Asu, joka toimii aina

Olen lähivuosina alkanut pukeutujaksi, jollaista olisin nuorempana kuvaillut äärettömän tylsäksi.

Kaapistani löytyi ennen vähintään kymmenen värikästä, kuviollista mekkoa – eikä yhtään niiden lämmikkeeksi sopivaa villatakkia. Siellä oli kauheasti kaikkea ihanaa, mutta vaatevarastoni ei oikein toiminut.

Tiedätte ehkä ne aamut, kun mikään ei näytä hyvältä, olet jo myöhässä ja päädyt lähtemään kotoa jossain ihan väärässä yhdistelmässä ja tunnet olosi koko päivän vähän oudoksi? Tai ehkä se olen vain minä.

Niin tai näin, niitä aamuja oli usein

 

 

Mutta nuo tilanteet ovat kuulkaa historiaa! Suunnilleen kaikki talven vaateongelmani on ratkaissut kuvien asu tai jokin versio siitä. Elämääni helpottaa valtavasti, että tiedän näyttäväni hyvältä, mitä päivä tuokin tullessaan, kunhan valitsen rekiltä seuraavat asiat:

 

- mustat nilkkurit

- leveät mustat housut / mustat pillifarkut / mustan röyhelöhameen

- mustan tai valkoisen laskeutuvan yläosan pitsillä tai ilman

- ison neuletakin, joita omistan roosana, tummanvihreänä ja keltaisena (jos et tykkää väreistä, niin vaihda vain mustaan, valkoiseen, beigeen tai harmaaseen)

 

Se siitä. Yksinkertaisempaa ei kai voi edes olla?

Tällä tyylillä en välttämättä ole se päivän jännittävimmin pukeutunut ihminen. Mutta en myöskään ole se, jolle tuli aamulla vaatekriisi.

 

 

Kuvat Satu Nyström

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

saarah
visual diary

Ihanat kuvat!!!!

Anna Vihervaarasta

No mustakin.<3 Satu Nyströmillä on "vähän" osuutta asiaan. :D 

Ee (Ei varmistettu)

Mutta, mistä löytäisi tuollaisen täydellisen, ei-mstan, pitkän ja rennon neuletakin?

Anna Vihervaarasta

Tuo on Lindexistä.:) Siellä ei nyt ole roosaa, mutta ainakin vihreä ja violetti on. Ja &otherstoriesissa on myös ihania värikkäitä neuleita.

Ee (Ei varmistettu)

Kiitos, käyn kurkkaamassa nämä! Tuskastun nykyään vaatekaupoissa pyörimiseen niin nopeasti, koska shoppailu ei juurikaan kiinnosta, mutta täsmäiskut monikäyttöisen vaatteen perässä vielä onnistuu!

Markka
Marenkia ja neilikoita

Todella kaunis asu! :) mistä on tuo ihana neuletakki?

Anna Vihervaarasta

Kiitos! Se on Lindexistä.:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana asu ja ihanan värinen neuletakki! :) Miten paritat noin pitkän neuletakin ulkotakin kanssa? Pitkä villakangastakki? Rakastaisin tuollaista neuletta mutta epäilen että se näyttäisi hölmöltä talviparkani alta roikkuessaan :D

Anna Vihervaarasta

Mulla on sellainen pitkä untsikka. Toinen vaihtoehto ois mun mielestä tietty se pitkä villakangastakki tai sitten lyhyt untsikka. Eli niin, että neule ei joko näy yhtään tai näkyy isosti takin alta.:)

Saranda
Tyhjä ajatus

Mäkin haluan tietää neuletakin alkuperän! <3

Anna Vihervaarasta

La boutique Lindex :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis asu, ja käytännöllinen. Oma vaatekaapin tyhjennys menossa, äitiyslomalla on jäänyt käyttämättä kaikki liian monimutkaiset vaatteet ja sellainen back to basics-olotila. Etsinnässä hyvät mustat farkut, korkealla vyötäröllä ja kestävän pitkän neuletakin. Mutta mistä? :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos! <3

Hyviä neuletakkeja on esim. &otherstoriesilla ja tuo kuvien neule on Lindexiltä. Mun omat korkeavyötäröiset mustat farkut on Leviksen, mutta tämä on niin vartalotyyppikysymys! 

Minnea
Minnean muruja

Todellakin toimii! Kiitti vinkistä :)

Anna Vihervaarasta

Jee, ole hyvä! :)

Aisha J
Aisha

Kaunis asu! Juuri tuollaiset helposti yhdisteltävät, kauniit vaatteet ovat munkin mieleeni. :)

Iukku (Ei varmistettu)

Melkein samanmoisiin asuihin pukeudun itse töissä, pillifarkkuihin, pitkään neuletakkiin- tai mekkoon ja pitsitoppiin. Toimii ainakin mulla.

vuorovesi (Ei varmistettu)

Ihana Anna &lt;3 edellisissä kommenteissa selvisikin neuleen alkuperä, itse utelisin mistä tuo toppi on? :)

Tuutikkkinen (Ei varmistettu)

Oletko tsekannut kotimaisen Alpan neuletakit? Sopisivat varmaan minimalistin vaatekaappiin :) Itse hankin ekan neuleeni pari kuukautta sitten ja toisesta haaveilen.

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.