5 random faktaa minusta -miten vältän torkuttamasta aamuisin?

anna_kuva_1.jpg

 

1. Olen aika Hulda huoleton. Huitelen menemään vähän sinne sun tänne. Jos en kunnolla keskity tekemiseeni, saattaa hommat levähtää jopa käsiin. Joten joudun usein käydä itseni kanssa rakentavaa keskustelua siitä, mihin asioihin keskittyä oikein tarkasti. Muistini on aika heikko, ja joudun käyttämään paljon muistiinpanoja niin työssä, kuin vapaa-ajalla. Tämä ei ole vitsi, kun sanon että muistini meni kun sain lapsen, nimittäin niin siinä vain kävi. 😀 Ennen Samuelin syntymää, en juurikaan edes käyttänyt kalenteria kun muistin kaikki tapaamiset joita sovin. Nyt tämä kuulostaa aivan utopiselta ajatukselta.

2. Jos päätän jotain, se myös pitää. Olen vanhemmiten alkanut olla aika päättäväinen tyyppi. Nuorempana tein päätöksiä, jotka eivät lopulta oikein pitäneetkään, enkä oikeastaan panostanut niihin. Nykyään päätän asioita, jotka oikeasti ovat merkityksellisiä, ja joihin olen oikeasti valmis panostamaan. Ja niin myös teen. Toivon, ettei tämä kehitys ole jatkuvaa, sillä en haluaisi päätyä olemaan jääräpäinen vanha nainen! 😀

3. Ennen kuin nousen sängystä aamuisin, luen puhelimella sähköpostin, Whatsappin, Instagramin ja Facebookin. Se on vain jäänyt tavaksi, ja näin saan itseni hereille enkä jää torkuttamaan. 

4. Niin ironista kuin se onkin, olen näin suurimmillani tajunnut vihdoin kehoni arvon. Siksi tämä kehopositiivisuus on minulle niin tärkeää ja ajankohtaista, ja haluaisin vain tartuttaa sitä muihin ihmisiin, tiedän että he voisivat olla onnellisempia omassa elämässään, kun ajattelisivat itsestään positiivisesti. Toivon että he ymmärtäisivät myöskin saman kuin minä, ettei se kehon arvo ole sidottuna painoindeksiin tai kauneusihanteisiin.

5. Jos jollekin sattuu jotain, se olen yleensä minä. Niin hyvässä kuin huonossa valitettavasti. Olen koittanut miettiä tätä, että olenko oikeasti vain niin tohelo, mutta monet asiat ovat sellaisia, etten juurikaan olisi voinut vaikuttaa tapahtuneeseen. Onneksi tosiaan se toimii myös toisin päin, ja minulle tapahtuu myös niitä hyviä asioita taatusti yhtä paljon. <3 

-Anna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *