Ladataan...
Alohair

En yleensä innostu sarjoista sarjoina vaan poimin vaan herkut päältä eli yksittäiset lempparituotteet, mutta nyt Loreal on nerokkaasti rakentanut todella toimivan Blondifier linjan! 

Blondifieriin kuuluu kiiltoshampoo, silvershampoo, kosteuttava hoitoaine, korjaava naamio, kiiltoa tuova viimeistelysuihke sekä pigmenttishotteja eri sävyisille blondeille. 

Aloitetaan läpikäynti hiusta korjaavasta sekä kirkastavasta Gloss shampoosta. Shampoo puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti sekä saa hiukset todella kiiltäviksi sekä pehmeiksi. Hiukset tuntuvat hoidetuilta ja ilmavilta ja samalla vaalea hius kirkastuu.

Vaalea hius imee helposti epäsävyjä esim.silvertuotteista ja kirkastava tuotteen käyttö on paikallaan. Shampoo vaahtoaa kivasti, tuoksu on mieto sekä yhdistettynä sarjan hoitoaineeseen ainakin oma hius tuntuu todella hyvinvoivalta. Lorkkua myy tietyt kampaamot mutta myös Sokokset ja Emotionit. Gloss shampoon ovh. on 16.90. 

Keltaisuutta neutraloiva Cool shampoo poistaa hiuksesta hellävaraisesti lämpimiä sävyjä. Ei ole yhtä pigmenttinen kuin esim. Fudgen kulttishampoo mutta ei myöskään kuivata hiusta samalla lailla, kerry hiuksiin samalla lailla eikä tämän kanssa tarvitse pelätä sinistä/vihreää latvaa. Tässäkin toki pigmenttiä riittää ja omaan tummanvaaleaan hiukseen tällä tulee kaunis sävy. Todella kiva koostumus, täyteläinen mutta helposti levittyvä. Silvertuotteissa on erityisen tärkeää se että tuotteen saa vaivatta koko hiukseen kotioloissa niin että lopputulos on tasainen. Itsellä on tuhat kertaa raidoitettu hius eli rakenne-erot hiuksessa on isot ja kaikista kuivimpaan latvaan kaikki sävyttävä helposti tarraa ensimmäisenä, tehden lopputuloksesta läikikkään. Silvershampoot monesti myös kuivattavat hiusta mutta tämä ei sitä tee. Oikein mainio sävy, hoitoteho hyvä sekä levittyvyys erinomainen! Tämän ovh 16.90e.

Siis tämä Blondifier hoitsikka on loistava! Kerkesin verrata tätä jo Olaplexin hoitoaineeseen hoito-ja selvitysteholtaan. Hoitoaine selvittää siis hiusta todella hyvin sekä tekee siitä unelmapehmeän. Tämä hoitoaine kosteuttaa hyvin ja sarjan naamio taas korjaa hiusta eli yhdessä käytettynä loistoduo. Tämän ovh 19.90e. 

Blondifier naamio ravitsee sekä hoitaa tehokkaasti hiusta ja jaksan aina paasata siitä kuinka käsitelty, erityisesti vaalennettu hius tarvitsee pääasiassa kosteutta mutta myös rakennepaikkausta. Itse suosittelisin tämän sarjan hoitoaineen käyttöä joka pesun yhteydessä ja kerran kahteen viikkoon naamion. Tai jos hius on todella hauras niin naamio voi olla paikallaan jopa kerran viikkoon. Ovh 24.30e

Sarjassa on myös kevyt hoitava sekä kiiltoa tuova Blonde Bestie hiussuihke. Suihke tekee hiuksen todella pehmeäksi sekä tuntuu tasoittavan rakenne-eron tuntua hiuksissa. Oma vaalea hius, erityisesti latva on todella kiilloton ollut nyt tänä talvena joten kiilto on kaivettava pullosta. Olen päivän /tai pari vanhaan kampaukseen lisännyt tuotteen niin että suihkasen tuotteen käsiin ja vien sitä kautta hiukseen. Hienojakoinen suihke on todella helppo saada tasasesti hiukseen. Ovh 19.90e. 

Sarjassa on myös ammattikäyttöön tarkoitetut väritiivisteet, joilla kampaamoissa saadaan sävy räätälöityä käyttäjälleen tehohoidon muodossa. Itse sain testiin sun-kissed blonde sävyn, sen lisäksi on cool blonde sekä warm blonde sävyt. 

Tosiaan, hyvin mietitty kokonaisuus tuotteita joista varmasti hyötyy yksittäinkin käytettynä mutta sarjana erityisen onnistunut. Olen tovin näitä käyttänyt ja olen tykännyt kovasti. Mulla on ollut pitkä tauko Lorealista ja brändistä hieman tylsä mielikuva hiustuotteiden saralta, joten hauska huomata olevansa väärässä. Siinä missä moni haluaa olla aina oikeassa niin minä taas tykkään kun joku osoittaa ennakkoluulot vääriksi!

 

Tuotteet saatu pr-näytteenä

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Monelle kampaus on yksi isoimpia asioita hääpäivänä ja sen miettiminen alkaa usein hyvissä ajoin.

Kokoan kampaajan näkökulmasta vinkkejä onnistuneeseen hääkampaukseen.

Hyvissä ajoin:

Aloita fiilistelemällä kuvia, netti ja lehdet on pulloillaan kuvia joista hakea inspiraatiota. Keskity kuitenkin kuvissa kampaukseen, älä kokonaiskuvaan. Helposti kaunis malli ja stailattu ympäristö tekee perusnutturankin kiinnostavammaksi. Muhkeat nutturat ja valtavat kiharapehkot on monesti lisätukan ansiota, joten vaikka oma hius ei olisi paksu ja tuuhea, on aina mahdollisuus vähän huijata. 

Jos häissä on teema, koita mätsätä ajatus kampauksesta teemaan.  

Harkitse mahdollisen hunnun tai koristeen paikka. Älä jämähdä yhteen ajatukseen vaan kokeile niitä ideoita mitkä päähän pälkähtää, joskus paras lopputulos syntyy vahingon kautta.Näytä koriste kampaajalle ja myös kuva puvusta on hyvä vilauttaa tukkataikurillesi.

Vaikka hääkampauksen tekijä (luottokampaajasi) olisi selvillä, teetä koekampaus. Henkilö kuka tekee hiuksiisi maailman mageimmat värit ja leikkaa niin ettei ikinä ole bad hair day, ei välttämättä ole se kuka osaa tehdä sen elämäsi tärkeimmän kampauksen. Jokainen kampaaja on kuitenkin vain ihminen ja monilla on selkeä osaamisalue. 

Ota kampaajan vinkit vastaan kampauksesta, väristä sekä hoitotuotteista. Myös hyvissä ajoin hankittu pidennys/tuuhennustukka kannattaa näyttää kampaajalle väriä miettiessä. 

Muista että koekampaus on usein linjojen ja muotojen hakemista, ei kopio varsinaisesta kampauksesta.

Lähempänä hääpäivää:

Todennäköisesti olet selannut tuhat häälehteä tässä kohtaa ja miettinyt onko valitsemasi kampaus sittenkään paras, eli jos muutat mieltäsi niin konsultoi kampaajaa asiasta. Älä jätä asiaa hääpäivän aamuun. Muista että on ok muuttaa mieltä. Kommunikointi kampaajan kanssa helpottaa oikeaan lopputulokseen pääsyä kummasti.

Jos värjäytät hiukset, keskustele siitäkin kampaajan kanssa että missä kohtaa se on hyvä tehdä. Itse neuvon usein että n. viikkoa ennen h-hetkeä, jotta kerkeät ainakin kerran pestä hiukset itse. 

