3 x pieni hyvä vinkki

IMG_5626.jpg

 

Vinkki 1, jonka antoi kukkakauppiaani: Lisää leikkokukkien veteen pari pisaraa kloriittia (joo, sitä pesuainetta), niin vesi ei samene eikä ala haista.

Tässä taas yksi hyvä syy ostaa kukat sieltä eikä marketista. Muita syitä on ainakin se, että kukkakaupasta ostetut kukat kestävät yleensä huomattavasti pidempään kuin tavallisesta kaupasta ostetut. Ja kolmanneksi vielä se, että tahdon tukea pieniä kivijalkaliikkeitä, jottei kaikkialla olisi pian pelkkiä ketjuja ja automarketteja. 

 

FullSizeRender 9.jpg

 

Vinkki 2, jonka pöllin somesta: lakritsitaatelit. Juu, tiedän, että tämä on jo melkein vanha juttu, mutta löysin nämä vasta. Voi tehdä joko itse pyörittelemällä taateleita lakritsijauheessa tai ostaa kaupasta. Nam. 

 

IMG_5634.jpg

 

Vinkki 3, jonka sain eräältä kauneustoimittajagurulta: säilytä kynsilakat jääkaapissa. Olin heittänyt monta kokkareiseksi muuttunutta lakkaa roskiin ennen kuin kuulin tästä jekusta. Nyt laitan kynsilakan aina pariksi tunniksi jääkaappiin ennen lakkaamista. Jääkaappi siis pelastaa myös ne lakat, joiden koostumus on jo mennyt piloille. 

Tykkään muuten erityisesti näistä Treat Collectionin lakoista. Myrkyttömämpi koostumus ja ihania sävyä. Treatilla on myös maailman paras kynsilakanpoistaja, joka oikeasti hoitaa kynsiä. Vink, vink. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (5)
 1. This is a very useful website. This article is really helpful. Thank you so much for sharing this great knowledge.

 2. Huijui, eikö kloriitti ole aikamoista myrkkyä?

  Minä tunnustan, että ostan kukat useimmiten Plantagenista, se kun on ainoa kasveja myyvä kauppa, joka on reittini varrella. Ainoa kotinurkilla sijaitseva kukkakauppa sulkee niin aikaisin, että ei ole toivoa koskaan ehtiä sinne työpäivinä, ja viikonloppuisin pitäisi ihan asiakseen lähteä eri suuntaan kuin muuten menisi, joten jää yleensä tekemättä. Muuten tulee ostettua paljonkin pienistä liikkeistä ja pienyrittäjiltä.

  Kerropa siitä aamujoogasta, joka vilahti Insta storiesissasi! Olen yrittänyt löytää sopivaa aamutuntia, mutta minun aamuni taitaa alkaa niin paljon aikaisemmin kuin muiden tai aikataulut mennä muuten ristiin, ettei ole vielä onnistunut.

  1. Just samaa kysyin kukkakauppiaalta! Eli onhan se kai, mutta pitää veden kirkkaana. En tähän tarkoitukseen ostaisi kloriittia, mutta jos sitä on kaapissa muutenkin, niin ihan hyvä idea.:)

   Se aamujooga oli vain yhden kerran juttu. Yleensä käyn Roots Helsingissä, iltaisin tosin, mutta sitä voin suositella! Ihana paikka ja aamutunteja taitaa olla joka päivä.<3

    

   1. Käyn itsekin välillä Rootsissa, olen tykännyt tunneista kovasti. Minun aikatauluihini tosin sopisi aamujooga joskus viideltä, olen sen verran aamuvirkku. Yksin ei tule joogailtua, koska joogaan kuuluu se siirtymä salille osana prosessia, minulla ainakin. Ehkä se johtuu siitä, että nuorempana koin itseni niin epäliikunnalliseksi ja kömpelöksi. Välillä vieläkin tulee hassu olo, että ehkä vain leikin liikunnallista ihmistä, mutta toisaalta, onko sillä niin väliä?

    1. Oih, mä niin toivoisin, että olisi aamuviidenjoogi. Mutta oon enemmänkin aamuyhdentoistajoogi.;) Luulen, että tuohon aikaan menee vain astangaa.

     Mä joogaan kerran pari viikossa kotona. Teen joko astangaa tai http://www.doyouyoga.com in joogia.  Siellä on kivoja Flow-tunteja, esim Jessica Rosella on ihania. 

     Ja ei todellakaan ole väliä! Parastahan liikunnassa on sen tuoma hyvä olo ja ilo, pieni kömpelyys ei haittaa mitään. Mäkin horjahtelen usein tasapainoissa ja muutenkin.:D 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *