Aamiaisvinkki viikonloppuun

73244A4F-093B-4275-8C30-8A305D9EF9B9.JPG

Paras aamiainen, jonka olen pitkään aikaan syönyt, on tässä. Sen voi nauttia kalliolaisessa The Wayssa. Burrataa, fermentoitua (eli hapatettua) perunaleipää ja spelttipuuroa omenien, mantelien ja suolaisen karamellikastikkeen kanssa. 

Mikä parasta, jos aamiainen venyy myöhään, The Way muuttuu illalla viinibaariksi. Aamupalaa voi siis jatkaa sujuvasti viinilasillisella – niin me teimme.

Mietiskelen juuri kivaa aamiais/brunssipaikkaa sunnuntaille. Hyviä ehdotuksia?

Kivaa viikonloppua, kaverit!

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *