Ladataan...
Alohair

Bongasin tämän Centifolian silmänympärysvoiteen MaittaLyn ig.stä alunperin ja tämän postauksen luettuani juoksin ostamaan tuotteen samantien.

Kyseessä on siis Ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkin Centifolian Sublime Jeunesse Soin Global D'exception Contour Des Yeux (koitappa lausua tämä sanahirviö...) sy-voide joka kirkastaa ihoa, poistaa turvotusta sekä häivyttää väsymyksen merkkejä. 

Ensinnäkin,niin kätevä pumppupullo kun olla ja voi! Todella helppo annostella juuri se pieni määrä minkä tarvitset sy-iholle. Ikinä en ole törmännyt pumppuun joka toimisi näin näppärästi. Myöskin harvemmin olen löytänyt silmänympärystuotetta joka ei söisi silmämeikin kestoa ja tämän kanssa ei ole sitä ongelmaa ollut. En saa tollaista wow-efektiä mitä Maitta miehelleen mutta silti silminnähden tämä napakoittaa turvonnutta ihoa. Minulla on jonkin asteiset silmäpussit ollut aina mutta nykysin ne myös on tummentuneet raskauden ja valvomisen myötä. Koen että ilme freesautuu tällä hetkessä ja voi pojat, oon aika montaa vastaavaa testannut. Toki syitä silmäpusseihin sekä tummuteen on useita eli kaikki tuotteetkaan ei luonnollisesti kaikilla toimi samalla tavalla.

Itsellä ollut vähän ongelmana unohtaa sy-iho koska en ole ikinä huomannut eroa käytinkö voidetta vai en, mutta tämän olen aamuin illoin käyttänyt. Itse en tuotteessa huomaa juurikaan tuoksua ja vaikka koostumus on täyteläinen niin se imeytyy mielestäni todella nopeasti. Välillä hieron voidetta kunnolla ja välillä taputtelen kevyemmin. Myös jaderollerilla olen voiteen satunnaisesti työstänyt iholle.

Erityisen mielenkiintoista on se että kyse on luonnonkosmetiikasta ja tämä on loistava esimerkki siitä kuinka myös tässä kategoriassa on näin toimivia tuotteita. En pääse eroon mielikuvasta että luonnonkosmetiikan toimivuus on aina hieman erilaista kuin synteettisen joten olen aina iloinen kun pääsen todistamaan omat ennakkoluuloni vääriksi.

Vaikuttavat aineet voiteessa on taateliöljy joka stimuloi kollageenin muodostumista, mikromerileväuute tehostaa puolestaan pintaverenkiertoa ja tattaröljy ehkäisee turvoitusta. Tapiokajauho-, auringonkukka- ja apinanleipäpuuöljy taas hoitavat ihoa. Tärkkelys mitä ilmeisemmin on se mikä tekee iholle hieman kiristävän fiiliksen mutta se on juuri se mikä tekee tästä oman lempparin. Vähän kuin tukisukkahousut silmäpusseille!

Hinta on 31.90e sokoksella ja mielestäni oikein passeli hinta näin hyvälle tuotteelle. 15ml on pakkauskoko ja omasta mielestä tuote on todella riittoisaa koska pumpun annostelu toimii täydellisesti.

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Olen muutamaan otteeseen kertonut kuinka olen vannoutunut ilmakihartimen käyttäjä ollut jo...no 20 vuotta ainakin. Kuivaan hiukset lähes aina ilmakihartimella, joko suoraksi tai kiharalle.

Nyt sain testiin mielettömän uutuuden BaByliss-merkin Digital Sensorin, eli vaihtopäillä varustetun ilma/harjakihartimen, jolla tekee hetkessäkin kampaukselle ihmeitä. Kihartimeen on 4 päätä, sekä 50mm&40mm pyöröharjat, suoristuspää sekä jännä stailausharja.

Tämä on ihan superhyvä, tällä saa työstettyä sekä kuivaa että kosteaa hiusta nopeasti ja kampaus kestää hyvin parikin päivää kun tekee sen huolellisesti. Olen aiemminkin käyttänyt merkin ilmakihartimia mutta tämä on kyllä kaukana niistä perusmalleista, kaunis sekä tyylikäs kiharrin lämmönsäädöllä sekä rotaatiotoiminnalla (pyöröharjojen kanssa toimii).

Ilmakiharrin käy kaikille, hiusten pituudesta riippumatta kunhan muistaa muutaman seikan! Hiuksia ei aleta muotoilla litimärkänä vaan hiusten annetaan kuivaa lähes kuivaksi (tai kuivataan föönillä) ja vasta sitten aletaan työstää osioittain hiuksia. Muotoilutuotteet kannattaa valita hiustyypin sekä sen mukaan mitä millaista kampausta hakee takaa. Koska kyse on lämpömuotoilusta niin kannattaa valita lämpösuojallisia tuotteita.

Tässä näytän muutamia tapoja käyttää tätä ilmakiharrinta.

Itse en varsinaisesti hiuksia suoristele mutta tällä freesaa todella nopeasti aamulla yön jäljiltä pöllähtäneet hiukset ojennukseen. Tämä suoristuspää on vähän kuin kampa ja suoristusrauta samassa. Käytännössä kampaat hiukset suoraksi ja kiiltäväksi.

Aamulla hiukset monesti on tälläset,vähän joka suuntaan harottavat ja välillä on paikallaan pieni siistiytyminen vaikkei aikaa olisi liiemmin. 

En todellakaan tehnyt siistiä osittelua vaan nostin vain päällimmäisiä hiuksia hieman tieltä pois, suihkasin lämpösuojallista hiuslakkaa ja isoissa osioissa kampasin suoristuspäällä hiukset läpi.

Luonnollisen suora lopputulos syntyi noin viidessä minuutissa. Todella vaivattomasti kiiltävä ja huoliteltu lopputulos.

Pesun jälkeen hius luonnontilassa, ei vielä täysin kuiva eli juuri parhaimmillaan lämpömuotoilulle. Alle laitoin napakan muotovaahdon, tuon unohdetun klassikon. joka on nimenomaan föönin alla paras mahdollinen kun halutaan napakkaa ja kestävää lopputulosta.

Kampaaja työstää hiukset usein kuivaksi föönillä sekä pyöröharjalla ja näin hiukseen saa loistavaa volyymia sekä kauniin kiillon. Kunnolla föönattu hius kestää itsellä 3-4 päivää kuohkeana ja ilmavana. Tällä 50 millisellä pyöröharjalla on helppo työstää hiusta, etenkin kun oppii käyttämään rotaatiotoimintaa.  Itsestään pyörivä pää helpottaa kummasti kun käsin ei itse tarvitse pyörivää liikettä tehdä mutta hyvä osittelu tekee siitä vieläkin helpompaa.

Puolet hiuksista kuivattu, aikamoinen ero!

Lopputulos tällä isomalla pyöröharjapäällä on kuohkea sekä ilmava. Klassinen kuivaus jossa latva pyöristetään sisäänpäin, toimii hyvin kaikissa mitoissa. En viimeistellyt hiuksiani kuvaan, tässä suoraan kuivauksen jälkeen. Tämä on oiva pohja lähteä tupeeraamaan isompaa tukkaa esim.kuivashampoon avulla.

Pienemmällä (40mm) pyöröharjalla taas saa jopa kiharaa hiukseen. Käytin hiuksiin kosteuttavan muotovaahdon ja osittelin hiukset pieniin osiin jonka jälkeen kuivasin hiukset harjan ympärille ja annoin hetken vielä lämmön vaikuttaa osioissa jotta hiukseen sain muotoa.

Tukkaa tuli hetkessä puolet lisää!

Kaunis pehmeä kampaus syntyi nopeasti, ja mahdollista olisi tehdä ihan kiharakin tällä päällä mutta päädyin tähän lempeän luonnolliseen taipuisuuteen tällä kertaa.

Neljäs vaihtopää on viimeistelyyn tarkoitettu harja jolla taikoo vielä hieman kiiltoa sekä ryhtiä hiukseen. Olen tätätkin kuivaan hiukseen käyttänyt pesujen välillä freesaamaan hiusta.

Tämä on todella monipuolinen laite jolla korvaa monta muuta. Törmään aina siihen että ilmakiharrinta pidetään epätrendikkäänä verrattuna muihin tämän hetken muotoilulaitteisiin mutta kyseessä kuitenkin on varma klassikko, jolla taikoo kestävän kampauksen.

Olen saanut kihartimen maahantuojalta.

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Yritän järkeillä kosmetiikkaostokset aina tarpeella ja koitan olla ostamatta liikaa oikeastaan mitään. Aina sillon tällön vastaan tulee kuitenkin jotain näin kaunista!

Lumenen Nordic Nude linjan Northern Lights Blush ja sävy on Petal Blush siis kyseessä. Nimi on moniosainen ja hassu mutta tuote itsessään on upea!

Pakkauksessa tulee kauniiseen rasiaan pakattu poskipuna sekä söpö napakka kabukisivellin.

Poskipuna sävyltään on kauniisti pinkistä persikkaan liukuva. Siveltimellä on helppo ottaa molempia sävyjä erikseen. Sävyn lisäksi tuotteessa on kaunis helmiäisen hohde, ei shimmeriä ei glitteriä vaan upea luonteva hehku tulee kasvoille. 

Jopa pahvipakkaus on niin kaunis, hyvä Lumene! En ikinä ole ollut mikään Lumene-tyttö mutta nyt uutuudet on vastustamattomia, mutta onneksi tuotteiden hinnat pitävät minut maan pinnalla ja en turhia pääse hankkimaan.

Kabukisivellin on laadukas ja pidän siitä että väriä saa kunnolla kasvoille halutessaan. Voin paljastaa tässä kohtaa yhden kauneusmokan johon sorrun yhä uudelleen! Kun olen väsynyt niin laitan aina liikaa poskipunaa, tiedostan asian mutta suti ihan itsestään maalaa nukkeposket. 

Meikkituotteena tämä poskipuna on ihana,laadukas ja helppokäyttöinen. Sävy on todella kaunis ja freesaa hetkessä kasvot. Poskipuna on itelle se must have-meikkituote, muuten omilla kasvoilla ei olisi sävyä ollenkaan.

Sain muuten kesätaivaan ihanasti rasian peilipintaan ikuistettua.

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Sheetmaskit on vähän vieneet mennessään mutta olen kuitenkin ennen kaikkea perinteisen savinaamion ystävä.

Savea on käytetty jo todella kauan ihonhoidossa,teho on hyväksi todettu jo sukupolvien ajan ja itsekin parhaat tulokset olen savinaamioilla saanut. Ihoni on epäpuhdas ja tukkoinen mutta samalla armottoman kuiva, joten oikeanlaisen naamion löytäminen on haastavaa.

Luonnonkosmetiikan saralla jo 50 vuotta toiminut Cattier-Paris oli tätä ennen outo (mutta kiinnostava) merkki ja välillä ihan hävettää kuinka vieras luonnonkosmetiikka on itselle. Minä tukkanörtti en edes ole IKINÄ testannut luonnonkosmetiikkaa hiustenhoidossa.

Cattier-Paris satsaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja tahtoo hyödyntää ne vahingoittamatta luontoa. Luonnonmukaisista aineosista osa on luomuviljelty ilman synteettisiä lannotteita tai torjunta-aineita. Merkin tuotteet ei sisällä geenimuunneltuja raaka-aineita, parafiineja, silikoneja, PEG-yhdisteitä,aluminisuoloja, synteettisiä väri-,hajuste- tai säilöntäaineita. Pakkaukset on valmistettu pääosin kierrätysmatskuista ja suurin osa tuotteista on ilman ulkopakkausta. Tuotteet todellakin on ECOCERTinsä ansainneet! Huh mikä litania,mahtavan valveutunutta toimintaa!

Masque Argile on mutkaton ja helppo savinaamio. Naamio on sekoitus valkoista sekä keltaista savea, se sisältää kosteuttavaa jojobaöljyä sekä piparminttua että geraniumia jotka puhdistavat ja raikastavat ihoa. 

Ennen käyttöä hyvä napakka ravistus, naamiota paksu kerros kasvoille, noin 10 min vaikkari ja jos naamio meinaa kuivahtaa niin suihkauta hieman vettä päälle, jotta naamio pysyy kostena. Lempikasvovesi toimii myös mainiosti tähän tarkoitukseen.

Naamioinnin jälkeen kasvot tuntuvat puhtailta sekä raikkailta,ihohuokoset näyttävät pienemmiltä (tämä on erityisesti se syy miksi juuri savinaamioista pidän) sekä hoitotuotteet oli helppo imeyttää ihoon. Tätä juuri tietynlaista puhtauden tunnetta ei saa sheet maskeilla, ja päädyn taas toteamaan että vanhat konstit on parempia kuin kourallinen uusia.

Tilasin omani NHS.ltä ja harmittaa etten tilannut Cattierin herkän ihon naamiota samalla mutta enköhän kerkeä siihenkin tutustumaan.

Hieman täytyy vielä vertailla pinnalla olevia sheet maskeja näihin perinteisiin. Kertakäyttönaamioista tulee enemmän roskaa sekä ne maksavat enemmän.Tämä 100ml naamio maksoi alle 10e ja luultavasti tästä reilun 10 kertaa itseni naamioin.

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Uusintapostaus parilta viime vuodelta mutta häät on joka kesä yhtä ajankohtaiset.

Hääpäivä on yhtä lailla iso hetki sulhasen elämässä kun morsionkin. Mutta usein sulhasen komistautumisrituaalit on pienemmät kun kauniimman osapuolen mutta ei niitä sovi unohtaa silti.

Hyvissä ajoin:

Mieti miltä haluat näyttää juhlissa, jos haluat tietyn hiustyylin joka vaatii vaikka muutaman lisäsentin kasvattamista, joudut aloittamaan valmistelut ainakin paria kuukautta aikasemmin. Konsultoi parturin kanssa onko tietty tyyli mahdollinen hiuksillesi ja saatko sen itse asettumaan halutulla tavalla. 

Jos häät on kesällä ja rusketut kovasti, pidä niska ja hiusrajat siistinä kesän ajan, jotta suurena päivänä ei ole rusketusrajat rumasti esillä. Sama myös parran ja viiksien kanssa.

Mikäli hiusten värjäys kiinnostaa, kysy ihmeessä parturilta eri vaihtoehtoja. Miesten hiusvärit on kehittyneet harppauksittain ja miehille on perinteisten värien lisäksi pikasävyjä sekä sävyttäviä kiiltokäsittelyitä, joilla olet heti askeleen huolitellumpi.

Muista että parturikäynti hääpäivänäkään ei ole este. Mikä onkaan parempi tapa valmistautua kun hiustenleikkaus päähierontoineen tai amerikkalainen parranajo. Amerikkalainen parranajo on mahtava kokemus kelle tahansa miehelle, mutta jos parrasta ei tahdo luopua, voi sitä käydä vaikka vain trimmaamassa ammattilaisen käsissä. Miehille on huomattavasti vähemmän hemmotteluhoitoja ja parranajo parhaimmillaan on oikeasti rentouttava ja komistava hoito. Vinkkinä myös morsiammille, huomenlahjana annettu lahjakortti vaikka häämatkan jälkeiseen rentoutushetkeen voisi olla paikallaan.

Myös kulmakarvat kannattaa katsoa ojennukseen, ja siinäkin kääntyisin ammattilaisen puoleen. Vaikka suurin osa miehistä ei niin innostu naamakarvojen värjäyksestä, kannattaa kuitenkin muistaa että myös miesten kulmakarvoja ja ripsiä värjätään. Katseeseen tulee yllättävää tehoa ja ei kukaan huomaa että tummat ripset onkin purkista tulleet. Tosin käytännön vinkkinä, testaa kerta pari hyvissä ajoissa että sopiiko ripsienvärjäys silmillesi ettei tuloksena ole punaiset silmät hääpäivänä.

Monella onkin luottovaha tai -geeli käytössä mutta mitä jos kokeilisi ainaisen mattavahan sijaan vaikka kiiltävän tuotteen hääpäivänä. Kiiltävä kampaus tuo tietyn juhlan tunnun ja näyttää kuvissa hyviltä.

Hääpäivää edeltävänä päivänä:

Leikkaa kynnet ja viilaa niitä siistimmän muotoiseksi. Mikäli kädet on kuivat, hoida niitä käsivoiteella ja kiinnitä huomiota myös kynsinauhoihin. Yöksi voi laittaa tuhdimmat voiteet niin aamulla kädet on mukavan käteltävät.

Mikäli kasvojen iho on kuiva, kannattaa se kosteuttaa naamioin tai tehotipoin pehmeäksi ja kuulaaksi. 

Hääpäivänä:

Jos ajat parran itse, tee se aamupalan jälkeen ja kaikessa rauhassa. Razor cut poskessa saattaa varastaa liikaa huomiota itse asialta.

Laita kasvoille kevyt kiiltoa poistava kasvovoide ja kosteuta huulet mattaisella huulirasvalla. 

Benecosin for men only sarjan kosteuttava sekä rauhoittava kasvovoide on loistava kosteuttaja joka ei jätä kasvoja kiiltämään.

Laitat sitten itse hiuksesi tai tekee sen joku toinen, siihen voi käyttää hieman aikaa. Peilaile myös takaa että miellyttäää joka kulmalta. Useinhan se morsio on näihin asioihin puuttumassa joka tapauksessa, mutta oma-alotteisuus ei ole koskaan pahasta.

Paul Mitchellin Mitch-sarjasta löytyy sekä napakat matta-että kiiltotuotteet miehille.

Mikäli parta tai viikset kuuluu osana hääeleganssia, kannattaa niiden kunto katsoa vielä viime hetkellä. Viikset on hyvä olla siistit jo senkin takia että päivään toivottavasti kuuluu pussailua ja morsmaikku ei luultavasti tykkää siitä jos ne on holtittomat patapataa muistuttavat pesäkkeet. Viiksivahat, partaöljyt ja muut groomaustuotteet tekevät naamakarvoista pehmeämmät ja siistimmät. Näihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

Kotimaisen Biozellin Bullet Proof sarjasta löytyy kaikki tarvittava siistiin partaan.

 

 

 

 

Tuotteet on saatu blogin kautta.

Pages