Viikonloppu Järvisydämessä 1/2

 

Minä saavuin Järvisydämen https://www.jarvisydan.com/fi upeisiin maisemiin perjantaina alku iltapäivästä. Ensinnäkin näky oli satumainen; lasi-igluja, valtava hirsinen hotelli, house boatseja, isoja näyttäviä hirsimökkejä, sekä upea järvikylpylä. Tuli sellainen olo että haluaa vain mennä joka paikkaan fiilistelemään ja eihän aika riitä mitenkään! Menin ensimmäisenä etsimään vessan pitkän automatkan jäljiltä ja kauneus jatkui siellä; törmäsin nimittäin Alina Voronkovaan ja Eevi Ihalaiseen. Suu loksahti varmaan auki, enkä saanut sanaa suustani. Upeat mimmit onneksi saivat. 😀 Esiteltiin itsemme ja tuli  ilmi että he ovat meitä tsemppaamassa, mikä voisi olla parempaa! <3 No, lopulta pääsin kyllä paikkaa fiilistelemään paljon, mutta tarpeeksi en paikasta saanut, sinne on PAKKO päästä uudelleen. Aivan upea paikka.

jarvisydan_3.jpg

Lasi-iglut ovat upeita. Kuva lainattu https://www.jarvisydan.com/fi

jarvisydan_1.jpg

Majoitusvaihtoehdot ovat loputtomia, tässä hotellin yksi kauniista huoneista, kuva lainattu https://www.jarvisydan.com/fi

Saavuttuani paikalle, alkoikin jo kuhina meikistä ja hiuksista ja niitä siinä laiteltiin, juteltiin tyttöjen kanssa, heitä oli ollut jo ikävä tässä välissä. Pian tuli jo minun vuoroni ja minut meikkasi ihana Heidi Kämppi upeilla Pretty by Flormarin meikeillä. Meikistä tuli juuri sopivan utuisa alusvaatekuvaukseen. Pyysin punaisia huulia, ja ne sain. Olin valinnut kuvaukseen kaksi alusvaatesettiä Chengelta, sillä en osannut päättää. Lopulta paikan päällä minulle tuli rohkeampi fiilis, ja tuntui että on tarkoitettu että menen punasella, ja sen tein. Juho Tirkkonen kuvaajana hoiti homman ammatillisen hyvin ja uskon että tuli ihan katseen kestäviä kuvia! Changen mallisto oli täydellinen meidän erilaisille kehoille. En malta odottaa että näen koko kymmenikön kuvat. Voin kertoa että sellaisia kissoja on tiedossa että oksat pois. Saimme vielä uudelta Dress like Marielta uudet sponsorimekot, ja ne kuvattiin siinä samassa.

tytotjuho.jpeg

Siinä meidän kymmenikkö taas upeina uusissa mekoissa. Kuva Juho Tirkkonen

jarvisydanpuhelin34.jpegOdotan niin että Juhon ottamat kuvat tulevat, ensi viikolla ne julkaistaan! Teen alusvaatekuvauksesta vielä oman postauksensa.

Kuvauksen jälkeen, meillä oli ihana Sunnevan pitämä luento hyvinvoinnista ja onnellisuudesta. Hän sanoikin että meidän positiiviselle porukalle jutut olivat varmaan itsestään selviä, mutta niitä on hyvä käydä välillä porukalla ääneen, ja se todellakin kannatti. Mietin tänään vielä kotimatkallakin Sunnevan sanoja ja pohdintojamme ryhmänä. Voit oikeasti päättää, käännätkö asiat positiivisiksi, vai negatiivisiksi, ja vellot niissä seuraavat vuodet. Se on valintakysymys oletko tänään hyvällä tuulella. Minä allekirjoitin kaiken. Puheessa oli paljon samaa minun edellisen postaukseni kanssa.

jarvisydanpuhelin_marie.jpeg

Mekko saatu yhteistyönä Dress like Marie yritykseltä.

Sen jälkeen lähdettiin illalliselle, minä Dress like Marielta saamassani mekossa, sillä en ehtinyt käydä sitä vaihtamassa ja se oli todella kivakin. Illallinen oli upea, ja tarjottu upeassa hirsiravintolassa tunnelmallisesti. Ruoka oli aivan taivaallista. Moni jotka ei syö sieniä, ylistivät heidän alkuruokana tarjottua metsäsienikeittoaan! Minä valitsin pääruoaksi kalaa, päivän kalana oli haukea, ja epäröin vähän, mutta todellakin kannatti! Jälkiruokasi vielä creme brulé niin oli tämä plussa missi tyytyväinen. Ruokiin kuului toki asianmukaiset viinit juomina.

jarvisydanpuhelin7.jpeg

Aivan taivaallista keittoa!

jarvisydanpuhelin56.jpeg

Eikä ollenkaan hullumpaa haukea.

alina.jpeg

Alina oli juuri niin ihana kuin olin ajatellutkin. <3

Ilta jatkui vielä hetken, sillä Kasmir teki siinä sound chekkiään, totesin että kyllähän se on jäätävä katsomaan. Osa tytöistä lähti jo nukkumaan tässä kohtaa. Meille jäi kuitenkin upea porukka keikalle, ja siellä laulettiin, tanssittiin ja taatusti naurettiin. Sitten olikin pakko lähteä kipittämään mökille, päivä painoi jo, ja uni tuli varmasti kolmessa sekunnissa kun pää painui tyynyyn. Uskomaton päivä, uskomattomissa maisemissa. Kisaan todellakin kannatti osallistua, olen löytänyt itsestäni ihan uuden puolen. Taas vähän itsevarmemman, vahvemman Annan.

jarvisydanpuhelin_3.jpeg

<3

jarvisydanpuhelin8.jpeg

Oli pakko käydä pyytämässä fanikuva Kasmirin kanssa. Hän suostui oikein mielellään.

jarvisydanpuhelin6.jpeg

Pahoittelen taas kuvien laatua. Nyt tämä neiti lähtee pian kameraostoksille, olisi ihana ottaa taas upeita kuvia!

Tarina seuraavasta päivästä tulee toisessa osassa.

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *