Ladataan...
Alohair

Saatiin Kevin Murphya maahantuovalta Framedalta tuotteita testiin ja nappasin nämä itelleni kokeiluun. En ikinä osta itselleni jälleenrakentavia tuotteita koska ne ei vaan käy mun paksulle, karkealle hiukselle joka kuitenkin olisi sitä jälleenrakentamista vailla. Mun hius katkeaa todella helposti vaikka on paksu ja ja korjaavat tuotteet monesti kovettaa hiusta, jolloin se katkeaa helpommin. Myös monella usean blondauksen läpikäyneenä on varmasti sama juttu. Mutta ensimmäistä kertaa ikinä (ja uskokaa pois, oon testannu satoja tuotteita) on korjaava sarja mikä toimii mulla. Shampoossa on herneestä saatua proteiinia ja ananaksesta ja papaijasta uutettuja entsyymejä ja hoitoaine sisältää mm. sheavoita ja aloeveraa. Hiukset jää ihanan pehmeeksi ja hyvin hoidetuksi. Olen nyt useamman kerran näillä pessyt ja pystyyn blondattu tukka jo vähän kiiltää. Olin jo kerennyt unohtaa miten rakastankaan Kevin Murphyn tuotteita ja täytyykin katsoa jos löytäisin jonkin hyvän hiuksiin jätettävän hoitoaineen tältä merkiltä. Jos osaat jotain suositella niin jätä kommenttia ihmeessä.

 

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

 

 

Tein läpivetoletin niin että alotinkin alhaalta viemään tukkaa ylöspäin letin muodossa ja näin ollen letin pää tuli otsalle mutta laitoin sen muutamalla pinnillä kiinni sivuun, koko kampaus on hieman irokeesihenkinen, niinkun mun tekemät kampaukset aina tuppaa olemaan. Maneerit...

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Aivan käsittämättömän hieno kokoelma tämä Rebel. Italialainen, useasti työstään palkittu Angelo Seminara on upeiden Davinesin kokoelmien ja uskomattoman kauniiden kuvien takana ja uusin kokoelma on ihana. En muista milloin sinimusta olisi näyttänyt näin freesiltä ja luontevalta. Puhdasta hiusrakkautta, huippumuotia ja vähän jopa kylmiä väreitä.

 

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Innostuin joskus suolasuihkeista ihan täysillä mutta onhan ne suomalaisen hennon ohuen ja liukkaan hiuksen pelastus. Suolasuihke käy miehille ja naisille ja lähes minkä mittaiseen hiukseen tahansa. Lettien pohjalle ja surffityyliin. Ideahan on että hius tuntuu samalta kun meressä uinnin jälkeen ja tätä kertoessa asiakkaalle moni kysyi että voiko suolasuihkeen tehdä itse, yleensä olen vastannut että miksei sen kummemmin asiaa ajattelematta. No nyt päätin leikkiä kotikemistiä ja testata. Vähän googlettelin muiden reseptejä ja aika laaja kirjo löytyi mutta päädyin yksinkertaiseen suolaa ja vettä reseptiin(no,lisäsin hieman tuoksuöljyä käyttömukavuuden vuoksi). Osassa ohjeista oli hoitoainetta tai öljyjä mukana.  Keitin vettä 2,5dl ja lisäsin 1 tl merisuolaa siihen, en antanut veden kiehua vaan ennemmin vain sulattelin suolan joukkoon. Annoin jäähtyä seoksen seuraavaan päivään asti ja tiputin suihkepulloon muutaman tipan vihreän teen tuoksuista eteeristä öljyä. Olin hieman yllättynyt siitä että oma seos toimi aika lailla kun kalliit kampaamotuotteet, ja saman karhean rakenteen sain hiukseen. Ilman turhia kemikaaleja ja ei tainnut 2dl pullolle tulla hintaa oikeastaan mitään. Eli suosittelen ihmeessä kokeilemaan. Omassa testissä oli suolaa aikalailla sopivasti omaan hiukseen mutta testaamalla löytyy varmasti passeli sekoitus. 

 

Ladataan...

Pages