Aurinkoa, ystäviä ja ajatuksia ajasta sekä tyylistä

Otin viime viikolla päivän vapaaksi ja suuntasimme ystäväni kanssa jokavuotiselle piknikillemme Suomenlinnaan. Perinteet ovat tärkeitä, samoin ystävät. Me tutustuimme joskus aikoinaan Kantonin-lennolla, vuosi oli ehkä 2006.

Siitä asti tämä ystäväni on valaissut elämääni aurinkoisuudellaan – ja tyylillään. Hän on niitä ihmisiä, joilla on aina ollut oma tyyli, josta hän on pitänyt kiinni. Ei kuten minä, joka ensimmäiset 35 vuotta elämästäni vaihdoin tyyliä harva se hetki, yritin pukeutumisella viestiä olevani cool, ja päädyin lopulta vuosien etsimisen jälkeen lopulta löytämään vaatekaappini (ja itseni) ja myöntämään, etteivät valkoiset kauluspaidat tule ikinä olemaan minua.

Saan aina inspiraatiota tästä ystävästäni. Hän muistuttaa, että omasta jutustaan kannattaa olla ylpeä. Parasta, mitä täällä voi tehdä, on olla oma itsensä.

No, torstaina sitten hyppäsimme lauttaan, istuimme aurinkoisilla kallioilla, söimme patonkia ja puhuimme tärkeitä. Oikeastaan minun olisi pitänyt tehdä tuona päivänä töitä, mutta elämä ei voi mennä pelkäksi suorittamiseksi, sen olen lähiaikoina havainnut. Ei se ole mitään elämää sellainen.

Ja kuinka paljon energiaa tällaisista aurinkoisista kesäpäivistä saakaan! Itse asiassa sitä energiaa löytää aina, kun tekee jotain vähän tavallisesta poikkeavaa, lähtee kotoa ja arjesta, muistaa elää juuri tässä ja juuri nyt, oli sää mikä hyvänsä (asumme kuitenkin Suomessa). Aion pitää tämän asenteen mukanani myös marraskuussa, ja keksiä sinnekin kaikkea kivaa.

Kesä on lopuillaan ja syksy vähitellen hiipimässä esiin. Sitä ei vielä oikeastaan tunne ilmassa, mutta sisälläni se jo heräilee. On paljon kivoja suunnitelmia, uusia ja vanhoja harrastuksia (kuten yhdistetty luku- & viinipiiri) ja kotonakin jotain uutta ja nättiä.

Ihanaa viikkoa, muista tehdä jotain kivaa! <3

BLOGLOVIN, FACEBOOK, INSTAGRAM

Kommentit (2)
  1. Tämä ystäväsi on täyttä kultaa eli meillä yhteinen ystävä :). Sano hälle terkut Barcelonasta – tietää kyllä ;).

    1. Hauskaa! Hän on kyllä ihana! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *