Asuja ja astrologiaa

C0453975-96A6-490A-8CDE-B811A406BAE6.JPG

26D2404F-0FDD-4EDB-9461-3F8084EA60E7.JPG

385E6544-F2AC-4AA2-9C5B-71B7D0224006.JPG

432573EE-430D-4275-8729-0AE61C345446.JPG

Jaahas, se on syyskuu, eli kesän loppu. Se meinaa, että selvisin kesän shoppailulakosta. Tosin ei tee edelleenkään mieli ostaa mitään, mutten ajatellut nyt enää kieltää sitä itseltäni, jos sattumalta löydän jotain ihanaa.

Vaikka shoppailulakko on ehkä ohi, tekisi mieli jatkaa näiden peiliselfieiden ottamista ja vaatevarastoni kartoittamista. Kerron teille, jos esittelen jonkin uuden vaatteen, muuten kuvaan edelleen jo olemassa olevia vaatteitani.

En usko ostavani jatkossakaan uusia vaatteita enää entiseen malliin. Lakko on nimittäin näyttänyt, etten oikeastaan tarvitse juuri mitään. Vähän luovuutta käyttämällä vaatevarastoni taipuu suunnilleen joka tilanteeseen. 

Päällimmäinen tunne, joka tästä lakosta on jäänyt käteen, on vapauden tunne. On aika ihanaa, kun ei koe tarvitsevansa mitään ja on tyytyväinen siihen, mitä kaapista (tai elämästä) löytyy.

Olin eilen ystäväni baby showereissa, missä sai teetättää oman tähtikarttansa astrologilla. Todella kiinnostavaa ja vähän omituista. En ihan allekirjoittanut kaikkea, mitä kartastani löytyi, mutta yksi asia kolahti täysin. Olen horoskoopiltani neitsyt, ja astrologi sanoi: Mitä pahemmin sekaisin pääsi on, sitä paremmassa järjestyksessa ulkomaailmasi on. 

Tämä pitää niin paikkansa! Mitä onnellisempi ja tyytyväisempi olen elämääni, sitä enemmän rosoja ja rönsyilyä hyväksyn ympärilleni. Kun olen tasapainossa, minua ei haittaa, jos sisustuksessani ei kaikki sovi yhteen tai jos vaatekaappini ei noudata yhtä linjaa. Kun pääni on sekaisin, minulla on turvaton olo tai olen jotenkin onneton, alan järjestellä vaatteitani värien mukaan ja siirryn vähän bohosta sisustajasta minimalistiksi. Jos pääni ei ole järjestyksessä, järjestän siis ympäristöni. Se tuo minulle turvaa.

Näistä epätäydellisistä peiliselfieistä voi siis ehkä päätellä jotain pääni sisällöstä. Vaikka olen irtisanoutunut työstäni ja ihan uuden elämäntavan kynnyksellä, olen oudon tasapainoinen. Tuntuu kirkkaalta.

PS. Täällä voi tehdä oman tähtikarttansa, jos aihe kiinnostaa.

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (2)
  1. Mun mielestäkin se, kun ei ole liikaa tavaraa ja vaatteita on jotenkin vapauttavaa. Siksi varmaan vaatekaappien tyhjennys kirppikselle tuntuu aina niin puhdistavalta 😉 Ja loppujen lopuksihan sitä pärjää aika vähällä 🙂
    Minussa tosin asuu myös se pieni materialistinen puoli…
     

    https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    1. No on! Ja sama. Mut musta on ihanaa, että mun materianhimo voi tyydyttyä aika hyvin myös ihan jo olemassa olevilla vaatteilla. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *