3 x lempikahvila Helsingissä

Minulta kysellään aina välillä, mistä paikoista erityisesti tykkään Helsingissä. No, ainakin näistä kahviloista (ja monesta muustakin kyllä). 

1. Vanhan Kauppahallin Story. Sieltä saa ihanaa aamiaista, kuten avokadoleipää, tuorepuuroa, inkiväärishottia ja hyvää kahvia. Miljöö on kivan kansainvälinen, koska paikka on täynnä turisteja. Kesällä Storylla on myös terassi, jossa voi istuskella ja katsella Kauppatorille ja lähteviä Ruotsinlaivoja. Vanha Kauppahalli on muutenkin hauska, tykkään tällaisista paikoista, joissa on vähän vanhan maailman tunnelmaa.

 

 

2. Café Strindberg. Tykkään näistä Helsingin vanhoista kahviloista, joissa olen käynyt suunnilleen koko ikäni. Strindberg vaihtoi rakennusta jossain vaiheessa, mutta tässä uudessa on oikeastaan paljon parempi tunnelma kuin siinä vanhassa, joka oli ehkä vähän kolkko. Rakastan näitä marmoripöytiä, lattian marokkolaishenkisiä laattoja ja arvokasta sisustusta. Täällä on pöytiintarjoilu ja lista on aika perinteinen, mutta kivalla tavalla. Naapurissa on toinen klassikko Café Esplanad, missä on parhaat ja suurimmat korvapuustit ja porkkanakakut. 

 

 

3. Roots Helsinki, joka sijaitsee Vaasankadulla, on melkein toinen olohuoneeni. Käyn täällä myös joogassa. Vegaaninen, terveellinen ja ihana. Täältä saa kurkuma- ja punajuurilattea, smoothieita, raakakakkuja ja kulhoruokia. Aamiaistakin on tarjolla ja hyvää kahvia, tietenkin. 

Onko teillä kahvilasuosikkeja? Ja mitä?

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihania ja ihan omia suosikkeita myös!

Vierailija (Ei varmistettu)

Cargo, jossa on myös maailman ihanin vegaaninen lounas! Raakakakkuja, tuorepuuroja, paljon vegaanisia vaihtoehtoja ja upea henkilökunta. Koira- ja lapsiystävällinen paikka lisäksi. Kesäkaudella iso kattoterassi.

Anna Vihervaarasta

Cargo on ihana! <3

BT (Ei varmistettu)

Bon Temps cafe Meilahdessa!

Anna Vihervaarasta

Täällä en ole käynyt, mut pitäisi mennä ihan jo nimenkin takia. :D

BT (Ei varmistettu)

Bon Temps cafe Meilahdessa!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.