10 neuvoa life coacheiltani

IMG_6460.jpg

 

Kotonani asuu kaksi elämäntaidonvalmentajaa. He pitävät huolen, että liikun tarpeeksi, ja muistuttavat, että minua tarvitaan. Lisäksi he jakelevat henkisiä opetuksia:

1. Sano kyllä uusille asioille. Epämukavuusalueella ne taiat tapahtuvat.

2. Ala tykätä aamuista. Ja maanantaista. Uusi päivä on mahdollisuus, eikä sitä suoda kaikille. 

3. Ole ystävällinen. Ja jos vihastut, sekin on ok. Kosketa vain hellästi kuonolla jälkeenpäin, pyydä anteeksi, älä jää vihaan roikkumaan.

4. Mene luontoon (Kaivaria ei lasketa.) Kuuntele lintuja, haistele metsän tuoksua, katsele merta. Mieli rauhoittuu, ja huolet häipyvät.

5. Elä tässä. Ei ole muuta kuin nyt. Ota siitä kaikki irti.

6. Ota päikkärit.

7. Ole lähellä. Jos olet allapäin, läheisyys lohduttaa. Ei tarvitse sanoa mitään, riittää, kun joku on siinä ja välittää.

8. Muista, että olet arvokas. Jokaisella on omat viirauksensa. Yksi haukkuu postinkantajaa, toinen jahtaa pyöriä, kolmas jännittää uusia ihmisiä. Jokainen on silti arvokas ja rakastetteva. Ihan sellaisenaan.

 

Lue myös:

Kuva hyvästä elämästä

Courage, my dear

Hus pois, perfektionisti

Bloglovin, Facebook, Instagram

Kommentit (15)
  1. sailatuulia
    28.2.2017, 17:36

    Ihanat lifecoachit <3 Ja "mene luontoon" on kyllä mainio ohje - siellä, jos missä asiat asettuvat mittakaavaan ja mieli rauhoittuu.

  2. Mä ehdin jo pyöritellä silmiä että eihh, sun kaltainen fiksu nainen hankkinut nyt jonkun elämäntaitovalmentajan, mut tällaiset coachit on enemmän kuin tarpeellisiä <3<3 Ihana postaus!

    1. Hih, he ovat ihan parhaat elämäntaidonvalmentajat.;) <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *