Alkukevään kapselivaatekaappi

 

No niin tyypit, kevät kolkuttelee ovella ja on aika päivittää kapselivaatekaappi. Ideahan kapselivaatekaapissa on, että se sisältää rajatun määrän vaatteita, jotka kaikki sopivat yhteen. Ideaalia on toki niin budjetin kuin ekologisuudenkin kannalta, jos mahdollisimman moni vaatekappale sopii moneen vuodenaikaan. Eli jos vertaat tätä talven kapselivaatekaappiini, saatat huomata, että siellä on monta samaa yksilöä. Niin kuuluukin olla.

Nyt on kuitenkin aika heivata pipo ja siirtyä hattuun. Toppatakin tilalle voi kaivaa kaapista varuiksi nahkatakin (toiveajattelua ehkä) ja kenkäpuolta on pakko täydentää kumppareilla. Paksuja neuleita ei enää niin tarvita. Lyhyt villapaita sopii haalarin ja korkeavyötäröisten housujen pariksi pitkää neuletakkia paremmin, sillä se korostaa vyötäröä, kuten nuo housut ja haalarikin. Myös nilkat saavat jo näkyä, ohuisiin mustiin sukkiin verhottuna tietenkin. 

Maiharit ja kumpparit yhdistetään farkkuihin ja korolliset nilkkurit mihin vain. Farkkupaita kuuluu kevääseeni. Se sopii farkkujen kanssa. Leveiden vajaamittaisten housujen ja haalarin kanssa kietaisen sen solmulle vyötäröltä. Pitsipaidan kanssa se toimii avonaisena lämmikkeenä. Kokeile myös korkeavyötäröisen hameen kanssa. 

Onko teillä alkukevään suosikkeja?

 

Kuvat: Zalando, Store of Hope, Samsoe & Samsoe, Hunter 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Mä odotan jo kovasti sitä, että voin vaihtaa mustan paksun villakangastakin ohuempaan harmaaseen. Vaikka siinäkin takissa on vielä talvista tunnelmaa, on se paljon kevyempi ha keväisempi kuin koko talven minua lämmittänyt paksumpi toverinsa. Nahkatakki ja mekko yhdistelmänä myös houkuttelee kovasti jo.

Anna Vihervaarasta

Oih, tuo nahkatakki ja mekko on munkin lemppari! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa sulla ollut nyt pari ihan huippuhyvää vaateaiheista postausta! Mä en ole mikään tyyliblogien ystävä mutta tällaiset oikeasti käytännönläheiset vinkit kiinnostaa. Kiitos Anna!

Anna Vihervaarasta

Ihana kuulla, että tykkäät! <3 Kivaa iltaa!

EvaDoh (Ei varmistettu)

Hei eiks sulla ollut se vihreä bomber takki? Laitat sen alle neuleen niin avot menee keväälläkin. Vitsit pitäisi kokeilla tätä kapsulikaappia mutta tuntuu että mulla on niin vähän vaatteita nytkin että ihan samassa kierrossa ne menee ympärivuotisesti - vaikka ei varmaan oikeasti mee. Kerran tosin jemmasin kesävaatteita sivummalle, omaan lokeroonsa ja kas parin päivän päästä kaivelin jo sieltä toppeja esille neulepaidan alle. :D

Anna Vihervaarasta

On! Olin vähän unohtanut koko takin, kun sille ei ole hetkeen ollut käyttöä. Kiitos siis muistutuksesta.:)

Ihanaa iltaa!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.