10 neuvoa life coacheiltani

 

Kotonani asuu kaksi elämäntaidonvalmentajaa. He pitävät huolen, että liikun tarpeeksi, ja muistuttavat, että minua tarvitaan. Lisäksi he jakelevat henkisiä opetuksia:

1. Sano kyllä uusille asioille. Epämukavuusalueella ne taiat tapahtuvat.

2. Ala tykätä aamuista. Ja maanantaista. Uusi päivä on mahdollisuus, eikä sitä suoda kaikille. 

3. Ole ystävällinen. Ja jos vihastut, sekin on ok. Kosketa vain hellästi kuonolla jälkeenpäin, pyydä anteeksi, älä jää vihaan roikkumaan.

4. Mene luontoon (Kaivaria ei lasketa.) Kuuntele lintuja, haistele metsän tuoksua, katsele merta. Mieli rauhoittuu, ja huolet häipyvät.

5. Elä tässä. Ei ole muuta kuin nyt. Ota siitä kaikki irti.

6. Ota päikkärit.

7. Ole lähellä. Jos olet allapäin, läheisyys lohduttaa. Ei tarvitse sanoa mitään, riittää, kun joku on siinä ja välittää.

8. Muista, että olet arvokas. Jokaisella on omat viirauksensa. Yksi haukkuu postinkantajaa, toinen jahtaa pyöriä, kolmas jännittää uusia ihmisiä. Jokainen on silti arvokas ja rakastetteva. Ihan sellaisenaan.

 

Lue myös:

Kuva hyvästä elämästä

Courage, my dear

Hus pois, perfektionisti

Bloglovin, Facebook, Instagram

Kommentit

Ihanat valmentajat ja mahtavat ohjeet! :) Ihan parasta, että puhut valmentajistasi he-muodossa, puhutaan samaa kieltä. Ja vitsi, munkin pitäisi kirjata tähtivalmentajieni Trapsun ja Viirun ohjeet elämästä nauttimiseen. Niistä tulisi kissamaiseen tapaan vähän erilaiset. ;)

Anna Vihervaarasta

No he ovat niin persoonia.:D Olisi hauska kuulla kissamaiset elämänohjeet!

raijairina

Ah, niin ihana teksti! Muistan, kun poikaystäväni totesi pari vuotta sitten, että koirat osaavat aina muistuttaa siitä, mikä elämässä on oleellista. Olin silloin vähän kysymysmerkkinä, mutta nykyään ihan samaa mieltä. Taas nousi koirakuume - ehkä meilläkin on pian oma koira. <3  Noi sun koirat on kyllä mielettömän ihanan näköisiä! :)

Anna Vihervaarasta

Sitä ei välttämättä tajua, jos perheeseen ei kuulu koiraa. Elämätapavalmentajani kiittävät ja kumartavat, ovat varmasti samaa mieltä omasta ihanuudestaan. Heillä on terve itsetunto.:D <3

Mia K.
Voi taivas

Elämä on ♡ :)

www.miakuusisto.fi ☆☆☆

maisun (Ei varmistettu)

Oli pakko kommentoida, että arvasin jo otsikosta, keihin nyt viitataan! Ihanat couchit, oodi niille! :) Ja kiitos levollisesta, kivalla tavalla kirjoitetusta blogista. :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos sinulle, kun luet ja kommentoit! <3

Anna / Niittykukkia (Ei varmistettu) http://starbox.fi/niittykukkia

No nyt on lifecoachit ihan asian ytimessä&lt;3

Anna Vihervaarasta

No he ovat! <3

HM
rakastan rakastan

Ihanat valmentajat, mulla on myös yksi samanlainen kotona. 10-vuotias jo, joka silti jaksaa ottaa tilaisuudesta vaarin ja haukkua postinkantajaa tarvittaessa (ahkeruudesta voi saada herkun), kerjätä herkkuja pää kallellaan (koskaan ei tiedä milloin käy tuuri) ja katsoa muita laumanjäseniä suurin silmin ja rakkaudella (ja herkunnälkäisenä).

Kiitos sinulle mieltälämmittävästä kirjoituksesta!

Anna Vihervaarasta

Aww, rapsutuksia sinne valmentajalle! Ja herkkuja. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä ehdin jo pyöritellä silmiä että eihh, sun kaltainen fiksu nainen hankkinut nyt jonkun elämäntaitovalmentajan, mut tällaiset coachit on enemmän kuin tarpeellisiä &lt;3&lt;3 Ihana postaus!

Anna Vihervaarasta

Hih, he ovat ihan parhaat elämäntaidonvalmentajat.;) <3

sailatuulia (Ei varmistettu) https://kohtisuora.wordpress.com/

Ihanat lifecoachit &lt;3 Ja "mene luontoon" on kyllä mainio ohje - siellä, jos missä asiat asettuvat mittakaavaan ja mieli rauhoittuu.

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.