Ladataan...
Alohair

Olin kahdesta syystä innoissani siitä että Paul Mitchelliä maahantuova Miraculos tarjosi näitä tuotteita testiin. Ensimmäinen syy oli se että Paul Mitchell oli ensimmäinen sarja hiustenhoitotuotteita minkä oikeesti huomasin helpottavan hiusteni laittoa ja toinen syy oli se että vaikka kyseessä on anti-thinning sarja, mainospuhe oli rehellistä ja siinä keskitytään päänahan hoitoon. Minullahan ei ole ohuet hiukset, vaan päinvastoin oma hius on tuuhea ja yksittäinenkin hius on todella paksu, eli miksi siis lähen näitä tuotteita kokeilemaan? No, aina kun stressaan, alkaa ohimoilta hiukset katkeilla, ja ohentua. Nyt on poikkeuksellisen stressaava hetki elämässä ja sen lisäksi on hormoonitoiminta hieman sekaisin, joten lähden siitä ajatuksesta että saisin erityisesti ohimoille lisää karvaa.

Hiustenlähtöön tai ohenemiseen on useita syitä noiden mainitsemieni lisäksi, esim. geeniperimä, ikääntyminen, lääkitys sekä hiuspohjan ongelmat.Yhtä kaikki, aika monet meistä jossain kohtaa on kärsineet hiustenlähdöstä, ohenemisesta tai päänahan kuivuudesta, ja lupausten mukaan nämä tuotteet auttaisi kaikkeen näistä, kuulostaa mainiolta.

Paul Mitchell ei markkinoi näitä tuotteita soluteknologialla,avaruustermeillä, lääketuotteina tai muokatuilla ennen/jälkeen kuvilla. Simppelisti tuotteiden idea on kolmivaiheinen:1 vaihe ehkäisee hiustuppien kutitustumista, toinen vaihe auttaa laajentamaan hiustuppea ja vahvistamaan hiuksen rakennetta ja kolmas auttaa muuttamaan hiuksen kasvusykliä viiden eri tehoaineen(apilankukkauute, australialainen kakadumarja,herneen peptidit, kurkuma sekä ginseng) avulla.

Scalp care anti-thinning shampoo kosteuttaa ja stimuloi hiuspohjaa. Tehoaineina toimii ginseng, australialainen kakadumarja sekä kurkuma.Ideana on tuuheuttaa hiusta sekä samalla hoitaa hiuspohjaa ja tehdä yksittäisestä hiuksesta paksumman näköinen sekä tuntuinen. 

Olen vastaavia tuotteita testannut ja ne on aina tuntuneet hieman hassulta, vähän jopa ikävältä päänahassa mutta tämä ei tuntunut kuin hieman viilentävältä. Myöskin tuuheuttavat tuotteet monesti on aika peseviä ja hius tuntuu monesti narskuvan puhtaalta niiden jälkeen. Tätä myydään hellävaraisena pesuteholtaan ja siltä se myös tuntui pestessä.Hius ei ollut ollenkaan kuivan tuntuinen. 

Kätevään pumppupulloon pakattu scalp care anti-thinning conditioner taas on tehty vahvistamaan hiusta. Toimintaperiaatteena on kosteuttaa päänahkaa sekä vähentää hiusten katkeilua latistamatta kuitenkaan hiusta. 

Sama tässä kun shampoossakin, yleensä tuuheuttavat sarjat ei hoida millään tapaa hiusta ja tuuheuttavien tuotteiden jälkeen monesti hiuksia saa repiä auki, mutta tässä on hyvä hoitoteho sekä selvittävyys kuivemmallekkin latvalle. Olen todella yllättynyt tästä koska olen testannut AIKA monia vastaavia ja ne on AINA joko kuivattaneet hiusta tai tehneet siihen rapsakkaa rakennetta.

Kolmas vaihe eli uudistaminen tulee hiuspohjaan jätettävän hoitonesteen scalp care anti-thinning tonicin muodossa.Tässä idea on edistää hiuspohjan hyvinvointia sekä ehkäistä hiusten ohenemista. Tuote auttaa hillitsemään hiuspohjan rasvoittumista sekä stimuloida hiuspohjaa. 

