Ladataan...
Alohair

Lushin jo jouluklassikoksi muodostunut Snow Fairy keijukavereineen kyllä ilahduttaa tuoksuillaan ihan mihin tahansa vuodenaikaan, joten hyvin pystyn vielä joulun jälkeen näitä hehkuttamaan. Tilasin Lushilta vaaleanpunaisia ihanuuksia, jotka saapui juuri kun verkkokauppa ilmoitti että näistä muut paitsi rockstar on alennettu puoleen hintaan. No...joudun tilaamaan siis lisää. 

Posti kantoi paketin missä oli:

Pieni pullo Snow Fairya, hieman hattaran ja pinkin purukumin tuoksuista kimaltavaa suihkugeeliä. Tämä on suihkugeeliä, joten se toimii niinkuin muutkin vastaavat mutta...mikään ei tuoksu tälle. Ihanasti lapsuuden jäätelölle, purkalle ja vaaleanpunaisille karkeille. Ja ehkä vähän myös pyyhekumeille, koska 80luvulla ne tuoksui syötävälle. Knippeliknoppeli faktana kerron että ne poistettiin myynnistä siksi kun niitä syötiin, niiku for real, niitä syötiin. Itse en ole syönyt, mutta kerran maistoin kyllä tuoksuvaa my little ponya. Kun nekin tuoksui 80luvulla. 

Saman sarjan vartalonhoitoainetta, jonka voi käyttää sellaisenaan tai suihkussa huuhdeltavana kosteuttajana. Snow Fairy body conditioner sisältää kirsikkauutetta sekä mango-,avokado-ja kaakaovoita ja vielä oliivi-ja manteliöljyä näin ollen kosteuttavan todella hyvin.Olen muutamia muiden sarjojen vastaavia tuotteita käyttänyt mutta tämä pesee hoitotehollaa kaikki. 

Fairy Dust-vartalopuuteria, jossa on sama karkkimainen tuoksu kun Snow Fairyssa. Kimaltava, pinkki vartalopuuteri pitää ihon pehmeänä ja tuoksuvana, ja itse hankin sen siksi että jossain luki että Fairy Dustia voi käyttää myös kuivashampoona. Nopeasti testasin ja ajoi kyllä asiansa, ja tuloksena oli huumaavan tuoksuinen pehko. 

Rockstar palasaippua, joka on ihanan kermainen koostumukseltaan sekä vaniljaisen karkkinen tuoksultaan. Olen tätä useamman kerran ostanut ja en tuoksuun pääse kyllästymään vieläkään.

Fairy sarja on siis myynnissä vain tietyn ajan vuodesta ja tosiaan www.lush.fi on laittanut sesonkituotteet hyvään alennukseen, joten nyt kannattaa hamstrata.

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Joulu on rauhoittumista, ruokaa, yhdessäoloa,tuoksuja, paketteja ja sitä edeltää niin iso häslinki ja stressi usein että sitäkin voi vähän juhlia että joulun saa pakettiin ja arjen rullaamaan. Kuitenkin vielä pieni  katsaus joulufiiliksistä. 

Itse tuoksu fiilistelijänä nuuskuttelin mascaronseja, join hyvää kahvia suklaan kera sekä peseydyin joulusaunassa kausituoksuilla. 

Yves Rocherin suihkugeelissä ja vartalovoiteessa tuoksuu makea yhdistelmä päärynää ja kaakaota, ei liian imelänä mutta juuri passelisti talvikautaan sopivasti. Suihkugeeli pesee hyvin mutta hellästi ja vartalovoide kosteuttaa mukavasti, kuitenkin kuivaen iholle nopeasti. Se että vartalovoide kuivaa nopeasti on ehdoton edellytys niille tuotteille mitä käytän, olen niin vilukissa etten mielelläni talvella ole pitkään kylmissäni suihkun jäliltä. Tuoksut ovat pehmeän talvisia, ei pelkästään joulun aikaan rajoittuvia. 

Normaalistikin edulliset Yves Rocherit on joulunjälkeisalennuksessa vieläkin pienemmissä hinnoissa, ja niitä saa tilattua täältä:

http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=31300/~product_id=72212 

http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=4130/~product_id=81036

Tuotteet saatu blogin kautta, macaronsit ja suklaat lahjaksi!

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Vuonna 2007 markkinoille tuotu amika tahtoo kehittää muotoilulaitteita ja tehdä niistä tyyliin sopivia asusteita, ja pienellä googlettelulla löysinkin mm.supermageita föönejä ja suoristusrautoja. Amikaa innoittaa New Yorkin ilmapiiri, muoti, taide ja musiikki ja merkin tarkoitus on innoistaa luoviin kokeiluihin ja mikä kylppärissä innostaakaan enemmän kuin värikylläiset purkit ja huumaavat tuoksut.

Tuotemerkki amika on kahden veljeksen, Shay ja Nir Kadoshin luomus, jolla he pyrkivät tuomaan eloa pysähtyneille hiusmarkkinoille. Muotialalla kokemusta hankkineet veljekset tahtovat kehittää jotain uutta, erilaista ja ainutlaatuista, joka on aika lailla nähtävissä myös tuotteiden ulkonäössä.Kyllähän nämä herättävät kiinnostuksen jo myyntihyllyssä värikkyydellään. Onneksi tuotteet ovat muutakin kun kauniita katsella, joten merkki onkin noteraattu useassa paikkaa.

