9 kuukautta kotona

Hei tyypit! Nyt te ehkä ajattelette, että on jännempiäkin uutisia, mutta ei. Vain se, että muutin tänne yhdeksän kuukautta sitten. Mihin ne kuukaudet kuluivat? Minne katosivat auringonpaiste, kesäsumu, ikkunan alla laulavat linnut ja tyhjät, kaikuvat huoneet? Ne illat rantakallioilla, auringonlaskut ja vesi linnunmaitoa?

Niiden tilalle tuli talvi, huoneet täyttyivät, ihmisiä vieraili, asunnosta tuli koti.

Makuuhuoneessa oli pitkään vain patja lattialla ja pari vanhaa koiranpetiä. Nyt siellä on vaaterekki, värikkäitä tyynyjä ja vanhoista juuttisäkeistä tehdyt pedit, jotka ostin Ludwig & Vilgotin Sanna Laurilalta. Ne ovat Sannan käsin tekemät ja koirien suuressa suosiossa.

Sänky on täynnä jämätyynyjä, joita en kelpuuttanut olohuoneeseen. Jotenkin ne näyttävät aika kivoilta yhdessä, ihan vahingossa. Saavat varmaan jäädä. Ehkä pari lisää vielä tarvitaan.

Olenkohan kertonut teille, että rakastan kukkia? Täällä kukkii yleensä aina joku. Nyt se on pieni tulilatva.

Sain keittiöön vihdoin avohyllyt. Ei ollut ihan helppoa. Alempi hylly romahti kerran alas ja monta, rakasta lautastani särkyi tuhannen sirpaleiksi. Vaikka hyllyjen pitäisi nyt olla todella hyvin kiinni, en silti uskaltanut vielä kuormittaa niitä kovin. Mutta ainakin kauniit teepaketit pääsivät esille.

Kirjahyllyn päällä on kaikenlaista tärkeää. Taulu, jonka ostin Hong Kongista. Oksa, jonka sain ystävältäni. Kippo New Yorkista. Ja Buddha Thaimaasta.

&-merkki, joka tarkoittaa, ettei mikään kestä ikuisesti, mutta aina on jotain tulossa. Toinen Buddha ja puinen kirahvi (toivottavasti ei ebenpuuta), jonka ostin 16-vuotiaana keskeltä Serengetin kansallispuistoa.

Ei muuta murmelit. Voikaa hyvin!

Kommentit

Sanph
Sanph

Kivan näköistä! Hei mistä sun vaaterekki on? Etsiskelen just makkariin rekkia vanhan tilalle ja toi vaikuttaisi kivalta.

Anna Vihervaarasta

Kiitos Sanph!:)

Rekki on Granitista, ostin sen ehkä kuukausi sitten.

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.