin silmiini. Ihana sekoitus matta-sekä metallisävyjä, ja tällä osaava saa varmasti ihmeitä aikaan ja tumpelokin ihan kivasti onnistuu. Sävyt on tosiaan upeat ja täydellisesti tähän syksyyn sopivat. Tuo isoin nappi on muuten highlighter ja todella kaunis sellainen kaiken lisäksi!

En rehellisesti ole mikään asiantuntija kun puhutaan silmämeikeistä, riittää kun tuote on kaunis sävyltään, levittyy helposti ja ei sotke päivän mittaan. En hifistele pohjustajien kanssa enkä jaksa olla korjailemassa tai varsinkaan lisäilemässä päivän mittaan. Tällä osasin meikata silmiin sävyä luontevasti vaikka vetäsinkin kasarilapsena tottakai sitä kuuluisaa lilaa luomeen. Paletin keskellä olevat lilan sävyt ovat molemmat todella ihania. Sekä matta että upea shimmer on täydelliset!

Mielestäni tämä paletti on todella hyvälaatuinen, sopivan pigmenttinen ollakseen myös superedullinen! Plussaa myös kohtuullisen  ekologisesta pakkauksesta, suurin osa siitä on kartonkia joka toki vaatii varovaisuutta mutta ei kai niitä jykevämminkään pakattuja paletteja sovi viskoa.

Lempeät lilan sävyt sopii hyvin tälläselle luonnollisuuden tavoittelijalle. 

Itsellähän ei tuota liikkuvaa luomea tule esiin juurikaan niin sekään ei kannusta opettelemaan häivytyksen saloja ja antaa anteeksi pienet tumpeloinnit levityksessä. Olen muuten yhtä tumpelo meikkikuvien ottaja mitä meikkaajakin, mutta lupaan molempia treenata, vaikka ihan omaksi ilokseni!

Yhtä kaikki, todella kiva paletti on kyllä oikea löytö! Essence on mainio sarja, valikoimasta löytyy uusimmat trendimeikit sekä kauniita, klassisia sävyjä kaiken ikäisille. 

Olen muuten leikannut otsiksen, joka on jo kasvanut liian pitkäksi sekä tummentanut hiusteni sävyä mutta tukkakuulumiset ja moni muukin asia on jäänyt kertomatta koska me taaperon kanssa ollaan oltu 6 viikkoa putkeen kipeenä, on ollut angiinaa, streptokokkia sekä uusimpana enterorokko. Elokuu mikä on yleensä lempiaikaani vuodesta, meni ihan ohi, tai no tuntui jopa piinaavan pitkältä. Blogikin on ollut vaisumpi tästä syystä, mutta toivotaan että nyt kierre katkeisi ja loppusyksy pysyttäisi terveenä.

Kommentit

Sari BP (Ei varmistettu) https://zazaspetals.blogspot.com/

Täällä kans yksi, joka ei perusta hittipaleteista. Mua ei kiinnosta ostella (eikä ole varakaan) jatkuvasti markkinoille tulevia luomiväri- yms. paletteja. Tulisi kauhea angsti, jos sellaisia olisi vinot pinot, koska niitähän olisi pakko myös ehtiä käyttää, ja kun ei ole kuin tämä yksi naama ja silmäpari;) Mulle riittää kans ihan edulliset paletit. Onpa hyvältä vaikuttavat sävyt tässä Essencen paletissa, ja hinta on ihan mun makuun myös;)
Sairastelu on kurjaa, toivotaan että kohta tokenee<3

Alohair
Alohair

Katoin muuten tänään Emotionissa että ompa tää saman henkinen kun Macin paletit, ja aika lailla murto-osalla hinnasta :D Oon todella yllättynyt Essencestä, on siellä hutejakin joukossa mutta kyllä jaksaa brändi yllättää koko ajan hyvillä tuotteillaan. 

Kommentoi