Tuote ravistetaan hyvin, käytetään kaksi kertaa päivässä päänahkaan ja ei huuhdella pois. Suihkutetaan suoraan hiuspohjaan ja sormin hierotaan hiuspohjaan kauttaaltaan.

Päänahka tuntui mukavan raikkaalta tämän kolmivaiheisen hoidon jälkeen ja vielä en osaa sanoa muuta tästä triosta kun sen että pesukokemus oli miellyttävä, hius tuntuu ilmavalta sekä jäntevältä ja fiilis pesutuloksesta on freesi ja mukava. Samoilla sanoilla kuvailisin myös trion tuoksuja, freesi ja mukava,kuten kaikissa Paul Mitchellin tuotteissa mitä olen testannut.Paul Mitchell on tunnettu siitö että vastustaa eläinkokeita ja tarjoaa lemmikeille myös pesutuotteita, kuinka söpöä!Meidänki kissit on pesty joskus PM tuotteilla, mutta kissan peseminen vei huomion siitä millaisia itae tuotteet oli:D

Testailen hetken ja raportoin myöhemmin kuinka hiukset ja päänahka voi, mutta nyt jo on hyvin positiivinen kuva näistä tuotteista!

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Morsianleikit jatkuu ja päässä soi Anoukin nobodys wife. Omat häät ei ole mielessä mutta on silti kiva fiilistellä meikkileikkejä.Viimeeksi olin rento hippimorsku,siitä voi lukea täältä:http://www.lily.fi/blogit/alohair/rento-hippimorsian ja tällä kertaa olen vähän perinteisempi, romanttisempi morsmaikku.

Lähtötilanne, eli föönillä ja pyöröharjalla kuivattu hius.

Tein isoa, rentoa kiharaa revolv'it 38millisellä raudalla.Isoissa osioissa jotta saan vaan aavistuksen taipuisuutta hiukseen.

Kylvetys Davinesin kuivashampoolla.

Iso tukka, that's the way i like it!

Koska hiukseni ovat aika lyhyet nutturaan, tein löysän letin minkä kiinnitin takaraivoon kiinni pinneillä ja kiinnitin kiharat myös pinneillä kiinni lettiin.

 

Koska en tykkää varsinkaan omaa hiusta tärkätä lakalla, käytin tässä kevyesti four reason black edition sarjan shimmering sprayta tuomaan vain pienen tuen ja kiiltoa.

Snadisti lilaa luomeen ja  punaa huuleen.Iho on superkuiva joten ikävästi näkyy sekin tässä lähikuvassa, auts!

Tässä nyt oikeen romantisoin ruusu kourassa.

 

*Shimmering spray saatu blogin kautta

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

 

L'oreal lanseerasi uuden colorista sarjansa vastoittain ja se onkin mielenkiintoinen kattaus kotivärejä. Skaala on laaja ja näillä väreillä osaava kotivärjääjä loihtii uusimmat trendit pikkurahalla.

 

 

Colorista sarjan alta löytyy:

(kuvasta puuttuvat)  1-day color-suihkeet , eli yhden pesun kestävät sprayt jolla voi tehdä  raitaa, efektiä, kuvioita tai sävyttää koko hiuksen lempivärillään. Näitä testailinkin jo ja täältä voit lukea enemmän: http://www.lily.fi/blogit/alohair/yhden-pesukerran-varit. Näitä löytyy vaaleanpunaisen,mntun ja laventelin lisäksi myös kirkas pinkki sekä vaaleansininen. 

Wash out värit, eli suoravärit yhdeksässä eiri värissä.Kestoa luvataan 1-2 viikkoa tai 2-15 shampoopesua, riippuen sävystä sekä hiuksen lähtötilanteesta.Itse sain testiin vaaleansinisen johon oma hius on aavistuksen liian tumma, mutta toimi loistavasti taittamaan kukertavaa kellertävyyttä hiuksesta kuten sininen nyt tuppaa tekemään.Koostumus on miellyttävä ja hoitava. Sävyjä wash outista löytyy: vaaleansininen, persikka, vaaleanpunainen, dirty pink eli lieneekö murrettu pinkki likaista oikeampi suomennos,liila, violetti, sininen, turkoosi ja punainen.Suoravärit toimii aina parhaiten mahdollisimman vaalealla pohjalla mutta punainen, sininen ja turkoosi kaiken järjen mukaan näkyisi myös tummemmassa pohjassa, ei toki niin intensiivisenä kun blondissa mutta kuitenkin..

Ja koska coloristan idea on sävyillä leikittely niin sarjasta löytyy suoravärejä haalistava shampookin.Eli sitruunahappopohjainen syväputsari nopeuttamaan sitä vaihetta kun edellinen väri tympii ja ei viitsi blondata kuitenkaan pohjaa. Syväputsaria voi pitää päässä muutamia minuutteja ja tässäkin neuvotaan viiden minuutin vaikutusaikaa.Itsehän olen muhitellut joskus jopa 15 min syväpuhdistavaa, kunnon naamio tai hoitsikka vaan päälle niin saa hiuksen vielä aukikin. 

Paint onkin jo kestoväri joten sävyn valinnassa kannattaa olla hieman tarkempi kun suoraväreillä läträtessä. Sävyjä löytyy 9 erilaista #greyhair(harmaa), #beigeblonde(vaalea beige), #roseblonde(ruusunvaalea, eli vaaleanpunainen), #copperblonde(vaalea kupari), #bronze(bronssiin vivahtava vaalearuskea), #marsala(vivahteikas ruskea), #blueblack(sinimusta), #violet(violetti) sekä # ronze(punainen).Painteilla voi tehdä raitaa, balayagea tai levittää koko hiukseen.Mukana tulee todella hyvä viisto sivellin jolla balayagen teko kotioloissa on kohtalaisen helppoa.Nykyisinhän ei enää erota välttämättä kotivärjäystä ammattilaisen tekemästä, kiitos kehittyneiden värien sekä youtube-videoiden.Jokaiseen tekniikkaan löytyy opastusvideo, oli kyse meikkauksesta, hiustenvärjäyksestä tai kampauksien tekemisestä.

Efektivaalennusvärit balayage, ombré sekä bleach.

Balayage on siis liukuväriä hieman pehmeämpi tapa vaalentaa latvaa sekä usein myös kasvoja kehystäviä hiuksia. Balayage onkin huomattavasti helpompi tehdä itse kun liukuvärjäys, ja antaa anteeksi lopputuloksessa aika paljon. Tähänkin löytyy aika hyviä videoita ja pakkauksessa tulee harja joka helpottaa värin levittämistä kummasti. Paketissa on vaalennusvoide, vaalennusjauhe sekä hapete, levitysharja, hoitava shampoo ja hanskapari.Käy lähes kaikenväriselle hiukselle, ja vaalennettua latvaa voi värjäillä vaikka wash out sävyillä.

Ombré on aika samanlainen setti balayagen kanssa mutta mukana tuleva harja on hieman erilainen, tiheämpi jotta harjaat kerralla enemmän vaalentavaa väriä hiukseen. Myöskin tässä mukana vaalennusvoide, vaalennusjauhe, hapete, levitysharja, hoitava shampoo sekä hanskat. Ja tämänkin kanssa hiuksen päällesävytystä voi kokeilla wash outin sävymaailmaa.

Bleach on voimakas ammoniakiton vaalennusväri jolla teet tummempaankin pohjaan vaalennusta, koko päähän, raitana, ombréna tai balayagena. Luonnollisesti myös tällä voit tehdä pohjaa suoravärejä varten.Tutoriaaleja kannattaa hyödyntää mikäli kotivärjäys arveluttaa.Tässä pakkauksessa on vaalennusjauhe,  vaalennusvoide, hapete, hoitoaine sekä hanskat.

Tuotteet saatu testiin blogin kautta. Kaikkea en voi omaan pohjaani testailla mutta jos pääsen jollekkin muulle testamaan niin postailen lisää väreistä siinä kohtaa.

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Olen vahva uskomaan eteeristen öljyjen voimaan ja tykkään kokeilla juuri tämän tyyppisiä tuotteita. Ystäväni kehotti testaamaan Originsin sensory therapy sarjan peace of mindia ja nopeasti vakuutuin että tulisin tästä tykkäämään.Kyseessä on siis rentouttava tuote jotai hierotaan ohimoille, niskaan tai korvanlehtiin. Eteerisiin öljyihin perustuva tuote rauhoittaa stressaantunutta mieltä ja poistaa jännittyksen sekä kireyden. Iholla tuote kihelmöi ja viilentää kivasti ja moni kuulema on saanut avun esim.päänsärkyyn tästä. Pidän todella tästä tuotteesta sekä koen että tämä toimii. Tietyllä tavalla epäilen että miellän tämän toimivaksi koska olen vain päättänyt että tämä toimii, mutta yhtä kaikki jos joku tuo hetkellisenkin rauhallisuuden tunteen hektisen sekä kaoottisenkin elämän keskelle niin sillon tuote on hyvä. Peace of mind sisältää mm.piparminttuöljyä(joka ihanan raikkaana mutta lempeänä tuoksuuu tässä voimakkaimmin),basilikaöljyä, ruusuvettä, rosmariinia, eucalyptusta...Ja jotenkin on jo tuoksuna aivan ihana sipaista ohimoille. Ystäväni tosin sanoi että tuoksu on sen verran voimakas ja raikas että myöskin nenä aukeaa, eli mikäli tuote kiinnostaa testaa se ensin ettei tuoksu ole aivan liikaa.Jotenkin vaikutuin tästä todella paljon ja koko Origins sarja alkoi kiinnostaa älyttömästi ja jäikin harmittamaan etten ostanut kehuttuja kasvonaamioita samalla, mutta varmasti tulen jatkossa testaamaan lisää tätä merkkiä.

 

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

L'orealilta tuli mittava uusi colorista värisarja, johon kuuluu vaalennusvärejä, balayagea, suoravärejä, näitä 1-day colour sprayvärejä ynnä muita mielenkiintoisia kotikäyttöön tarkoitettuja tuotteita.

 

 

Moni tahtoisi pastellivärejä testata mutta kynnys lähteä kokeilemaan on usein suuri. Periaatteessa pastellisävyt vaatii puhtaanvaalean pohjan mutta näillä suihkeilla saa tummempaankin pohjaan efektejä aikaan.Käytin omassa hiekanvaaleassa pohjassani #pinkhair ja #lavenderhair sävyjä niin että suihkin niitä raitaosioissa hiuksen päällisosaan.Olen vastaavia värejä testaillut aiemminkin mutta tämä on ensimmäinen suihke joka näyttää oikeasti sävytetyltä hiukselta, eikä myöskään koveta hiusta.Monesti  nämä poispestävät värit on kuivashampoomaisia ja tekee hiuksesta värikkään kyllä, mutta myös kovan ja tönkön.Koska sävyt  on todella hentoja niin ne on helppo saada pehmeästi sulautumaan oman hiusvärin joukkoon. Hyvin myös lähti normaalissa pesussa pois, harmi kylläkin, oli sen verran herkullinen sävysekotus.

En laittanut hiuksia ollenkaan ennen testailua, joten 'kampaus' on aika kauhea :D Olin varma että joudun tekemään jonkunlaisen lettikampauksen testailun päätteeksi, koska luulin että hiuksesta tulee tönkkö ja kova, mutta ei sehän mokoma heiluikin värin laiton jälkeen.Tykkäsin kovasti  näistä ja tulen varmasti testailemaan lisää näitä hauskoja suihkeita.

 

Saatu L'orealilta testiin.

Ladataan...

Pages