Ladataan...
Alohair

Ihan noin radikaali merkitys good hair daylla ei ole kuitenkaan elämääni mutta pitkälle siinä on perää kuitenkin. Suhtaudun hiuksiini, hiustenlaittoon sekä tuotteisiin intohimolla mikä välillä menee liiallisuuksiin. Koen vahvasti että hiukseni ovat ulkonäössäni parasta joten  luonnollisesti korostan niitä. Välillä naamassa on näppyjä, turvonneet silmänaluset tai muuten vaan eloton iho, ok, en toivo näitäkään mutta hiusten ollessa huonot saattaa mielialani laskea. On varmasti ihmisiä joiden mielestä on typerää ja pinnallista myöntää tämä, mutta...olen nyt vaan rehellinen. Myös saa kuvan että elämäni täytyy olla helppoa kun jaksaa hiuksistaan vouhottaa, voin vannoa ettei omakaan elo ole ruusuilla tanssimista. En tajua miksi puolustelen tätä, mutta olen tottunut siihen kun olen vuosia vastaillut kysymyksiin kuinka jaksan aina laittaa hiukseni ja kuinka voin käyttää siihen niin paljon rahaa, jonkin mielestä liikaa ja tuotteethan tuhoaa luontoakin(lempiverrokkini asialle on tupakka, koska suurin osa ihmisistä keitä tunnen polttaa ja en jaksa mennä ihmettelemään samoja kysymyksiä tupakoijilta). Nyt kun olen tarpeeksi puolustellut omasta mielestäni niin siirryn asiaan. Pesen hiukset noin 4-5 päivän välein hyvillä aineilla, ne ei juurikaan rasvotu kun teen hyvän föönauksen omille hiuksille sopivilla tuotteilla. Välillä laitan isot rullat jotka varsinkin tämä lob pituuden kanssa toimii loistavasti ja säästää hiuksen kuntoa lämpörasitukselta. Pari päivää tukka on kuohkea ja sitten monesti teen top knotin, jonkin letin tai raudalla kasvojen viereen muutaman kiharan. Useimmiten menee max. 5min aamufreesaukseen. Luulen että huomattavasti vähemmän aikaa kun moni uhraa kuontaloonsa. Rahaa menee välillä liikaa, tilaan ulkomailta kiinnostavia tuotteita mitä suomesta ei saa, ostan helposti vieraan tuotteen kauniin purkin takia, kylppärissäni on yli 10 eri shampoota eri tarkoituksiin ja sävyttäviä hoitoaineita minulla on aika läjä millä freesaan hiustani eri vivahteisiin. Omistan myös muotoilutuotteita aika lailla liikaa, tosin usein lahjoitan pois niitä mitkä on alkuinnostuksen jälkeen jääneet seisomaan hyllyyn. 

 

Vuosia olen ollut tumma, hiukset on värjätty aina samalla 3.0 sävyllä joka on ihan perustummanruskea. Ei lämmin, ei viileä. Välillä piristin hiusta raidoilla joita oli kätevä itse sävyttää mm. colormaskeilla ja muilla suoraväreillä. Viihdyin siinä värissä loistavasti, olen niin 3.0 muija henkeen ja vereen. Kuitenkin aloin harmaantua jo kolmekymppisenä ja värjäyksen tarve tiheentyi entisestään, ja kampaajana ollessani koin tyvikasvun epäsiistinä. Pikkuhiljaa alkoi vaalennusprosessi raidoilla ja nyt omaa tyveä on muutamia senttejä ja se ei näy värjätyn hiekan sävyn kanssa juurikaan. Helppoa ja ihanaa ja kauhea oranssinkellertävä proggis takana, ja silti haaveilen joka päivä tummasta tukasta. Tumman hiuksen kanssa näytti meikkisävyt paremmilta ja viihdyin kirkkaanvärisissä vaatteissa, Nyt pukeudun mustaan ja harmaaseen pääsääntöisesti koska kaikki riitelee hiusten sävynn kanssa. On naisella kriisit taas. Palaan kuitenkin jossain kohtaa tummaan, koska...rehellisesti koen suunnatonta kaipuuta hiusväriä kohtaan. En tiedä kuinka hullulta tämä kuulostaakaan. 

