Ladataan...
anna k.

Hei kaikki!

Olen pitänyt blogia täällä Lilyssä nyt vajaat neljä vuotta. Aloitin blogin vähän vahingossa, enkä todellakaan ajatellut, että vielä monen vuoden jälkeenkin se olisi yhä pystyssä. Lilyn blogipohja oli kuitenkin helppo omaksua, ja niin vaan valokuvien ja joskus myös ajatustenkin jakaminen vei mukanaan. Olen myös tutustunut blogin välityksellä tosi kivoihin ihmisiin, joita olisi joskus kiva tavata myös ihan oikeastikin. Kiitos etenkin Mia K., Aisha ja Nettanen kaikista ihanista kommenteista, ja tietysti kaikki te muut ystävät, tutut ja tuntemattomat, jotka olette käyneet täällä lukemassa juttujani ja välillä kommentoimassakin.

En ollut ajatellut lähteä Lilystä ihan hetkeen mihinkään. Hiljattain avautui kuitenkin uusi Kaakkois-Suomen alueelle keskittynyt blogiportaali Starbox, jonne aika ex tempore lähetin hakemuksen. Nyt keväällä minulla ei koulun vuoksi ollut oikein aikaa kirjoitella tänne kovin usein, mutta ehdin kuitenkin vähän pohdiskella blogin tulevaisuutta. Ajatus pienestä muutoksesta alkoi sittenkin tuntua hyvältä. Lily on näiden vuosien aikana kasvanut jo niin suureksi, että kaipaan ympärilleni vähän enemmän tilaa. Ja muutoksista puheenollen, ajattelin keksiä uudelle blogille oman nimeni sijasta jonkun ihan muun nimen. Todella pitkän pohdinnan jälkeen nimeksi valikoitui Niittykukkia. Mielestäni se kuulostaa kivalta ja näyttää kirjoitettunakin hyvältä, enkä ainakaan löytänyt sen nimistä blogia keltään toiselta (tämä olikin se vaikein kriteeri nimen pohdinnassa, kun kaikki ideani olivat jo käytössä!).

Tätä blogia en aio poistaa, onhan täällä monen vuoden jutut tallessa. Varmasti käyn Lilyssä vielä lukemassa ja kommentoimassa muiden juttuja, eli en ole kokonaan Lilyä hylkäämässä. Tietysti toivon, että  tekin löydätte uuteen blogiini aina silloin tällöin. :) Niittykukkiin löydät klikkaamalla postauksen kuvaa tai tätä linkkiä:

http://starbox.fi/niittykukkia

Kiitos Lily kaikesta<3

// My blog has moved, you can find the new one by clicking the link above! :)

Ladataan...
anna k.

Minulla on ollut parina viime vuonna jostain syystä aika hyvä arpaonni. Hannuhanhimainen tuuri vei minut tänään Kymin Huvilaan brunssille. Kymin Huvila järjesti brunssin yhteistyössä In the Middle -blogin Niinan ja Anna mun treenaa -blogin Annan kanssa, itse voitin paikan Niinan blogin kautta. 

Brunssimahdollisuudet Kouvolassa taitavat olla yleisesti ottaen aika heikot, enkä ole tainnut edes koskaan käydä brunssilla (jep..), joten siksikin oli kiva päästä mukaan. Toisekseen, en ole tiennyt, että ihan lähistöllä on tällainen kaunis paikka, josta saa arkisin myös lounasta. Kolmanneksi, välillä on mukava tehdä jotain arjesta poikkeavaa, kuten vaikka lähteä syömään oikeastaan ihan vieraiden ihmisten kanssa. Aiemmin olin tavannut ainoastaan Niinan, ja hänetkin vain kerran. Kun tapaan uusia ihmisiä, en välttämättä ole aluksi se puheliain (oikeastaan kaukana siitä), mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö viihtyisi. Ainakin tänään oli oikein mukavaa!

Päivän menu oli piristävä, tarjolla oli salaatteja, juustoja, nokkosmunakasrullaa, tuorepuuroa, raakakakkua ym. Näin allergia-aikaan reagoin vähän johonkin ruoka-aineeseen, löytyisiköhän syyllinen villiyrttisalaatista, ananaksesta vai mistä, sitä en tiedä, mutta onneksi nämä ristikkäisallergiat eivät ole minulla yleensä kovin pahoja.

Raakakakku oli PureFactoryn luomus, hyvää oli! Kerran olen tainnut yrittää itse tehdä raakakakkua, ja sanotaanko, että yritykseksi jäi. Ei nimittäin mennyt ihan nappiin se kakku!

Näitä kuvia kun katselee niin tulee mieleen, että Huvilalla saisi varmaankin järjestettyä aika ihanat häät tai jotkut muut juhlat. Miljöö on sisällä aika kohdillaan ja ulkoakin löytyy kivoja maisemia, jos vaan jätetään yksi tehdas huomiotta.

                                                                                                                           Kuva: Anna Huhtilainen

Täytyy joskus testata vielä Huvilan arkilounas, mutta uskallan suositella paikkaa jo nyt. Tämän enempää kuvia en ottanut, mutta ehkä näistäkin saa  jo jonkinlaisen käsityksen. Jos siis joskus tulet Kouvolan kulmille Kuusankoskelle, kannattaa pitää paikka mielessä. :)

 

Ladataan...

Ladataan...
anna k.

Jos jokin keväässä on upean näköistä, niin kukkivat puut. Nämä löytyivät Kotkasta Katariinan meripuistosta, kun kävimme tiistaina kuvausretkellä.

Muutaman tunnin päästä onkin sitten toisenlaista ohjelmaa, kun lähdemme poikaystäväni ja hänen luokkakaverinsa kanssa kohti Helsinkiä ja Anneke van Giersbergenin keikkaa! Järkkäri taitaa jäädä kotiin, uskokaa tai älkää. ;)

Pages