Jos tahdot että hiuksesi pestään kampaamossa ennen kampausta, muista sanoa se kampaajalle aikaa varatessa. Ja ota selvää myös kuinka kampaaja haluaa että tulet kampaamoon hääpäivänä, hiukset kuivina vai kosteana. Kampaajalla usein on tiukka aikataulu ja se että jos kampaaja joutuu tekemään jotain mitä ei ole sovitettu aikatauluun, on se jostain pois. Kysy myös mitä hoitotuotteita tulisi käyttää kampauksen alle. Esim.liukas hius ei jaksa pitää kiharaa kunnolla jos sitä on hoidettu esim. öljyhoidoin ja karhea luonnonkihara ei välttämättä taivu sileään nutturaan jos hoitoaine on unohdettu.

Hääpäivänä:

Pukeudu paitaan joka on helppo saada pois niin ettei kampaus kärsi. 

Jos on sateen mahdollisuus, ota sateenvarjo mukaan vaikka liikkuisit ulkona vain pieniä matkoja. 

Vaikka perhoset täyttäisi mahan ja ruoka ei maistu, varaa jotain sellasta minkä tiedät maistuvan aina ja pidä huoli siitä ettei verensokeri tipu. Kärttyisyys ja hermostuneisuus tarttuu ja kampauksessa olo voi olla kammattavalle ja kampaajalle hermoja raastava tilanne. 

Jos jokin pinni tai muu painaa päätä, sano kampaajallesi siitä. Jos jokin tuntuu epämiellyttävältä, saa sen korjattua.

Pyydä kampaajalta muutama pinni ja hengetön mukaan hätävaraksi ja ota pieni lakkapullo mukaan kaiken varalta. 

 

Siinä kohtaa kun lähdet kampaajalta on fiilis on toivottavasti jännittynyt, ihana ja täynnä rakkautta ja voit unohtaa hiuksista murehtimisen.

Lue myös: sulhasen valmistautuminen isoon päivään

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

 

Mun eka Jolie Box on täällä! Jolie Boxin idea on että vastaanottaja saa aina ajankohtaista luonnonkosmetiikkaa. Boxissa on 4-6 tuotetta joista ainakin 2 on täysikokoista ja osa matka-ja näytekokoja. Tuotteet on valittu niin että ne käyvät kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille. Boxin tuotteet eivät välttämättä ole Jolien valikoimaa mutta tarkoin valittuja tuotteita kaikki. 

Nyt on yllätysboxi niin onnistunut kun olla ja voi! Jokainen tuote on itseä kiinnostava ja boxissa oli 2 tuotetta mitkä olin aikonut hankkia lähitulevaisuudessa, joten nyt meni niin nappiin etten parempaa ois osannut kuvitella.

Helmikuun boxissa teemana vielä on ihon anti-stress, ja sattumoisin olen ollut hyvin stressaantunut jo tovin joka on näkynyt ihossa viimeisen viikon aikana enemmän kun koskaan aiemmin. Iho on ollut kuiva, samea sekä jopa näppylöitä on tullut. 

Kotimainen (ihanasti nimetty) Murumuru on merkkinä kiehtova ja juuri tämän c-vitamiiniseerumin olin ajatellut ostaa kun edelliset on käytetty, ihana yllätys kun se boxista paljastui. C-vitamiiniseerumi on tarkoitettu väsyneen ihon boostaamiseen, tuoden hipiälle hehkua ja energiaa. Seerumi on tarkoitettu käytettäväksi kuurina aamuin illoin pullon loppumiseen saakka. Seerumissa on kaurauutetta joka mm.suojaa ja rauhoittaa ihoa sekä hyaluronihappoa tuomaan iholle kosteutta sekä c-vitamiini on tehokas antioksidantti sekä tuo iholle heleyttä. 

Vaikka edellisiä seerumeita on jäljellä niin en malttanut olla testaamatta tätä! Seerumissa on ihana raikas tuoksu, koostumus imeytyy nopeasti sekä iho tuntuu kosteutetulta jo parin päivän testailun jälkeen. Palaan tarkempiin tuloksiin myöhemmin! (En löytänyt Jolien sivuilta tätä, mutta muualla tämän hinta on n. 25e.)

Naturativin ruusuvesi on myös mieleeni, jokuhan saattaa muistaa että olen hulluna sekä ruusuun että kosteuttaviin kasvovesiin! Ruusuvesi kosteuttaa, rauhoittaa sekä virkistää ihoa. Ruusuvesi on myös mainio ihon freesaaja ennen meikkiä sekä meikin päällä kiinnityssuihkeena. Tätäkin oli pakko testata heti, aivan ihana tuote! Napakka suihke tulee pullosta ja tuoksu on aivan mieletön! Iho tuntuma on kosteutettu ja ruusuvesi on ihana kantaa mukana ja freesata sillä iho (ja mieli) kesken päivän. Tätäkään en Jolien verkkokaupasta löytänyt mutta ovh on noin kympin luokkaa. 

Luviallyn Organic Lip Balm Cool Mint oli toinen ostoslistallani ollut tuote. Luvially on myös Suomalainen brändi jonka tuotteet kehitellään sekä valmistetaan Suomessa. Raikkaan (mutta miedon) minttuinen huulivoide on pakattu kauniiseen kartonkiseen hylsyyn ja valmistettu kotimaisesta mehiläisvahasta sekä sisältää kaakao-,manteli-, hamppu-, avokado-, sekä jojobaöljyä. 

Huulilla miellyttävän viileän tuntuinen voide toimii hyvin myös ihon kuiviin kohtiin esim.kynsinauhoille ja kyynärpäille. Koostumus on sellainen huulilla liukas mutta tästä tykkään silti, ja huulille jää kaunis satiininen kiilto. Tämäkään ei ollut Jolien valikoimissa mutta googlailemalla hinnaksi löytyi 12.90e.

Turblissin bioaktiivinen turvenaamio sisältää mm.lipidejä, rikkiä, fytoravinteita sekä aminohappoja. Naamio lupaa palauttaa ihon kimmoisuuden sekä normaalin toiminnan. Naamion vaikutusaika on max. 10 minuuttia, mutta herkälle iholle ajan voi puolittaa. En vielä ole naamiota testannut mutta kiinnostava tämäkin on. Tälle pussukalle en löytänyt hintaa mistään. 

Absolutionin La Creme Riche on tehohoito pintakuivuuteen, ja La Creme du Soir on korjaava ja uudistava yövoide. Molemmat tuntui iholla miellyttäviltä ja kiinnostuin heti brändistä. 

Tämä boxi oli täysosuma, ja palautti taas intoni yllätysboxeihin. JolieBoxia saa tilattua joko 3 kuukautta hintaan 79e tai 6 kuukauden pätkän 139eurolla eli yksittäisen boxin hinta määräytyy tilausjakson mukaan. 

Itse sain boxin pr-näytteenä

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Organic shop on mulle hyvinkin tuttu merkki mutta sain Ruohonjuurelta testiin tuotteita, joita en ollut aiemmin testannut joten päätin esitellä teillekin pari uutta tuttavuutta. 

Merkkihän on tuttu upeista tuoksuistaan sekä todella edullisista hinnoistaan. Reilulla kympillä saa tämän satsin jolla kuorii kropan, kosteuttaa vartalon ja hoitaa hiukset tehokkaasti. 

 

Organic rasberry & sugar body scrub tuoksuu ihanan vadelmaiselle, se täytyy heti alkuun todeta!

Täyteläinen ja paksu koostumus on todella tehokas ja liukuu iholla miellyttävästi. Kuorinta on tehokas mutta koostumus hellävarainen koska sokerihan sulaa aika nopeasti pois eli ihoa tällä ei saa rikki raastettua.

Olen näitä Organic Shopin kuorintoja useita käyttänyt koska tämä koostumus on aivan paras  mielestäni. Tämä on helppo käyttää suihkussa, vaikkakin täytyy sanoa ettei pakkausmuoto ole ihan oma lempparini. Vartaloa kuoriessa monesti joutuu ottamaan tuotetta lisää jossain kohtaa ja purkkiin livahtaa vettä helposti. Mutta toisaalta taas tuotetta on helppo kouraista sopiva määrä kerralla. Tämän hinta  5.50e.

Organic lotus & 5 ois body cream on kevyt ja nopeasti imeytyvä vartalovoide. Esikkoöljyä, jojobaöljyä, amaranttiöljyä, manteliöljyä sekä sheavoita sisältävä voide kosteuttaa kivasti ja jättää vienon tuoksun iholle. Helposti levittyvä ja riittoisa tuote on kiva luonnonkosmetiikan perusvoide jota ei todellakaan ole hinnalla (3.90e) pilattu. 

Oon just se tyyppi kuka on 35vuotta laiminlyönyt kropan rasvailun mutta kyllähän se hyvinvoiva iho on kivemman tuntuinen asua sekä koskea. 

Organic avocado&honey hiusnaamio on todella hyvä löytö, väittäisin että hintaluokkansa ylivoimaisesti parhaimpia(tällä hetkellä näyttäisi olevan 3.50e). Hyvä hoitoteho, kaunis kiilto ja tarpeeksi lyhyt 2-3 minuutin vaikutusaika tekee tästä kiireisen (tai malttamattoman) hiustenhoitajan luottotuotteen. Vaikka naamio hoitaa kivasti niin on kuitenkin aika kevyt eikä tee hiuksia raskaan tuntuiseksi.

Olen muuten jo pari vuotta sitten kirjoittanut tämän merkin toisestakin hiusnaamiosta Organic fig&almondista

Hinnat on otettu Ruohonjuuren nettisivuilta. 

Tuotteet saatu pr-näytteenä. 

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

 

Joicon K-PAK sarjasta löytyy useita loistotuotteita vahingoittuneelle hiukselle ja löysin itselle täydellisen naamion! 

Revitaluxe on rakennepaikkaava tehohoito, joka myös kosteuttaa tehokkaasti. Oma hius on paksu, karkea sekä helposti katkeaa latvasta, erityisesti niinä vuodenaikoina kun joutuu kohtaamaan äärimmäistä säänvaihtelua. Kova ja kuiva hius on haastava hoidettava koska rakennepaikkaava rakentaa hiusta vahvemmaksi, joka tarkoittaa sitä et hius kovettuu ja näinollen hius myös katkeaa helpommin jollei se saa myös hyvää kosteutta. Kosteuttavat tuotteet tekevät hiuksesta elastisen sekä helposti muotoiltavan. Joskus muuten ihan tuo kosteusköyhyys on syy siihen ettei leikkaus laskeudu kauniisti tai hiusta ei saa laitettua raudoillakaan mieleiseksi. 

Revitaluxessa on täyteläinen koostumus sekä juuri oikeassa suhteessa tehokosteutusta että rakennepaikkaavuutta ja tämä sopii hyvin kaikille käsitellyille hiuksille loistavasti. Itse olen käyttänyt tätä kerran viikossa hiustenpesun  yhteydessä noin 5min vaikutusajan ja hiuksissa näkyy vaikutus kerta kerran jälkeen ja hiukset näyttävät sekä tuntuvat paremmilta.

Paksu koostumus on helppo viedä juuri sinne kuivimpaan latvaan missä rakennepaikkausta tarvitaan. Mun oma niksi on laittaa pesty hius ponnarille ja tehohoito ponnariosaan. Näin ei hoito mene turhaan tyvialueelle.

Joicolle tyypillisesti mieto tuoksu tuotteessa joka on erityisesti talvella kiva juttu. Joico on luksussarja mutta tässä tehohoidossa on erityisesen luksusfiilis ja hoidon tulos on heti havaittavissa. Hintaa 150ml purkille on 29e mutta koostumus on todella riittoisaa.

Saatu maahantuojalta testiin

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Pääsin osallistumaan kauneusbloggaajien meikkihaasteeseen, jossa oli tällä kertaa teemana ystävänpäivä.

Blinger shimmer blogin Mira oli idean äiti ja sai meille Foodie.fin sponsoroimaan haasteeseen Makeup Revolutionin söpöt Kisu-paletit, jotka on muuten helmi-maaliskuussa saatavilla Prismoista. Makeup Revolution on tunnettu edullisuudestaan sekä loistavista pigmenteistaan. Itselle nämä luomivärit on olleet ihan vieraita tähän saakka, tai itseasiassa koko merkki on tuntematonta maaperää mutta eiköhän me vielä tutustuta paremmin brändin kanssa. 

Söpö paletti on hauskasti nimetty Kisuksi ja sisältää 16 luomiväriä ja 2 highlighteria. Sävyistä osa on tälläselle tylsälle meikkaajalle jopa hurjia ja päädyin taas (tylsästi) jäämään mukavuusalueelleni. 

Vaikka manasin tylsäksi jo meikkini niin ideahan näissä haasteissa on tehdä oman näköinen meikki niin tottakai hain itselle tyypillisiä sävyjä ja pääpaino meikissä oli kuulaassa ihossa ja vihreiden silmieni maltillisessa korostamisessa.

Käytin silmämeikissä sävyjä cookie dough, 1991, ivy ja rose gold. Kasvoilla käytin khaleesi korostusväriä joka onkin aika ihana! 

Mitä enemmän ikää tulee niin sitä enemmän korostuu meikkauksessa ihon merkitys ja koitan aina saada meikkipohjasta mahdollisimman kuulaan, heleän sekä raikkaan. No kuvien ottohetkellä takana oli 1.5 viikkoa valvottuja öitä koska taas oltiin kipeenä tyttären kanssa joten piti laittaa meikkituotteet todelliseen testiin. Väsymys vähän paistaa kasvoilta kuvissa mutta en tiedä tuleeko elämässäni enää ikinä hetkeä etten olisi väsynyt, joten en jäänyt sitä odottelemaan. 

Käytin highlighteria poskilla, otsalla, leuassa sekä amorin kaaren yllä. Lämmin khaleesi sopii ihonsävyyni kauniisti ja tuo iholle luontevaa hehkua discopalloefektin sijaan. 

Meikki on raikas, rento ja ei liikaa korosta silmien epäsymmetrisyyttä, minullahan tuo toinen luomi laskeutuu aika raskaasti. Tämä on iso syy siihen miksen luomiväreillä revittele! 

Kisu palettina kiehtoo ja koitan saada sillä jonkin näyttävän meikin aikaan tässä kevään aikana. Paletissa on kiva kattaus sävyjä joita tahtoisin oppia käyttämään. Olen muuten onneton kuvaamaan silmämeikkejä, sitäkin koitan jatkossa treenata! 

Tällä viikolla kanssani haasteeseen osallistuu Maria Glow, MaittaLy, Strokes Of Color , MissAria, RiaGomez, Pakolliset tai ainakin melkein, HannaJulia ja Be Beauty Or Creepy.

Viime viikolla meikkinsä julkaisi haasteen toinen poppoo johon kuului Blinger shimmer, HennaV, Meikkimonsterin maailma, Meikkiholisti, CharlottaEve, Makeup By Eija Nordlund, Dioriina ja Hannamaria.

Ihania erilaisia toteutuksia löytyy ja jännityksellä odotan mitä oma ryhmä saa aikaan! 

Ladataan...

Pages