 

Joten yhtä kaikki, luulen etten ole ainoa joka saa iloa hyvistä hiuspäivistä, kuohkeasta tukasta, tuoksuvista tuotteista, loistavasta leikkauksesta tai hiusväristä joka saa ihon hehkumaan, tai silmät tuikkimaan. Oikea onni tulee isommista asioista mutta jos haluat vähän piristystä päivään, käy kampaajalla tai käy hankkimassa vaikka ihanan tuoksuinen hiuslakka näihin synkkiin kaamospäiviin. 

Marraskuun vikana toivottelen siis kaikille hyvää tukkapäivää ja oikein hyvää päivää muutenkin!

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

 

Four Reasons Black Edition on jo aikamoisen kattava sarja tuotteita ja kiinnostavia uutuuksia on taas tullut markkinoille. Nyt sarja kasvoi neljällä uudella, todella mielenkiintoisella tuotteella, jotka sain Miraculosilta testiin.

Keltaisuutta vastaan taistelevat blondit sai oman kuivashampoonsa, visible silver dry shampoon. Tuote on oikeasti vaalean siniliilaa ja oikeasti taittaa kellertävää tyveä neutraalimpaan suuntaan. En tiedä onko tälle tukkamaailmassa kilpailijaa vai onko ainut sorttiaan mutta useampi blondi on varmasti hyppinyt riemusta tämän markkinoille tullessa. Itsellänihä on hiekanvaalea hius vaaleilla raidoilla ja hieman epäilin että tekisikö tuote mitään tälle tummuusasteelle, mutta...yllätys yllätys, sain epätoivottua lämpöä taitettua. Me likes! Tuote on kohtuullisen stydiä kamaa ja imee kyllä ylimääräset rasvat päänahasta tehokkaasti. Jonkin verran joutuu tyveä pöyhimään että saa tuotteen sinne häipymään mutta jos samassa pullossa on sävy, pikapesu sekä tyvikohotus niin hetken malttaa tyveä kyllä työstääkin.

Shimmering spraysta innostuin jo heti kättelyssä ja täältä löytyy sille omistettu postaus: http://www.lily.fi/blogit/alohair/every-hair-needs-some-luxury

Vaikka kerkesinkin jo tuota shimmering sprayta hehkuttaa niin kyllä tämän kvartetin ehdottomaksi lemppariksi nousikin Beauty Primer.Korjaava voide millä saa myös rakennetta hiukseen, ja ei siinä kaikki...tämä tuoksuu taivaalliselta. Oikeasti, niin hyvältä. Hiuksiini sain föönättua napakan pidon ja ilmavuuden. Tekee mieli heilauttaa hiuksia koko aika. Tämä on ihana, ihana tuote, ja pumppupulloannostelu on tosi näppärä. 

Viimeisena esittelen tuuheuttavan viimeistelykiinteen All day volume sprayn. Ihana raikas tuoksu ja hienojakoinen tuote, joka on helppo saada tasaisesti hiukseen. Kevyt tuote, jolla saa tuuheuden ilman raskasta tunnetta hiuksessa. Itsellä on päiviä kun haluan että hiuksessa on selkeä tekstuuri ja välillä niitä päiviä että haluan hyvinkin puhtaan tuntuisen hiuksen mutta kuitenkin pienen tuen sinne tukkaan. Tähän tämä on omiaan! Ihaninta hiustenlaitossa onkin huomata kuinka eri tuotteilla saa erilaisen tekstuurin ja liikkeen hiuksissa aikaiseksi.

Black edition sarjassa on erilaisia vahoja, pesutuotteita, suolasuihketta, kiiltotuotetta, vaahtoa, kiinnettä... Ihan kaikkea en ole testannut mutta hyvä mielikuva on kautta linjan.

Kirjoitin kesällä co-washista joka on ajankohtainen tuote myös talviaikaan kun liiallinen vedellä läträäminen tuottaa toisille ihan oikeita ongelmia:http://www.lily.fi/blogit/alohair/valipesu-kesan-pelastus

 

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Meikkimunat(vierastan tätä sanaa niin kovasti..) ei ole varsinaisesti uusi juttu, mutta haluan kuitenkin kertoa Nucoden blenderistä teille. Periaate on sama kun beautyblenderissä eli meikkimuna kastellaan, ja ylimääräinen vesi puristetaan pois, jolloin se turpoaa noin kaksinkertaiseksi. Idea on että kostea sieni ei ime niin paljoa meikkituotetta itseensä. En tahtoisi verrata tätä bb.hen ollenkaan koska perusideaa lukuunottamatta nämä on hyvin erilaiset, mutta koska beautyblenderiä on suurin osa testaillut, 'vertailun' kautta on helpompi kertoa myös tästä kilpasiskostaan.

Ensinnäkin, Nucoden versio on toiselta  puolelta litteä, ja näin ollen avaa enemmän mahdollisuuksia sienen käyttöön. Eri muodoilla on helppo saada erilaiset tuotteet asettumaan sekä myötäiltyä kasvojen muotoja.

Toinen puoli on samalla tavalla pyöreä kun bb.kin, sekä pisaranmallisen sienen yläosa on terävä ja sillä onkin helppo käydä läpi mm. silmänympärykset sekä nenänpielet.

Kuten kaikissa kuvissa huomaatte, on tämä sieni materiaaliltaan selkeästi huokoisempaa kun bb. Ensireaktio oli että pelkäsin sienen olevan kova, tai jotenkin jopa ihoa raapiva. Näin ei kuitenkaan ollut, sieni on pehmeä sekä miellyttävä iholla. Olen monenlaisia meikkivoiteita tämän kanssa levittänyt ja kaikki on kauniisti kasvoille asettunut. Olen käyttänyt tätä mm. peitevoiteen, kuultovoiteiden ja irtopuuterin levitykseen. Tuolla tasaisella puolella siis onnistuu loistavasti irtopuuterin laitto, käytän kosteaa sientä siihenkin.Beautyblenderin kanssa olen irtopuuterin laiton kokenut hankalammaksi muotonsa takia. Monesti myös suihkutan kosteuttavaa mineraalivettä sieneen ja käyn loppuviimeeksi kasvot kauttaaltaan sienellä läpi, näin puuterituotteetkin asettuvat pehmeästi kasvoille. 

Meikkipussissani on paikka sekä Nucodelle että bb.lle ja molempia käytän eri tuotteiden kanssa riippuen millaista meikkipohjaa haen. Hinta Nucodelle on aavistuksen edullisempi kun Bb.n mutta aikalailla samaan hintahaarukkaan uppoaa. 

Olen saanut tuotteen maahantuojalta.

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Bongasin muutaman tämän Pow collection signed by Candice Wyatt Minter using Davines-kokoelman kuvista ja naputtelin taas viestiä FaceHelsingille pyytäen kuvia käyttööni, jotta pääsen näitä jakamaan. Nyt oikeesti, mitä kuvia! Niin hienoja, ei pelkät hiukset vaan kaikki kuvat on ihan käsittämättömän mageita! 

Kuvien hiukset: Candice Wyatt Minter käyttäen Davinesin tuotteita

Valokuvat: John Rawson

Meikit: Krassi Toma

Vaatteet: Black Coffee

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Nämä L´orealin Pure Clay maskit on olleet aika hypetyksen kohteena lanseerauksesta lähtien, joten päätin testailla myöskin. Sarjassa on kolme eri naamiota, kirkastava glow, puhdistava purity ja kuoriva exfo. Vaikutusajat näillä on n.10 min paitsi exfossa sen voi venyttää 15minuuttiin. Eniten itseäni kiinnosti glow naamio ja sen hankinkin ekana. Pikkupussukka puritya tuli livboxin mukana joten senkin pääsin testaamaan. Näitä siis suositellaan käyttämään muutaman kerran viikossa mutta itsellä nämä tuppaa kertaan viikossa jäädä, koska olen joko kiireinen tai laiska. Hintaa näillä purkeilla on alle 10e ja pitkin syksyä on ollut todella hyviä tarjouksia ja näitä on saanut jopa kuudella eurolla. 

Multimaskingia olen tehnyt niin kauan kun muistan koska oma iho on hieman haastava ollut aina. Näitä siis voi käyttää yksin tai yhdessä. Itse tosiaan ootin tuolta glowlta eniten ja se on ollut loistava. Ei tietenkään vedä vertoja superlemppari glamglowlle mutta tässä on selkeästi parempi hinta-suhde. Hyvä, freesaava tuote pilkkahintaan. Purkki on todella riittoisa sekä vaikka naamio on tehokas niin se on yllättävän hellävarainen, ei kiristä eikä purista käytön jälkeen. Yleensä joudun laittamaan aika tuhdit seerumit ja kosteusnaamiot aina puhdistavien naamioiden jälkihoitona. 

Purity on kanssa hyvä mutta enemmän perussavinaamio omaan makuun ja kyllä tuo glow näistä kahdesta on oma lemppari. Sen verran glow vakuutti että on se exfokin käytävä ostamassa testiin. Vahva suositus siis täältä!

 

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Kiiltosuihkeet on tuotteita mistä aina innostun ja yleensä petyn. En pidä siitä että useimmissa kiiltosuihkeissa on öljy se aineosa millä kiilto saadaan, öljy syö hiuslakan useasti ja saa kampauskiharan sekä taidokkaimmankin nutturan pahimmillaan lässähtämään. Ja öljyn tuoma kiilto on usein aika epäluonnollinen ja jopa rasvaisen oloinen, puhumattakaan siitä kuinka saat erittäin liukkaan kylppärinlattian aikaan kun suihkit hienojakoista öljyä hiukseen. Mutta kuitenkin kun oma hius ei ole lähtökohtaisesti kiiltävä, kokeilen silti aina tuotteita mitkä lupaavat kiiltoa.

Four Reasons Black Edition sarjan shimmering spray ei varsinaisesti lupaa kiiltoa, vaan helmiäisen hohdetta. Kyseessä on kevyen pidon antama viimeistely tuote. Eli käytännössä laitat hiukset miten laitat, ja siihen päälle tämä tuote. Jos tahdot pysyvää kiinnitystä niin käytä hiuslakka ennen tätä, mutta tämä tuo itsessään kivan luontevan kiinnityksen esim. kiharalle. Oma raidoitettu hiekkavaalea hius on omiaan tälle helmiäissuihkeelle, upea ylellinen kiilto, ja raidat korostuvat kun helmiäinen peilaa valoa  kauniisti. Tässä ei siis ole mukana öljyä vaan hienojakoinen suihke kuivaa hiuksen pintaan, jättäen sen liikkuvaksi ja pitäen esim. kiharan napakkana.

Täytyy sanoa että ikinä ei ole tämän tyyppiset tuotteet jääneet osaksi päivittäistä hiustenlaittoa mutta tämä kyllä tulee jäämään. Aion mielenkiinnosta testata tätä erisävysiin hiuksiin koska haluan nähdä kuinka helmiäinen tulee esiin esim. tummassa hiuksessa. Sain tämän ja muutaman muunkin testiin Miraculosilta ja muista tuotteista kirjoitan myöhemmin, tämän kohdalla en malttanut olla kirjoittamatta heti muutaman testailun jälkeen. Näissä Black Edition tuotteissa on kaikissa jännät tuoksut mitkä on raikkaita, karkkimaisia ja saa miettimään mitä ne muistuttavat. Suosittelen tätä kaikille, erityisesti vaalean erisävyihin raidoitetuille hiuksille. Vaaleahan on usein sävynä se joka ei kiillä tai peilaa valoa, mutta tällä saa niin hienostuneen kiillon hiukseen että todella vaikea uskoa että monikaan muotoilutuote tähän pystyy. 

 

 

 

 

Ladataan...

Pages