All you have to do is fly

Hei tyypit, mitä teille kuuluu?

Minulla on jotenkin keväinen fiilis, tekee mieli uudistua ja uudistaa, laittaa punaa huuliin ja Lalehin Vårens Första Dag soimaan. Luonto herää pian, ei ihan vielä, mutta kuukauden päästä. Kevät on jo aavistus ilmassa.

Valon vuodenaika on kohta täällä, se saa olon kepeäksi, tuntuu odotuksena, pienenä jännityksenä jossain sydämen paikkeilla. Keväällä maailma on kuin enemmän elossa, mitä vain voi tapahtua.

Pian on lämmintä, pian aurinko jaksaa paistaa aamusta yöhön, pian saa kaivaa aurinkolasit esiin, juoda aamukahvin terassilla, tanssia paljain varpain. Pian.

 

Kommentit

Lehdotar

Kohta oi kohta, puhkeaa lähilehtojeni sinivuokkomeret laulamaan! Jostain syystä sinisten kukkien ajattelu on tehnyt mut onnelliseksi, ehkä se on sitä kevättä rinnassa. :)

Anna Vihervaarasta

Ehkä.:) Sininen on kevään väri, tai ainakin yksi niistä. Mä niin odotan sitä, kun räystäät tippuu ja aurinko alkaa taas lämmittää ja kaikki herää eloon.

Ihanaa iltaa! 

Aisha J
Aisha

Ihanaa! Samoja tunnelmia täällä :) Jotenkin sitä vain herää henkiin eri tavalla aina kevään tullessa.. on nämä vuodenajat aika hienoja. :)

Anna Vihervaarasta

Niin herää ja tuntuu, että koko maailma herää. Kai se on se valo ja lämpö pitkien pimeiden kuukausien jälkeen. Mä tosin tykkään kyllä talvestakin, jos vain on lunta ja pakkasta.:)

 

Good vibes! :)

Anna Vihervaarasta

Eiks ookin?:) Ihanaa päivää!

JohannaL (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.com

Kevättä odottelen, mutta sitä ennen viikon päästä alkavaa hiihtolomaa :) Ihanaa sunnuntaita sinulle Anna!

Anna Vihervaarasta

Mäkin odottelen vielä Lapin-reissua, lunta ja pakkasta.;) Mutta siinä samalla myös sitä lumien sulamista, aurinkoa, lämpöä.

Suloista sunnuntaita!

Sini ~ jotain sinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Heippa! Olen yrittänyt etsiä jo vimmatusti kevätkukkia. Jotain helmililjoja olikin, mutta eivät vain näyttäneet kovin houkuttelevilta. Se on jännä, kun alkaa niin pian kaipaamaan uutta vuodenaikaa vielä vanhan ollessa päällä. Kevään kyllä jo haistaa tulevaksi! Olen siitä iloinen :) Nautin kyllä vielä hämäristä viikonloppuaamuista, jolloin voi poltella kynttilää ja haaveilla kotosalla. Tänään on tosin niin hämärää, että olen poltellut kynttilöitä koko päivän.

Ihana tuo kuva sinivuokosta! Kauniit sävyt. Kivaa, kun pääsee kuvailemaan keväistä luontoa :) Jotain suunnitelmia keväälle?

Lempeää sunnuntaita!

Anna Vihervaarasta

Moikka!

Mä näin just eilen leikkonarsisseja. Jätin ne vielä toistaiseksi kauppaan, mutta ehkä pian.;)

Mä tykkään oikeastaan talvesta aika paljonkin, mutta vain silloin, kun on lunta ja pakkasta. Silloin ilmassa on omanlaistaan talvitaikuutta, erilaista energiaa. Nyt kun on näin lämmintä, mulla on jo ihan kevättä rinnassa.

Viikonloppuaamuisin en kauheasti koe hämärää, nukun silloin. Ja sitten kun herään, katselen niitä aamuvirkkujen kynttiläkuvia Instassa.;)

Ei mulla mitään ihmeempiä suunnitelmia, kevät vaan on aika maagista aikaa.<3

Ihanaa iltaa sulle!

suveliina (Ei varmistettu) http://fallenforanoldchair.blogspot.fi/

Minulla on niin kevättä rinnassa. Sain emännänlahjana me&amp;i kutsuilla ruukku narsisseja. En ole edes hokannut niitä kuvailla tai ihmetellä sen enempää, mutta ulkona on ihana keväinen meininki. Tuntuu, että talvea kun ei koskaan oikein tullut, ei sen enää tarvitsisi tullakkaan. Neidin kanssa kun ollaan käyty kävelemässä ollaan ihmitelty lintujen sirkutusta ja titinää. Se jos mikä tuo keväisen fiiliksen. Piha on vielä ihan ankean harmaa, joten en jaksa sitä miettiä vielä enempää. Ei toisaalta menee kauaa kun ensimmäiset piipat puskee mullan alta läpi. Siitä tykkään, luonto kun herää keväällä ja alkaa kukoistamaan. Meillä neitikin hokee " kevät tulee pikkuhiljaa" Kaipa se on parivuotiasta uskomista =D Ihanaa alkavaa viikkoa!

Anna Vihervaarasta

Narsissit on iloisia kukkia, se varma kevään merkki.:)

Meilläkin linnut laulaa jo, mutta aika synkkää tuolla iltaisin on, kun lumet alkavat olla muisto vain ja kevät ei kuitenkaan ole kunnolla alkanut. Mutta ehkä pian.

Ihanaa viikkoa sullekin ja pian nähdään!<3

minttumari

Aivan mahtava toi Lalehin videon kevätmeininki. Kiitos linkistä! :)

Anna Vihervaarasta

Eikö olekin?:) Tätä on musta ihana kuunnella, kun keväästä on jo aavistus ilmassa. Niin kuin vaikka just nyt.;) 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.