2-3kk kuulumiset

Huh. Enpä oo pitkään aikaan kirjoitellut tänne mitään. Nykyään Benjamin tarvitsee enemmän virikkeitä ja on oppinut niin paljon uutta, että aika menee hänen kanssa seurustellessa ja ihmetellessä, eikä ole tullut pahemmin tietokonetta availtua.

Nyt kuitenkin Benjamin on jo yöunilla, joten ajattelin tulla kertomaan meidän kuulumisia. 

Benjamin sai n. kuukausi sitten 2kk rotarokotteen. Siitä tuli aikamoiset oireet ja vatsanväänteitä oli seuraavat kaksi viikkoa. Nyt alkoi vihdoin tasottumaan, mutta eilen saatiin 3kk rokotteet jossa rota sekä piikkirokotukset. Ainakaan toistaiseksi ei oo tullut yhtä pahoja oireita kun viimeksi. <3 

Olen ottanut tavaksi ottaa joka kuukausi kuvan Benjaminista. On ihana seurata hänen kasvua myös kuvista ja haluan tehdä Benjaminille ” My first year-taulun”. 

Mutta mitäs meillä on opittu tämän parin kuukauden aikana ? 

- Benjamin hymyilee paljon ja naureskeleekin jo ääneen.

- Benjamin ”vastailee” kun hänelle juttelee ”jokeltelemalla”.

- Benjamin kääntyy selältä vatsalle ja vatsalta selälleen.

- Benjamin tarttuu esineisiin ja vie niitä suuhun. Myös nyrkki on suussa kokoajan. 

Meillä on rytmikin jo hieman säännöllistynyt. Päiväunet nukutaan aikalailla samoihin aikoihin joka päivä, vaikkakin joskus niitä ei nukuta ollenkaan. Aamusin herätään poikkeuksetta 6-7 aikaan ja yöunille käydään 19-21 välissä. 

Benjamin on todella nauravainen, hymyileväinen ja tyytyväinen poika. On niin ihana seurata kun oma lapsi kasvaa ja kehittyy. 

Yritän skarpata tämän blogin kanssa. Ja muuten ensi vauva-lehden numerossa on tehty juttu minun synnytyspelosta. Lehti ilmestyy kauppoihin vissiinkin tämän kuun puolivälissä. Joten jos synnytyspelkoasiat kiinnostaa niin kannattaa ostaa Vauva-lehden ensi numero. Voisin tehdä tästä lehtihaastattelu keissistä oman postauksen seuraavaksi. 

- Piia- 

 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.