5 ihonhoitotuotetta, joista en luovu

 

En ole kauhean merkkiuskollinen kosmetiikan suhteen, mutta kun löydän jotain todella hyvää, siitä en luovu. Tämä viisikko on niitä todella hyviä. 

 

 

Flow Kosmetiikan Vanilja & Appelsiini -himalajansuolakuorintaa olen hehkuttanut teille jo joskus aikaisemminkin. Se on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani vartalonkuorinta. Se ensinnäkin tuoksuu ihanalle ja kuorii vartalon ihon juuri sopivan kokoisilla rakeilla. Ne eivät ole liian pieniä, eivätkä liian karheita ja isoja, kuten joissain kuorinnoissa. Lisäksi se jättää iholle pehmeän, hieman öljymäisen tunnun. Kosteusvoidetta ei siis tämän jälkeen tarvita. Ainoa miinus tulee säilyvyydestä. Kuorintaa ei saisi sorkkia sormin, mikä voi olla vähän haastavaa kesken suihkun. Minä olen ratkaissut pulman olemalla välittämättä ohjeista. Ja ihan hyvänä tuote on pysynyt.

 

 

Essen Probioottiseerumi on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani seerumi. Se sisältää eläviä probioottimikrobeja, jotka täydentävät ihon omaa hyvien mikrobien kantaa, vahvistavat ihon suojamekanismia ja suojaavat sitä tulehduksia sekä muuta inhaa aiheuttavilta pahismikrobeilta. Se siis yksinkertaisesti auttaa ihoa toimimaan paremmin. 

Kasvojeni ihoa kiristää aina talvisin. Olen kokeillut vaikka mitä öljyjä ja seerumeita, mutta yksikään ei ole toiminut yhtä hyvin kuin tämä. Yksi purkillinen, ja pintakuivuus oli poissa. Oikeasti. Juuri se on tämän seerumin tarkoitus. Se tasapainottaa ihon, niin että se ei jatkossa tarvitse herkän ihon tuotteita. Tätä seerumia ei siis tarvitse käyttää jatkuvasti, vaan kuureina pari kertaa vuodessa. Se on hyvä, sillä seerumi ei ole ihan halvimmasta päästä. 

 

 

Toinen kiristelevän ihon luottotuotteeni on Dr. Hauschkan Ruusuvoide. Käytän sitä silloin, kun ihoni tuntuu tarvitsevan vähän ektrakosteutta ja suojaa. Voide pehmentää ainakin minun normaalin, pintakuivan ihoni todella tehokkaasti. Pieni miinus tulee siitä, että voide jättää iholle hieman kiiltelevän pinnan. Sen pitää siis antaa rauhassa imeytyä ennen meikkivoiteen levitystä, muuten meikkivoide ei asetu kauniisti. 

 

 

Oletteko huomanneet, että H&M myy nykyisin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa? Kuinka hienoa! Tämä jos mikä kertoo jälleen siitä, miten maailma muuttuu pikkuhiljaa ja isotkin brändit alkavat kiinnostua eettisestä ja ekologisesta tuotannosta. Kuvan White Tea And Peppermint -käsivoide on kaiken lisäksi ihan huippu! Se imeytyy nopeasti, mitä kaikki käsirasvat eivät suinkaan tee, ja tuoksuu koukuttavasti piparmintulle. Olen niin ihastunut tuohon tuoksuun, että ostaisin voiteen jo vain senkin takia. Ja hintakaan ei ole paha. 

 

 

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä on Neal's Yard Remediesin Wild Rose Beauty Balm. Olen käyttänyt tätä voidetta jo varmaan vuoden verran, ja purkissa on vieläkin tuotetta jäljellä (näyttäisi siis säilyvän vallan mainiosti). Tämä tuote on siis öljyvoide. Sillä voi puhdistaa kasvot tai sitä voi käyttää naamiona. Minä levitän sitä yöksi pari kolme kertaa viikossa, ja aamulla ihoni on kuulas ja ravittu. Tämä on rehellisesti sellainen voide, jota ilman en enää osaisi olla. Varsinkin niinä iltoina, jos ihoni näyttää väsyneeltä ja elottomalta, tämä tuote on oikea pelastaja. Ja näköjään myös todella riittoisa.

Ei muuta tänään, murmelit. Kivaa ja kaunista viikkoa!

 

Olen saanut joistain purkeista uuden version kuvattavaksi tätä postausta varten, mutta muuten tämä ei ole yhteistyö. Halusin vain esitellä teille lempparini.

 

 

Kommentit

EricaK
EricaK

Oi tuo öljyvoide kuulostaa ihanalta! 

Anna Vihervaarasta

Se on ihana! <3

saarah
visual diary

Mulla on toi sama piparminttuvoide. Just sen tuoksun takia :) 

Anna Vihervaarasta

Se on ihan huippu!:)

Mulan (Ei varmistettu) http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/

Mä voin myös suositella tuota Flow:n kuorintaa. Mulla on kookos-sitruuna ja sen tuoksu on vain niiiiin huumaava. Ja tosi kätevää, ettei kroppaa tarvitse rasvata suihkun jälkeen. :) Mä olen itse pakannut tunnollisesti saunareissuille ruokalusikan mukaan, jolla annostelen itselleni kuorinta-aineitta, ettei siihen vaan menisi pöpöjä tai vettä. Mutta olenkin vähän hygieniafriikki siinä suhteessa. ;) Flow:n hyviä puolia ovat myös suomalaisuus ja kyseessä on kuitenkin pieni perheyritys, joita itse haluan suosia aina kun mahdollista. ^^

Anna Vihervaarasta

Mun pitää selvästi kokeilla myös kookos-sitruunaa. Myös se Mariannen näköinen kiehtoo...:) Ja samaa mieltä Flow'n hyvistä puolista!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.