Ladataan...
Alohair

Kaksi aika erityyppistä hiusta ja nopeat kampaukset juhannustansseihin. Ylempi sileä ja kiiltävä hius sievällä kiharalla ja leteillä. Alempi karhea kihara pienillä ponnareilla ja tupeerauksella, taisi tukkaan pari pinniäkin eksyä. Hiuslakka on varmaan kampaajan paras kaveri, en sitää kiellä mutta jos ei jaksa päivittäin pestä hiuksia, voi sen jättää poiskin. Lakka, aurinko, hikoileva pää ja satunnaiset kesäsateet on yhtäkuin lähnänen tukka mitä ei mikään tuote shampoota lukuunottamatta pelasta. Jos pikkasen tulee irtohiusta kampauksen pintaan, niin mitä siitä. Lakkahuntu on välillä paikallaan mutta välillä voi olla ihan luomuna.

Ladataan...
Alohair

Yleinen ajatus on että me suomalaiset kaikki halutaan isoa kuohkeaa tukkaa, ja vaikka joku meistä saattanut syntyä onnellisten tähtien alla niin väitän että suurin osa silti käyttää aikaa ja rahaa siihen että tukkaan huijataan himpan verran volyymia. Ja kuin kumotakseni oman lauseeni väitän vielä että suurin osa meistä yrittää saada pelkällä hiuslakalla koko homman hoidettua. Ison tukan salaisuus on pohjatyö ja fööni, ja kunnon harja. Kokosin omia lempituotteita tähän ja kerron vähän niistä.

Voidemaisia tuotteita on muotovaahtojen lailla helpoin käyttää jos annostelu on hanskassa. Sopiva määrä kämmenen kautta tukkaan ja föönilla haluamaansa muotoon. Kannattaa aina kuitenkin lukea pakkaus läpi kuinka tuotetta tulee käyttää. Osa tuotteista tulee laittaa tyvelle ja osa vain pituuksiin. Kuvassa rakkauteni Kevin Murphyn full again, levitetään vain kosteisiin pituuksiin ennen työstöä. Ikävä kyllä omasta arsenaalista on juuri loppunut samaisen merkin hair resort mitä saa voiteena sekä suihkeena. Sillä kun olen asiakkaiden hiuksia työstänyt on valehtelematta 99% kaikista ihastunut tuotteeseen. Toinen kuvan purkki on Redkein tousle whip mikä on m-a-i-n-i-o melkeinpä minkä mittaseen hiukseen tahansa. Voidemainen tekstuuri tuo ihanan, luonnollisen rakenteen hiuksiin ja oiva lettikampausten pohjaksi. 

 

Suihkutettavat tuotteet on taas osan mieleen. Redkenillä on kautta linjan aivan mahtavia tuotteita sekä puhdistukseen, hoitoon että muotoiluun.Olen suolasuihkeen suurkuluttaja ja tämä on heittämällä yksi parhaista. Pakkaus on muuttunut tässä tuotteessa, sekä ulkoasu että pakkauskoko. Ihana ocean henkinen tuoksu onneksi ei ole kadonnut. Eli tuote on nimeltään fashion waves. Välillä käyn kuivempia latvoja läpi öljyllä kun olen tämän hiukseen vienyt koska sen verran napakkuutta tuotteessa on että kuivin latva välillä takkuaa kuivatessa. Tokihan parhimmillaan suolasuihke on taipuisassa hiuksessa niin että puristelee kostean hiuksen laineilevaksi ja antaa kuivaa. Toinen tuote kuvassa on myös Redkenin, eli body full sarjan volume amplifier. Tällä hieman mökkisaunan tuoksuisella spraylla taikoo kelle vaan ilmavan tukan. Redken on kuluttajan (ja kampaajankin) silmissä usein uudistuva sarja ja tuo ilmoille uusia mielenkiintoisa tuotteita. Tämän kesän uutuus on beach envy linja mihin kuuluu juuri näitä rakennetta tuovia tuotteita. En ikävä kyllä ole vielä päässyt näihin käsiksi.

 

Fudge, joka on ehkä parhaiten tunnettu maailman parhaasta silver shampoostaan eli clean blonde violet shampoostaan tekee siis muitakin loistavia tuotteita. Big hair sarjassa on laaja valikoima eri tyyppisiä tukan nostattajia. Eri hiustyypeille sekä eri tarkoitukseen. Mega hair milk on nimensä mukaisesti maitomainen, helposti hiuksiin levittyvä neste (haluaisin kirjottaa lotion koska sitä koostumus kuvaa parhaiten).Push it up blow dry spray taas on myöskin nimensä veroinen eli suihkuteltava isontaja. Varsinkin kesällä ilmavuuden tunne on kiva hiuksissa koska kun hius nousee päänahasta ylöspäin, se ei rasvotu niin helposti ja auttaa myös tukalassa kuumuudessa. Ja sarjassa on aivan törkeän hyvä lakka eli think big texture spray. Pure love my friends! Näissä on ihana makeahko tuoksu mikä on iso myyntivaltti mutta kyllä nämä ihastuttas muutenkin.

Meinasin koota useamman kuivashampoon ja puuterin tähän mutta kun on yksi ylitse muiden niin esittelenkin vaan sen. Davines on ensimmäinen merkki ikinä mihin olen rakastunut. Kun kuusi vuotta sitten kohtasimme, rakastuin kaikkeen merkissä. Davinesilla on luonnonmukaiset arvot, ihanat pakkaukset, ehkä aavistuksen kapinallinen asenne, huumaavat tuoksut ja tän kaiken lisäksi törkeän hyvät tuotteet. Kuvassa hiuspuuterisuihke sekä peruspuuteri. Molemmat toimii hennossa sekä karkeammassa hiuksessa. Suihkeessa ihana vaniljan tuoksu. 

 

Redkeniä myyvät liikkeet löytyy täältä :http://hosted.where2getit.com/redkenfi/index.html?lang=fi

Kevin Murphya (ja mm. Kardashian beauty hairia) maahantuo :http://www.frameda.fi/ Sitä saa tilattua osoitteesta :http://www.hiuksillesi.fi ja jos on tarve päästä paikan päälle katsomaan ihanan näköisiä purkkeja niin lähintä jälleenmyyjää voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta info@frameda.fi

Lisätietoa Fudgesta: http://www.headbrands.fi/hiustuotteet/fudge/

Davinesista voi lukea täältä:http://www.facehelsinki.fi/ ja lähin jälleenmyyjä löytyy täältä :http://www.davines.com/en/salon-locator

Ladataan...
Alohair

Löysin kaapista pussin höyheniä, ja innostuin. Halusin päästä kokeilemaan näitä lettiin tai hiuksiin yleensä, ja mietin mitä kaikkea näistä saisi aikaan. Kylään eksyi 7vuotias pikkuprinsessa joka joutui koepääksi. Päätin testata myös pitkään päässä muhinutta ideaa helmien viemisestä lettiin joten ne on tässä koeversiossa myös mukana. Lopputulos on viimeistelemätön enkä alkanut kampaamaan hiuksia edes kuvaan sen kummemmin mutta koeversioksi ihan hyvä ja tiedän ainakin kuinka en ala helmiä jatkossa letittämään :D Siis vahva ysärifibahan tästä on niihin etelänlomalla hankittuihin yksittäisiin, värikkäisiin lankaletteihin tulee mutta omasta lapsuudesta muistan sen niiiiiin leson(ysärisana!) tunteen mikä oli kun pääs kavereille esittelemään sitä kovaa, tönkköä pötköä. Omasta mielestä letti on kuitenkin aika tyylikäs ja aion näitä myös aikuisille ehdottaa. Saa nää mitä riemunkiljahduksia saankaan aikaan...vai saanko.

Ladataan...
Alohair

Vaikka ihanasti hulmuavat rantakiharat on parasta kesässä, ei ne kuumana päivänä kuitenkaan ole ne käytännöllisimmät. Kuvassa pari seuraavan päivän kampausta kun tukka ei ole enää puhtaimmillaan ja ainut pesu on tehty kuivashampoolla. 

Ladataan...