Tyrnimarja, tuo pitkään muissa yhteyksissä pinnalla ollut superfoodi on löytänyt tiensä myös hiustenhoitoon ja onkin aktiivinen aineosa kaikissa amikan hiustenhoitotuotteissa, Tyrnimarjassa on uskomaton määrä vitamiineja ja omegoita, joilla saadaan turva vapaita radikaaaleja sekä saasteista vastaan sekä estetään hiustenlähtöä. Ja jotenkin ajatus tyrnimarjasta sopii purkkien visuaaliseen ilmeeseen todella hyvin myös.

Sain amikaa maahantuovalta Miraculosilta testiin un.done texture sprayn,perk up dry shampoon, bombshell blowout sprayn, silken up kuivahoitoaineen ja touchable hiuslakan.

Un.done texture spray on rakennetta antava viimeistelysuihke, jolla saa rennon lookin aikaan, Itselle nimenomaan huoliteltu, rento viimeistely on se juttu joten innolla tartuin purkkiin. Nopeasti kuivuva koostumus sisältää zeoliittia, luonnollista mineraalia jolla hiukseen loihditaan mattapintainen runsaus.Itse nimenomaan pidän kuivista ja nopeista tuotteista, joten tällä kiharan freesaa nopeasti nuorekkaan rennoksi. Tuoksuina kaikissa on aika parfyymimäinen, pirteän kesäinen tuoksu joka kyllä peilaa mainiosti purkkien kuosia. 

Perk up kuivashampoo on todella erilainen kun muut kokeilemani kuivashampoot, johtuen ehkä siitä että käytän kuivashampoota pääsääntöisesti muotoilutuotteena, enkä pesuvälin pitkittäjänä. Tällä saa oikeasti tunteen puhtaasta hiuksesta ilman päänahkaa kuivattavaa tunnetta, johtuen siitä ettei tuotteessa ole talkkia.Rasvaaa imevänä aineosana on käytetty luonnollista riisitärkkelystä. Tuote on todella kevyt ja tukea omaan hiukseen en saa samalla tavalla kun ehkä muista kuivashampoista mutta mitä väliä, ne saa taiottua muilla tuotteilla, tämä toimii mainosti pesujen välillä tuoden raikkaan tunteen hiukseen sekä päänahkaan ja poistaa epämiellyttävät hajut. 

 

Bombshell blowout spray tuo hiukseen tukea, volyymia ja rakennetta. Tuote käytetään kosteaan hiukseen ja kuivataan sitten halutulla tavalla. Hius jää föönin jälkeen jänteväksi, helposti käsiteltäväksi mutta todella luonnollisen tuntuiseksi ja onkin noussut omaksi lemppariksi tästä sarjasta. Tämän voi käyttää myös kuivaan hiukseen uudelleenmuotoilua helpottamaan. Hiukset tuntuu samaan aikaan siltä että niissä on napakka rakenne ja kuitenkin mukava sileys, joka johtunee siitä että tuotteessa on kosteuttavina aineina glyseriiniä, propyleeniglykolia sekö panthenolia jotka kaikki taistelevat hiuksen kuivuutta vastaan.

Silken up kuivahoitoaine on myös jännä tuttavuus. Jos olen aivan rehellinen,niin en ikinä ole tajunnut kuivahoitoaineen merkitystä, ja nyt selvisi etten vaan ole ikinä oppinut edes oikeaa käyttötapaa tuotteelle. Idea loogisesti on sama kuin normaalissakin hoitoaineessa, se viedään pituuksiin sekä latvoihin. Koostumus on kuiva ja helposti saa kuivankin latvan pehmeäksi ja kiiltäväksi, ja tuotteen ihana tuoksu freesaa hetkessä hiuksen. 

Tuoteparina kuivashampoo ja hoitoaine toimiikin loistavasti, ensin tyvelle perk up rasvaisuuden poistoon ja latvalle silken up kevyeen hoitamiseen. Näillä skippaa kiireaamuna bad hair dayn takuuvarmasti, 

Touchable hairspray antaa vahvan, napakan mutta joustavan pidon ja kosteussuojan. Kosteussuojahan on Suomessa asuessa melkein välttämättömyys viimeistelytuotteelle, vuoden ajasta riippumatta, Myös hiuskiinne sisältää glyseriiniä eli vahvistaa ja hoitaa hiusta. Hiuslakka yksinkertaisesti joko toimii tai ei toimi omassa hiuksessa ja tämä tekee sen minkä lupaa, kampaus pysyy hyvänä koko päivän. 

Tuotteissa ei ole parabeeneja, sulfaatteja tai keinotekoisia väriaineita,joiden puuttuminen helpottaa useita ostopäätöksen teossa. Luulen että näiden purkkien kanssa on todella helppo tehdä ostospäätös jo purkkien perusteella ja loppusilaus tulee kun pääsee nuuhkasemaan näitä, 

Tulen ehdottomasti hankkimaan tätä kampaamoista ja mm. sokokselta saatavaa sarjaa jatkossa ja erityiseti pesu-ja hoitotuotteet kiinnostavat.

Ladataan...

Pages