2 x paras luomuaurinkovoide

IMG_4675.jpg

 

Kun niistä aurinkorasvoista nyt tuli muutama postaus sitten puhe:

Minulla oli Lissabonissa kaksi erilaista luonnonkosmetiikan aurinkovoidetta. Kasvoille käytin Hynt Beautyn Sun Prep -primeria, jossa on suojakerroin 30. Täydellisesti toimi: kasvoni eivät punoittaneet kertaakaan. Tämä voide on siitäkin ihana, että se on tarkoitettu meikin alle. Se tekee ihosta mattapintaisen, ja sen päälle voi sipaista meikkiä. Saaralla oli muuten samaa voidetta, vink, vink.

Vartalolle suihkutin Alga Mariksen aurinkosuojasuihketta, jossa on myös suojakerroin 30. Rehellisyyden nimissä on kerrottava, että käräytin käsivarteni viimeisenä päivänä. Otan siitä kuitenkin täyden vastuun. Grrr. Istuimme tunnin polttavan kuumassa auringonpaisteessa, oli iltapäivä ja olin laittanut voidetta vain aamulla herättyäni. Eihän nyt tunnissa voi palaa, eihän? No eipä.

Uskon punertuneista käsivarsistani huolimatta Alga Marikseen. Käytin nimittäin saman sarjan voidemaista, sk 30, aurinkosuojaa viime kesän kolmen viikon purjehduksella. Koska tiesin, että veneessä on suuri riski polttaa ihonsa, lisäsin sitä tunnollisesti koko ajan sekä kasvoille että vartalolle. En punertanut kertaakaan koko reissun aikana. Hiuksiini sen sijaan ilmestyi vaaleita raitoja, jotka katkesivat keskeltä kahtia. 

PS Alga Maris tuoksuu ihanalle!

 

Voiteet saatu blogin kautta.

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (4)
  1. Tekeekö toi Hynt ihon ”valkoiseksi” eli onko sen päälle tavallaan pakko laittaa meikkivoidetta ettei näytä olmilta? Itellä olis haussa sellanen luonnonkosmetiikan voide että ettei tarvii laittaa välttämättä meikkiä päälle jos sattuu olemaan hyvä iho päivä 🙂

    1. Sori, en ole huomannut kommenttiasi! Ei jätä yhtään! Itse en käytä meikkivoidetta kesällä, ainoastaan aavistuksen puuteria kiiltoa poistamaan. Hynt jättää itsessään ihon vähän mattapintaiseksi ja imeytyy siis täysin. 🙂

  2. Aah, toi Hyntin voide tuoksuu NIIN taivaalliselle että haluaisin sivellä itseni sillä ihan kokonaan 🙂

    1. No älä! Harmi, kun on niin pieni. 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *