April showers bring May flowers

Ulkona sataa, mutta se sade tuoksuu keväältä. Mullalta, elämältä, heräävältä luonnolta. Pihalla kukkivat krookukset, tulppaanit työntävät jo versojaan maan sisästä ja puissa näkyy pienen pieniä silmuja. Kevään tulon tietää myös siitä, että ne rakkaimmat ja kärsineimmät tennarit on kaivettu kaapista ja huuliin tekee mieli laittaa jotain heleää.

Kävin viikko pari sitten Joliessa ja ostin kaikkea ihanaa. Jännää, miten pari pikku purtiloa voikin tehdä onnelliseksi.

En ole koskaan käyttänyt meikkivoidetta, mutta jotain pohjaa kasvoni toki kaipaavat. Nyt siitä huolehtii Zuiin Creme-mineraalimeikkipuuteri. Posket hehkuvat persikkaisina Peach-poskipunan ansiosta ja huuliin sivelen niin ikään Zuiin Butterscotch-punaa. 

Kevät, olet niin suloinen!

 

Kommentit

Sini ~ jotain sinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Mä niin tiedän tuon tunteen :) Jaksan fiilistellä niin pitkään kivoista meikeistä. Ja nuo ovat niin hyviä sävyjä! Mä muuten kävin eilen tuoksuttelemassa sitä Honoré des Prés tuoksua Love Coconut ja olen aivan hullaantunut siihen! Ja tiedätkös mikä tässä on hassua :) mun talven aarrekartassa on tuo juuri tismalleen tuo tuoksu. Olen asiasta melko varma, että se tuoksu on jossain vaiheessa mulla ;)

Ihania tennaripäiviä!

Anna Vihervaarasta

Se Coconut on tosi kiva, ihanan kepeä ja sopisi ihan loistavasti kesään. Jos se kerran on sun aarrekartassa, niin varmasti tuoksut pian siltä.;)

Mun lemppari on edelleen Vamp a NY, en saa siitä tarpeekseni. Se on samalla kertaa voimakas ja sensuelli, jotenkin tosi naisellinen.

Suloisia päiviä sullekin, sinä kaunis ja ihana.:)

Aisha J
Aisha

Pienet jutut piristävät. :) Ihania heleitä sävyjä, todellakin keväisiä!

 

Anna Vihervaarasta

Eikö? Mäkin tykkään.:) Ihanaa kevättä! <3

Charkku
Charlotan silmin

Toi meikkipuuteri on huippu!

Anna Vihervaarasta

Niin on! Ihan paras.<3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.