5 + 5 faktaa minusta

Sain Instagramissa haasteen kertoa viisi faktaa itsestäni. Tässä tulee teillekin – ja toiset viisi ekstrana.

1 Yksi haaveammateistani on puutarhuri, tosin keksin sen vasta aikuisena. Haaveilen siitä toisinaan vieläkin. Olen aina onnellinen kukkien keskellä ja rakastan puutarhoja. Kotikin alkaa muistuttaa viidakkoa.

2 Olen kiltti, melko eloisa ja aika tulinen. Kiltteys näkyy siinä, etten tahdo loukata ketään, rakastan eläimiä ja koen usein kamalaa maailmantuskaa huono-osaisten tähden. Olen nopea ja innostuva, enkä aina koe kuuluvani Suomeen.

3 Olen kotoisin Espoosta, ja ehkä sen takia rakastan peltomaisemia, vanhoja kartanoita ja merta. Voisin kuvitella asuvani siellä jossain vielä joskus.

4 Halusin alun perin eläinlääkäriksi. En kuitenkaan kestänyt ajatusta eläinten lopettamisesta. En kestä edelleenkään, joten hyvä pysyä toimittajana.

5 Haluaisin jonain päivänä purjeveneen, mökin merenrannalta tai siirtolapuutarhamökin, jota ympäröisivät omenapuut ja kukkapenkit.

6 Rakastan kirjoja. Puutarhojen lisäksi olen aina onnellinen kirjakaupoissa ja kirjastoissa. Lapsuudenkodissani oli kirjahylly joka huoneessa, ja minulla on aina kirja kesken. On ihan kamalaa, jos vaikka lomalla kirja loppuu kesken reissun, eikä toista ole mukana. En osaa olla ilman!

7 En yleensä tykkää juoda alkoholia paria lasia enempää. Koen itseni vähän tylsäksi sen tähden, mutta en vain viihdy humalassa enkä yökerhoissa. Nuorempana toki viihdyin, en aina ole ollut henkinen mummo.

8 Kyllästyn helposti ja tarvitsen elämääni aina sopivan määrän jännitystä ja haastetta.

9 Seurustelin vuosia tennispelaajan kanssa, mutten osaa pelata itse. Tänä keväänä suunnittelen korjaavani asian.

10 Olen nörtti: tykkään fantasiasta ja scifistä, historiasta lukeminen on mielestäni älyttömän kiehtovaa (haaveilin joskus myös ryhtyväni arkeologiksi) ja tilaan Tiede-lehteä.

Ihanaa viikonloppua, murmelit!

Kuva: Satu Nyström

Asu: Kaiko Clothing, saatu IG-kuvaa vastaan, kiitos! <3

PODCASTBLOGLOVININSTAGRAM

Kommentit (2)
 1. Hei Anna!

  Ah, tämä on postauksesi oli minulle ehta lauantaiaamun piristys puutarhurin ammatista ja siirtolapuutarhamökistä salaa haaveilevana alkoholittomana nörttinä. Jään odottamaan mielenkiinnolla tennistä käsittelevää postaustasi 🙂 Olen käynyt pelailemassa tennistä kesäisin pienen porukan kanssa, ja se on aina hauskaa ajanvietettä.

  Ihanaa viikonloppua myös murmelipäälliköllemme!

  1. Ihana kuulla Herra J! 🙂 Meillä on selvästi samat haaveet.

   Hahaa, kerron sitten, miten tennis sujuu. Muistelen, että en osaa syöttää, enkä taida muistaa sääntöjäkään – maila ja tenniskaveri on kuitenkin jo hankittu, joten pian lähtee!

   T. Murmelipäällikkö

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *