3 x vartalovoide, jota rakastan

43757CD0-647B-45F9-86F5-04F336CFEFC4.JPG

Muistatteko vielä, kun muutin tänne, ja halusin kylppäriin sellaista kotispa-tunnelmaa? Samalla tiellä ollaan edelleen. Olen alkanut nauttia suihkussa käymisestä ja voiteilla lotraamisesta entistä enemmän nyt, kun kylppärissä on kunnolla tilaa ja kaunis valaistus. Lähiaikoina olenkin testannut kolmea erilaista vartalotuotetta, jotka toimivat jokainen hieman erilaisiin tarpeisiin.

Dr. Hauskan Rose Nurturing Body Oil on vartaloöljy, joka tuoksuu vienosti ruusulle. Käytän öljyä yleensä pari kertaa viikossa silloin, kun tuntuu, ettei iho tarvitse kovin tuhtia kosteuttajaa. Öljyn voisi toki levittää myös kosteusvoiteen alle, jos iho kaipaa ekstrahoivaa. Öljyn luvataan myös laukaisevan jännitystä ja auttavan henkiseen rasitukseen. No, te tietänette: kaikki aromaterapia kiehtoo. Ehkä siksikin olen ihastunut tähän. Dr. Hauschkan Rose Nurturing Body Oil ei sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, eikä mineraaliöljyjä tai silikoneja.

Mádaran Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion on vartalovoide, jonka koostumus on kevyt ja joka imeytyy hetkessä. Käytän tätä lähes päivittäin. Olen myös ihastunut pakkaukseen, joka sopii täydellisesti altaan reunalle. Tässä voiteessa on jasmiinin ja mesiangervon eteerisiä oljyjä ja kaurauutetta. Tuoksuu nenääni hennosti jasmiinille. Vedän selvästi puoleeni eteerisiä öljyjä, koska elämäni tuntuu nyt olevan täynnä niitä. Voide lupaa stimuloida kollageeni- ja elastaanisynteesiä (suomeksi: vahvistaa ja silottaa ihoa), ehkäistä stressiperäistä ikääntymistä ja kas: rauhoittaa mieltä.

Melvitan Nectar de Miels eli hunajanektari on tuhdimpi vartalovoide. Purkissa sitä kutsutaan balmiksi, mutta balmi on mielestäni öljyvoide, sellainen kiinteä öljy siis. Tämä on paksua vartalovoidetta, joka sisältää yllätys, yllätys: hunajaa. Käytän tätä voidetta niinä päivinä, kun ihoni tuntuu kaipaavan vähän enemmän hoivaa. Esimerkiksi sheivauksen jälkeen tai jos olen käynyt suihkussa useamman kerran. Voide on paksuhkoa, mutta imeytyy hyvin, kun sen hieroo kunnolla ihoon. Voide sopii erityisesti siis kuivalle tai herkälle iholle. 

Ps. Tiedäthän, että voide imeytyy parhaiten, kun sen levittää vielä hieman kostealle iholle? 

 

Tuotteet saatu, kiitos! <3

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *